Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies sai nimikkoannoksen töölöläisravintolaan

TÖÖLÖ. Paikalliselle miehelle Matille on myönnetty nimikkoannos ja pikkuinen plaketti hänen kantaravintolaansa Helsingin Töölössä. Matti kuoli viime kesänä lukuisiin alkoholin ja ylipainon aiheuttamien sairauksien komplikaatioihin.

“Koska Matti oli lihava alkoholisti, siis läski ja todella usein soosissa, haluamme alkaa tarjota hänen kunniakseen läskisoosia”, kertoo ravintolaa vetävä julkkiskokki Tatu Ointi.

Plaketti on aikomus ruuvata Matin kantapöytään, josta hänellä oli tapana varastaa juovuspäissään muiden suurmiesten kunniaplaketteja. Kyse oli tiettävästi katkeruudesta.

Ravintolassa Matti tunnettiin monialaisesta örvellyksestään. Usein iltojen pimetessä hän viihdytti asiakaskuntaa jurrisella kaatuilullaan. Lisäksi hänellä oli tapana öristä Eino Leinon runoja niin, että ole nyt vittu hiljaa.

“Usein toisissa pöydissä katseltiin hänen menoaan ja päiviteltiin, että pahaan kuntoon ittensä. Siitä tuli meidän henkilökunnalle lentävä lause”, Ointi sanoo.

Matin seurana oli usein hieman nuorempi mies, joka alkoi riittävästi juotuaan huutaa olevansa kirjailija Jari Tervo. Oinnin mukaan hän pyörii ravintolassa edelleen. Matin kuoleman jälkeen hänellä on ollut tapana pelmahtaa vieraisiin pöytiin pitämään loputtomia kännimonologeja siitä, kuinka oli juuri hän oli Matin ystävistä kaikkein tärkein.

“Kyrrrrrrrrpä“, Jari Tervoksi itseään luuleva mies vastasi Lehden haastattelupyyntöön.

Kategoriat
Kulttuuri

Suomalaismies ahdistui, kun hänellä ei ollut jakaa omakohtaista kokemusta Loirista

(PÖYTYÄ) Lapualainen Aleksi Tyyninen (nimi muutettu ensin toiseksi ja sitten takaisin) koki kauhunhetkiä huomatessaan, ettei hänellä ollut sosiaalisessa mediassa jaettavaksi ainuttakaan henkilökohtaista kohtaamista Vesa-Matti Loirin kanssa. Vastikään menehtyneestä viihdetaiteilijasta kertoi keskiviikon aikana omia kokemuksiaan eri kanavissa arviolta noin seitsemän miljoonaa suomalaista.

Tyynisen tilanteen karmaisevuutta lisää se, että hän ei kyennyt synnyttämään hyväksyttävää tunnereaktiota kuolinuutiseen.

”Kuuntelin Nocturnen, Lapin kesän ja Afrikka pötpyrin ties kuinka monta kertaa ja aivan tosissani päkistin! Luin ääneen Jari Tervoa ja yritin niin kovin tikistää. Katsoin Vain elämää ja eläydyin suomalaisartistien rikkaaseen tunnemaailmaan. Ei irronnut, ei tipan tippaa. En uskaltanut koko loppupäivänä mennä ulos asunnostani tai kirjautua Facebookiin”, hän kertoo ääni täristen.

Tyyninen aikoo yrittää vielä pelastaa maineensa ja sosiaalisen pääomansa rippeet ostamalla kaikki sanomalehtien Loiri-liitteet sekä tulevat erikoisnumerot ja jakamalla Hermann Hesse -sitaatteja ystävilleen.

Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies lopettaa z- ja v-kirjainten käytön protestina sodalle

(ANTAA) Espoolainen paikallinen mies Markku Stalin (kok.) on ryhtynyt Suomen oloissa merkittävään mielenilmaukseen Venäjän hyökkäyssotaa vastaan. Stalin ilmoitti viikonloppuna lopettaneensa kokonaan v- ja z-kirjainten käytön, koska kirjaimet ovat saaneet sodan seurauksena synkkiä sivumerkityksiä.

”Vitutti, anteeksi harmitti aivan helve siis paljon Venäjän tuota niin noin niiden toiminta. Huh zittu, eikun”, Stalin perustelee päätöstään.

Stalin kertoo, että protesti on aiheuttanut hieman ristiriitoja ja kommunikaatiovaikeuksia kotona hänen vaimonsa Zorron kanssa, mutta hän korostaa, että omien arvojen vuoksi on oltava valmis kärsimään myös menetyksiä. Hänen mukaansa nykypäivänä ihmiset turvautuvat usein vain helppoihin symbolisiin eleisiin ja hyvesignalointiin sen sijan, että tehtäisiin todellisia rakenteellisia muutoksia.

