Juttusarja: Paikallinen mies

Homot pilasivat paikallisen heteron liiton

0
12

Looking out

(TÖRNÄVÄ) Paikallisen heteromiehen Veikko Prolapsin avioliitto ajautui vakaviin ongelmiin homojen takia. Vahinkoraskauden ollessa kahdeksannella kuulla solmittu liitto alkoi rakoilla pahasti sen jälkeen, kun Prolapsi sai kuulla homojen olemassaolosta.

“Olin ihan rauhassa nussimassa naapurin Raijaa, kun yhtäkkiä ymmärsin, että toiset haluaa olla sillai saman sukupuolen edustajien kanssa”, Prolapsi kertoo.

Hän huokaisee syvään ja jatkaa: “Se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Mikään ei ollut sen jälkeen ennallaan, joten hoidin panohommat loppuun ja lähdin kotiin juomaan viinaa.”

Trauma oli syvä. Prolapsi teki pitkää päivää töissä seitsemänä päivänä viikossa. Hän saattoi lähteä toimistolle ennen auringonnousua ja palasi kotiin 12–14 tuntia myöhemmin, kuten oli tehnyt koko avioliittonsa ajan. Mielessä pyöri vain yksi asia.

“Kyllä selvää on, että homoja ilman ei olisi käynyt niin”, Prolapsi sanoo.

Asia vaivasi häntä niin paljon, että hän unohti noutaa lapset tarhasta, lukitsi perheensä viikoksi kotiin ja sijoitti kaikki säästönsä automaattiseen valuuttakauppaan perustuvaan pyramidihuijaukseen.

“Vaimo nalkutti ihan saatanasti. Ei sitä jaksanut kuunnella, kun koko ajan vain pyöri ne homot mielessä”, Prolapsi tilittää.

Prolapsin puoliso muutti torstaina vanhempiensa luokse ja jätti avioerohakemuksen vielä samana päivänä.

“En edes uskalla ajatella, mitä olisi tapahtunut jos taannoinen lakiehdotus [tasa-arvoisesta avioliittolaista] olisi hyväksytty”, hän huokaa ja siirtää 500 euroa luottokortilta nettipokeritililleen.

“Homojen syytä kaikki. Homojen”, hän sanoo.

Paikallinen mies klikkasi bannerimainosta

0
8

You and me both, brother!Creative Commons License Michael Titus

(0xB24FA634) Paikallinen nettisurffaaja Pertti Mozilla klikkasi bannerimainosta tänään kello 13.22. Kyseessä on ensimmäinen kerta world wide webin historiassa, kun kukaan on todistetusti klikannut bannerimainosta. Tapahtuman johdosta paikalle hälytettiin IAB Finlandin johtokunta, Eero Lehti, puolenkymmentä mediamyyjää sekä ambulanssi.

“Minä vahingossa klikkasin, kun piti vaan tissikuvia katsella”, selitti Mozilla tapahtunutta.

Asiantuntijoiden mukaan vielä on liian varhaista sanoa varmasti, oliko kyseessä todellakin pelkkä vahinko vai osoittaako tapahtuma, että bannereihin perustuva nettimainonta on kannattava liiketoimintamazzzzzzzzkrrrooooohhhzz

Paikallinen mies loukkaantui internetissä

0
6

Day Thirty Eight - Sore ToeCreative Commons License Yortw

(FORUM) Paikallinen mies Tero Tinrintin loukkaantui internetissä tänään aamupäivällä. Sanomalehden nettisivuilta juttua kirjain kirjaimelta tavannut Tinrintin loukkaantui ymmärrettyään, että artikkelissa sanottiin jotain, josta joku saattaisi olla eri mieltä. Varmuuden vuoksi Tinrintin ei kuitenkaan kysynyt asiasta keneltäkään muulta, vaan loukkaantui heidän puolestaan.

“Koin täyttäväni kansalaisvelvollisuuteni. Mitä siitäkin tulisi, jos tässä maassa jouduttaisiin puhumaan asioista sen sijaan, että joku polttaa päreensä toisten puolesta?” hän kertoi.

Kyseessä on Tinrintinin 27. loukkaantuminen. Aiemmilla kerroilla hän on loukkaantunut muun muassa Mannerheimin, sotaveteraanien, presidentin, missien, kansanedustajien, eläkeläisten, lasten, vammaisten, piispojen, nuorten, työttömien, rumien, karppaajien, lihavien, pienten pörröisten nisäkkäiden, suomalaisten, Nina Mikkosen, koululaisten, yksityisautoilijoiden, turkistarhaajien, heteropariskuntien ja käyrien kurkkujen puolesta.

Viranomaiset pitävät todennäköisenä, että loukkaantuminen jatkuu ainakin huomiseen saakka, jolloin molemmat iltapäivälehdet aikovat käyttää kansiotsikkoa “KANSA RAIVOSTUI” ja siteerata sisäsivuilla ainakin kolmea nimimerkillä internetiin kirjoittelevaa vatipäätä, joista yksi on Usko Tyykkä.

Paikallisella miehellä olisi asiaa Hannu Karpolle

0
3

father checks blood pressureCreative Commons License irina slutsky

(YPÄJÄ-LOIMAA) Paikallinen mies Perho Littoinen on yrittänyt tavoitella viime viikot Hannu Karpoa, koska hänellä olisi asiaa. Toistaiseksi haku on ollut hedelmätön, mutta Littoinen ei aio antaa periksi.

“Naapurin ukko on pitänyt läpiruostunutta Transportteria meidän pihatien edessä poikittain silkkaa vittumaisuuttaan kohta kolmatta vuotta. Panee vihaksi, kun kunnalla eivät ota vakavissaan”, Littoinen sanoi.

Paikallinen mies toivoo Karpon sijainnista tietävien ottaisivat häneen yhteyttä ja kertovan, että asiaa olisi.

“Kerroinko jo siitä, kun oltiin hirvimettällä ja sama naapurin paska ruili jumalauta ensin vaikka minä olin ihan hollilla? Vittumaisuuttaan teki sen, se on jämpti”, lisää Littoinen vielä.

Paikallinen äiti näki auton koulun lähettyvillä

0
7

::.. 240 ..::Creative Commons License michael dornbierer

(MIELIKUVITUS) Paikallisessa suomalaisessa kunnassa on noussut suuri huoli epäilyttävästä havainnosta kirkonkylän koulun liepeillä. Paikallinen äiti Martti-Kaarina Vitunhullu huomasi muutama päivä sitten, että koulun lähistöllä liikkui aamukahdeksan jälkeen henkilöauto.

“Tuolta se tuli ja tuonne se meni”, Vitunhullu selostaa ikävää tapausta viittilöimällä ensin oikealle ja sitten vasemmalle. Hän huomauttaa, että heinäkuussa koulun lähellä liikkui huomattavasti vähemmän autoja, ja pelkää pahinta.

Hän sanoo nähneensä sittemmin koulun lähellä useita muitakin autoja ja pari kertaa jopa bussin. Vitunhullu onkin yhdessä muiden äitien kanssa lähettänyt ketjukirjeviestejä Facebookiin.

Myös useissa muissa kunnissa on nähty autoja koulujen lähellä, ja paikalliset äidit kehottavatkin kaikkia menettämään välittömästi järkensä valon.