Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies: "Voi vittu"

”Voi vittu”, analysoi paikallinen mies Heppo Sepatiitti tuoreeltaan uusimpia tapahtumia.

”Vittujen vitun vitun vittu vittu-vittu”, hän jatkoi.

”On se vittu saatana vitullinen vittu.”

Lehden toimitus seuraa tilanteen kehitystä.

Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies tyrmistyi, kun ruokala ei enää tarjoa lounaaksi sananvapautta

(VETELI) Paikallinen mies Markku (nimi muutettu, oikea nimi: Pekka) koki elämänsä järkytyksen tiistaina, kun hän kuuli ettei paikallinen ravintolayritys enää tarjoa lounaslistallaan sananvapautta.

Markku (oik. Pekka) pitää kieltoa käsittämättömänä. Hän muistuttaa, että kotimainen sananvapaus on suorastaan ekoteko, sen kieltäminen puhdasta totalitarismia ja on käsittämätöntä, että ne jotkut toiset tekevät syömisestään elämänsä keskipisteen, toisin kuin hän itse.

Niin siis minulle tämä syömisasia tietenkään ei ole erityisen tärkeä. Muutaman tappouhkauksen olen vain tässä päivän mittaan lähettänyt, tosin eräälle toiselle firmalle hiukan epähuomiossa. Muutenkin olen sitä mieltä, että kaikki on mennyt liian pitkälle”, hän arvioi.

Markku (Pekka) toivoo, että jatkossa Suomessa olisi enemmän sellaisia asioita, joita hän pitää miellyttävinä eikä jotakin muuta, koska vain tällä tavoin voidaan turvata kaikkien ihmisten vapaus valita.

Kategoriat
Kotimaa

Homot pilasivat paikallisen heteron liiton

Looking out
(TÖRNÄVÄ) Paikallisen heteromiehen Veikko Prolapsin avioliitto ajautui vakaviin ongelmiin homojen takia. Vahinkoraskauden ollessa kahdeksannella kuulla solmittu liitto alkoi rakoilla pahasti sen jälkeen, kun Prolapsi sai kuulla homojen olemassaolosta.
”Olin ihan rauhassa nussimassa naapurin Raijaa, kun yhtäkkiä ymmärsin, että toiset haluaa olla sillai saman sukupuolen edustajien kanssa”, Prolapsi kertoo.
Hän huokaisee syvään ja jatkaa: ”Se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Mikään ei ollut sen jälkeen ennallaan, joten hoidin panohommat loppuun ja lähdin kotiin juomaan viinaa.”
Trauma oli syvä. Prolapsi teki pitkää päivää töissä seitsemänä päivänä viikossa. Hän saattoi lähteä toimistolle ennen auringonnousua ja palasi kotiin 12–14 tuntia myöhemmin, kuten oli tehnyt koko avioliittonsa ajan. Mielessä pyöri vain yksi asia.
”Kyllä selvää on, että homoja ilman ei olisi käynyt niin”, Prolapsi sanoo.
Asia vaivasi häntä niin paljon, että hän unohti noutaa lapset tarhasta, lukitsi perheensä viikoksi kotiin ja sijoitti kaikki säästönsä automaattiseen valuuttakauppaan perustuvaan pyramidihuijaukseen.
”Vaimo nalkutti ihan saatanasti. Ei sitä jaksanut kuunnella, kun koko ajan vain pyöri ne homot mielessä”, Prolapsi tilittää.
Prolapsin puoliso muutti torstaina vanhempiensa luokse ja jätti avioerohakemuksen vielä samana päivänä.
”En edes uskalla ajatella, mitä olisi tapahtunut jos taannoinen lakiehdotus [tasa-arvoisesta avioliittolaista] olisi hyväksytty”, hän huokaa ja siirtää 500 euroa luottokortilta nettipokeritililleen.
”Homojen syytä kaikki. Homojen”, hän sanoo.

Kategoriat
Talous

Paikallinen mies klikkasi bannerimainosta

You and me both, brother!Creative Commons License Michael Titus
(0xB24FA634) Paikallinen nettisurffaaja Pertti Mozilla klikkasi bannerimainosta tänään kello 13.22. Kyseessä on ensimmäinen kerta world wide webin historiassa, kun kukaan on todistetusti klikannut bannerimainosta. Tapahtuman johdosta paikalle hälytettiin IAB Finlandin johtokunta, Eero Lehti, puolenkymmentä mediamyyjää sekä ambulanssi.
”Minä vahingossa klikkasin, kun piti vaan tissikuvia katsella”, selitti Mozilla tapahtunutta.
Asiantuntijoiden mukaan vielä on liian varhaista sanoa varmasti, oliko kyseessä todellakin pelkkä vahinko vai osoittaako tapahtuma, että bannereihin perustuva nettimainonta on kannattava liiketoimintamazzzzzzzzkrrrooooohhhzz

Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies loukkaantui internetissä