”Olen harkinnut myös nimenmuutosta, koska nykyinen aiheuttaa nykyään harmia jo arjessakin. Olenkin miettinyt uudeksi nimekseni Juhani Stalinia”, hän jatkaa.

Aiemmin esimerkiksi Lappeenrannan bussiyhtiö lopetti z-kirjaimen käytön linjojensa tunnisteena. Syynä olivat ”saatanan urpot asiakaspalautteet joita ei enää jaksettu selvistä päin”.

Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies: "Voi vittu"

”Voi vittu”, analysoi paikallinen mies Heppo Sepatiitti tuoreeltaan uusimpia tapahtumia.

”Vittujen vitun vitun vittu vittu-vittu”, hän jatkoi.

”On se vittu saatana vitullinen vittu.”

Lehden toimitus seuraa tilanteen kehitystä.

Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies tyrmistyi, kun ruokala ei enää tarjoa lounaaksi sananvapautta

(VETELI) Paikallinen mies Markku (nimi muutettu, oikea nimi: Pekka) koki elämänsä järkytyksen tiistaina, kun hän kuuli ettei paikallinen ravintolayritys enää tarjoa lounaslistallaan sananvapautta.

Markku (oik. Pekka) pitää kieltoa käsittämättömänä. Hän muistuttaa, että kotimainen sananvapaus on suorastaan ekoteko, sen kieltäminen puhdasta totalitarismia ja on käsittämätöntä, että ne jotkut toiset tekevät syömisestään elämänsä keskipisteen, toisin kuin hän itse.

Niin siis minulle tämä syömisasia tietenkään ei ole erityisen tärkeä. Muutaman tappouhkauksen olen vain tässä päivän mittaan lähettänyt, tosin eräälle toiselle firmalle hiukan epähuomiossa. Muutenkin olen sitä mieltä, että kaikki on mennyt liian pitkälle”, hän arvioi.

Markku (Pekka) toivoo, että jatkossa Suomessa olisi enemmän sellaisia asioita, joita hän pitää miellyttävinä eikä jotakin muuta, koska vain tällä tavoin voidaan turvata kaikkien ihmisten vapaus valita.

Kategoriat
Kotimaa

Homot pilasivat paikallisen heteron liiton

Looking out
(TÖRNÄVÄ) Paikallisen heteromiehen Veikko Prolapsin avioliitto ajautui vakaviin ongelmiin homojen takia. Vahinkoraskauden ollessa kahdeksannella kuulla solmittu liitto alkoi rakoilla pahasti sen jälkeen, kun Prolapsi sai kuulla homojen olemassaolosta.
”Olin ihan rauhassa nussimassa naapurin Raijaa, kun yhtäkkiä ymmärsin, että toiset haluaa olla sillai saman sukupuolen edustajien kanssa”, Prolapsi kertoo.
Hän huokaisee syvään ja jatkaa: ”Se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Mikään ei ollut sen jälkeen ennallaan, joten hoidin panohommat loppuun ja lähdin kotiin juomaan viinaa.”
Trauma oli syvä. Prolapsi teki pitkää päivää töissä seitsemänä päivänä viikossa. Hän saattoi lähteä toimistolle ennen auringonnousua ja palasi kotiin 12–14 tuntia myöhemmin, kuten oli tehnyt koko avioliittonsa ajan. Mielessä pyöri vain yksi asia.
”Kyllä selvää on, että homoja ilman ei olisi käynyt niin”, Prolapsi sanoo.
Asia vaivasi häntä niin paljon, että hän unohti noutaa lapset tarhasta, lukitsi perheensä viikoksi kotiin ja sijoitti kaikki säästönsä automaattiseen valuuttakauppaan perustuvaan pyramidihuijaukseen.
”Vaimo nalkutti ihan saatanasti. Ei sitä jaksanut kuunnella, kun koko ajan vain pyöri ne homot mielessä”, Prolapsi tilittää.
Prolapsin puoliso muutti torstaina vanhempiensa luokse ja jätti avioerohakemuksen vielä samana päivänä.
”En edes uskalla ajatella, mitä olisi tapahtunut jos taannoinen lakiehdotus [tasa-arvoisesta avioliittolaista] olisi hyväksytty”, hän huokaa ja siirtää 500 euroa luottokortilta nettipokeritililleen.
”Homojen syytä kaikki. Homojen”, hän sanoo.

