Juttusarja: Paikallinen mies

Paikallinen mies tyrmistyi, kun ruokala ei enää tarjoa lounaaksi sananvapautta

0
1

(VETELI) Paikallinen mies Markku (nimi muutettu, oikea nimi: Pekka) koki elämänsä järkytyksen tiistaina, kun hän kuuli ettei paikallinen ravintolayritys enää tarjoa lounaslistallaan sananvapautta.

Markku (oik. Pekka) pitää kieltoa käsittämättömänä. Hän muistuttaa, että kotimainen sananvapaus on suorastaan ekoteko, sen kieltäminen puhdasta totalitarismia ja on käsittämätöntä, että ne jotkut toiset tekevät syömisestään elämänsä keskipisteen, toisin kuin hän itse.

Niin siis minulle tämä syömisasia tietenkään ei ole erityisen tärkeä. Muutaman tappouhkauksen olen vain tässä päivän mittaan lähettänyt, tosin eräälle toiselle firmalle hiukan epähuomiossa. Muutenkin olen sitä mieltä, että kaikki on mennyt liian pitkälle“, hän arvioi.

Markku (Pekka) toivoo, että jatkossa Suomessa olisi enemmän sellaisia asioita, joita hän pitää miellyttävinä eikä jotakin muuta, koska vain tällä tavoin voidaan turvata kaikkien ihmisten vapaus valita.

Homot pilasivat paikallisen heteron liiton

0
12

Looking out

(TÖRNÄVÄ) Paikallisen heteromiehen Veikko Prolapsin avioliitto ajautui vakaviin ongelmiin homojen takia. Vahinkoraskauden ollessa kahdeksannella kuulla solmittu liitto alkoi rakoilla pahasti sen jälkeen, kun Prolapsi sai kuulla homojen olemassaolosta.

“Olin ihan rauhassa nussimassa naapurin Raijaa, kun yhtäkkiä ymmärsin, että toiset haluaa olla sillai saman sukupuolen edustajien kanssa”, Prolapsi kertoo.

Hän huokaisee syvään ja jatkaa: “Se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Mikään ei ollut sen jälkeen ennallaan, joten hoidin panohommat loppuun ja lähdin kotiin juomaan viinaa.”

Trauma oli syvä. Prolapsi teki pitkää päivää töissä seitsemänä päivänä viikossa. Hän saattoi lähteä toimistolle ennen auringonnousua ja palasi kotiin 12–14 tuntia myöhemmin, kuten oli tehnyt koko avioliittonsa ajan. Mielessä pyöri vain yksi asia.

“Kyllä selvää on, että homoja ilman ei olisi käynyt niin”, Prolapsi sanoo.

Asia vaivasi häntä niin paljon, että hän unohti noutaa lapset tarhasta, lukitsi perheensä viikoksi kotiin ja sijoitti kaikki säästönsä automaattiseen valuuttakauppaan perustuvaan pyramidihuijaukseen.

“Vaimo nalkutti ihan saatanasti. Ei sitä jaksanut kuunnella, kun koko ajan vain pyöri ne homot mielessä”, Prolapsi tilittää.

Prolapsin puoliso muutti torstaina vanhempiensa luokse ja jätti avioerohakemuksen vielä samana päivänä.

“En edes uskalla ajatella, mitä olisi tapahtunut jos taannoinen lakiehdotus [tasa-arvoisesta avioliittolaista] olisi hyväksytty”, hän huokaa ja siirtää 500 euroa luottokortilta nettipokeritililleen.

“Homojen syytä kaikki. Homojen”, hän sanoo.

Paikallinen mies klikkasi bannerimainosta

0
8

You and me both, brother!Creative Commons License Michael Titus

(0xB24FA634) Paikallinen nettisurffaaja Pertti Mozilla klikkasi bannerimainosta tänään kello 13.22. Kyseessä on ensimmäinen kerta world wide webin historiassa, kun kukaan on todistetusti klikannut bannerimainosta. Tapahtuman johdosta paikalle hälytettiin IAB Finlandin johtokunta, Eero Lehti, puolenkymmentä mediamyyjää sekä ambulanssi.

“Minä vahingossa klikkasin, kun piti vaan tissikuvia katsella”, selitti Mozilla tapahtunutta.

Asiantuntijoiden mukaan vielä on liian varhaista sanoa varmasti, oliko kyseessä todellakin pelkkä vahinko vai osoittaako tapahtuma, että bannereihin perustuva nettimainonta on kannattava liiketoimintamazzzzzzzzkrrrooooohhhzz

Paikallinen mies loukkaantui internetissä

0
6

Day Thirty Eight - Sore ToeCreative Commons License Yortw

(FORUM) Paikallinen mies Tero Tinrintin loukkaantui internetissä tänään aamupäivällä. Sanomalehden nettisivuilta juttua kirjain kirjaimelta tavannut Tinrintin loukkaantui ymmärrettyään, että artikkelissa sanottiin jotain, josta joku saattaisi olla eri mieltä. Varmuuden vuoksi Tinrintin ei kuitenkaan kysynyt asiasta keneltäkään muulta, vaan loukkaantui heidän puolestaan.

“Koin täyttäväni kansalaisvelvollisuuteni. Mitä siitäkin tulisi, jos tässä maassa jouduttaisiin puhumaan asioista sen sijaan, että joku polttaa päreensä toisten puolesta?” hän kertoi.

Kyseessä on Tinrintinin 27. loukkaantuminen. Aiemmilla kerroilla hän on loukkaantunut muun muassa Mannerheimin, sotaveteraanien, presidentin, missien, kansanedustajien, eläkeläisten, lasten, vammaisten, piispojen, nuorten, työttömien, rumien, karppaajien, lihavien, pienten pörröisten nisäkkäiden, suomalaisten, Nina Mikkosen, koululaisten, yksityisautoilijoiden, turkistarhaajien, heteropariskuntien ja käyrien kurkkujen puolesta.

Viranomaiset pitävät todennäköisenä, että loukkaantuminen jatkuu ainakin huomiseen saakka, jolloin molemmat iltapäivälehdet aikovat käyttää kansiotsikkoa “KANSA RAIVOSTUI” ja siteerata sisäsivuilla ainakin kolmea nimimerkillä internetiin kirjoittelevaa vatipäätä, joista yksi on Usko Tyykkä.