Kategoriat
Talous

Paikallinen mies klikkasi bannerimainosta

You and me both, brother!Creative Commons License Michael Titus
(0xB24FA634) Paikallinen nettisurffaaja Pertti Mozilla klikkasi bannerimainosta tänään kello 13.22. Kyseessä on ensimmäinen kerta world wide webin historiassa, kun kukaan on todistetusti klikannut bannerimainosta. Tapahtuman johdosta paikalle hälytettiin IAB Finlandin johtokunta, Eero Lehti, puolenkymmentä mediamyyjää sekä ambulanssi.
”Minä vahingossa klikkasin, kun piti vaan tissikuvia katsella”, selitti Mozilla tapahtunutta.
Asiantuntijoiden mukaan vielä on liian varhaista sanoa varmasti, oliko kyseessä todellakin pelkkä vahinko vai osoittaako tapahtuma, että bannereihin perustuva nettimainonta on kannattava liiketoimintamazzzzzzzzkrrrooooohhhzz

Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies loukkaantui internetissä

Day Thirty Eight - Sore ToeCreative Commons License Yortw
(FORUM) Paikallinen mies Tero Tinrintin loukkaantui internetissä tänään aamupäivällä. Sanomalehden nettisivuilta juttua kirjain kirjaimelta tavannut Tinrintin loukkaantui ymmärrettyään, että artikkelissa sanottiin jotain, josta joku saattaisi olla eri mieltä. Varmuuden vuoksi Tinrintin ei kuitenkaan kysynyt asiasta keneltäkään muulta, vaan loukkaantui heidän puolestaan.
”Koin täyttäväni kansalaisvelvollisuuteni. Mitä siitäkin tulisi, jos tässä maassa jouduttaisiin puhumaan asioista sen sijaan, että joku polttaa päreensä toisten puolesta?” hän kertoi.
Kyseessä on Tinrintinin 27. loukkaantuminen. Aiemmilla kerroilla hän on loukkaantunut muun muassa Mannerheimin, sotaveteraanien, presidentin, missien, kansanedustajien, eläkeläisten, lasten, vammaisten, piispojen, nuorten, työttömien, rumien, karppaajien, lihavien, pienten pörröisten nisäkkäiden, suomalaisten, Nina Mikkosen, koululaisten, yksityisautoilijoiden, turkistarhaajien, heteropariskuntien ja käyrien kurkkujen puolesta.
Viranomaiset pitävät todennäköisenä, että loukkaantuminen jatkuu ainakin huomiseen saakka, jolloin molemmat iltapäivälehdet aikovat käyttää kansiotsikkoa ”KANSA RAIVOSTUI” ja siteerata sisäsivuilla ainakin kolmea nimimerkillä internetiin kirjoittelevaa vatipäätä, joista yksi on Usko Tyykkä.

Kategoriat
Kotimaa

Paikallisella miehellä olisi asiaa Hannu Karpolle

father checks blood pressureCreative Commons License irina slutsky
(YPÄJÄ-LOIMAA) Paikallinen mies Perho Littoinen on yrittänyt tavoitella viime viikot [search term=”Hannu Karpo”]Hannu Karpoa[/search], koska hänellä olisi asiaa. Toistaiseksi haku on ollut hedelmätön, mutta Littoinen ei aio antaa periksi.
”Naapurin ukko on pitänyt läpiruostunutta Transportteria meidän pihatien edessä poikittain silkkaa vittumaisuuttaan kohta kolmatta vuotta. Panee vihaksi, kun kunnalla eivät ota vakavissaan”, Littoinen sanoi.
Paikallinen mies toivoo Karpon sijainnista tietävien ottaisivat häneen yhteyttä ja kertovan, että asiaa olisi.
”Kerroinko jo siitä, kun oltiin hirvimettällä ja sama naapurin paska ruili jumalauta ensin vaikka minä olin ihan hollilla? Vittumaisuuttaan teki sen, se on jämpti”, lisää Littoinen vielä.

Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen äiti näki auton koulun lähettyvillä

::.. 240 ..::Creative Commons License michael dornbierer
(MIELIKUVITUS) Paikallisessa suomalaisessa kunnassa on noussut suuri huoli epäilyttävästä havainnosta kirkonkylän koulun liepeillä. Paikallinen äiti Martti-Kaarina Vitunhullu huomasi muutama päivä sitten, että koulun lähistöllä liikkui aamukahdeksan jälkeen henkilöauto.
”Tuolta se tuli ja tuonne se meni”, Vitunhullu selostaa ikävää tapausta viittilöimällä ensin oikealle ja sitten vasemmalle. Hän huomauttaa, että heinäkuussa koulun lähellä liikkui huomattavasti vähemmän autoja, ja pelkää pahinta.
Hän sanoo nähneensä sittemmin koulun lähellä useita muitakin autoja ja pari kertaa jopa bussin. Vitunhullu onkin yhdessä muiden äitien kanssa lähettänyt ketjukirjeviestejä Facebookiin.
Myös useissa muissa kunnissa on nähty autoja koulujen lähellä, ja paikalliset äidit kehottavatkin kaikkia menettämään välittömästi järkensä valon.