Day Thirty Eight - Sore ToeCreative Commons License Yortw
(FORUM) Paikallinen mies Tero Tinrintin loukkaantui internetissä tänään aamupäivällä. Sanomalehden nettisivuilta juttua kirjain kirjaimelta tavannut Tinrintin loukkaantui ymmärrettyään, että artikkelissa sanottiin jotain, josta joku saattaisi olla eri mieltä. Varmuuden vuoksi Tinrintin ei kuitenkaan kysynyt asiasta keneltäkään muulta, vaan loukkaantui heidän puolestaan.
”Koin täyttäväni kansalaisvelvollisuuteni. Mitä siitäkin tulisi, jos tässä maassa jouduttaisiin puhumaan asioista sen sijaan, että joku polttaa päreensä toisten puolesta?” hän kertoi.
Kyseessä on Tinrintinin 27. loukkaantuminen. Aiemmilla kerroilla hän on loukkaantunut muun muassa Mannerheimin, sotaveteraanien, presidentin, missien, kansanedustajien, eläkeläisten, lasten, vammaisten, piispojen, nuorten, työttömien, rumien, karppaajien, lihavien, pienten pörröisten nisäkkäiden, suomalaisten, Nina Mikkosen, koululaisten, yksityisautoilijoiden, turkistarhaajien, heteropariskuntien ja käyrien kurkkujen puolesta.
Viranomaiset pitävät todennäköisenä, että loukkaantuminen jatkuu ainakin huomiseen saakka, jolloin molemmat iltapäivälehdet aikovat käyttää kansiotsikkoa ”KANSA RAIVOSTUI” ja siteerata sisäsivuilla ainakin kolmea nimimerkillä internetiin kirjoittelevaa vatipäätä, joista yksi on Usko Tyykkä.

Kategoriat
Kotimaa

Paikallisella miehellä olisi asiaa Hannu Karpolle

father checks blood pressureCreative Commons License irina slutsky
(YPÄJÄ-LOIMAA) Paikallinen mies Perho Littoinen on yrittänyt tavoitella viime viikot [search term=”Hannu Karpo”]Hannu Karpoa[/search], koska hänellä olisi asiaa. Toistaiseksi haku on ollut hedelmätön, mutta Littoinen ei aio antaa periksi.
”Naapurin ukko on pitänyt läpiruostunutta Transportteria meidän pihatien edessä poikittain silkkaa vittumaisuuttaan kohta kolmatta vuotta. Panee vihaksi, kun kunnalla eivät ota vakavissaan”, Littoinen sanoi.
Paikallinen mies toivoo Karpon sijainnista tietävien ottaisivat häneen yhteyttä ja kertovan, että asiaa olisi.
”Kerroinko jo siitä, kun oltiin hirvimettällä ja sama naapurin paska ruili jumalauta ensin vaikka minä olin ihan hollilla? Vittumaisuuttaan teki sen, se on jämpti”, lisää Littoinen vielä.

Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen äiti näki auton koulun lähettyvillä

::.. 240 ..::Creative Commons License michael dornbierer
(MIELIKUVITUS) Paikallisessa suomalaisessa kunnassa on noussut suuri huoli epäilyttävästä havainnosta kirkonkylän koulun liepeillä. Paikallinen äiti Martti-Kaarina Vitunhullu huomasi muutama päivä sitten, että koulun lähistöllä liikkui aamukahdeksan jälkeen henkilöauto.
”Tuolta se tuli ja tuonne se meni”, Vitunhullu selostaa ikävää tapausta viittilöimällä ensin oikealle ja sitten vasemmalle. Hän huomauttaa, että heinäkuussa koulun lähellä liikkui huomattavasti vähemmän autoja, ja pelkää pahinta.
Hän sanoo nähneensä sittemmin koulun lähellä useita muitakin autoja ja pari kertaa jopa bussin. Vitunhullu onkin yhdessä muiden äitien kanssa lähettänyt ketjukirjeviestejä Facebookiin.
Myös useissa muissa kunnissa on nähty autoja koulujen lähellä, ja paikalliset äidit kehottavatkin kaikkia menettämään välittömästi järkensä valon.

Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies perusti Facebook-ryhmän

(RUOTSINPYHTÄÄ-STRÖMFORS) Ruotsinpyhtääläinen paikallinen mies Anders Godot-Määttänen perusti perjantaina oman Facebook-ryhmän. Ryhmän tarkoituksena on ottaa kantaa ja vastustaa.
Ryhmään on liittynyt jo henkilöitä. Lisäksi Godot-Määttänen suunnittelee tempausta, jos ryhmään liittyy tarpeeksi henkilöitä. Hänen mukaansa on tärkeää.
Ryhmän perustamisesta on uutisoitu laajasti. Kyseessä ei kuitenkaan ole piilomainonta, koska journalistin ohjeiden mukaan internetyhtiöitä ei voi piilomainostaa, vaikka niiden tekemisistä kerrottaisiinkin jatkuvasti kritiikittömästi ja vailla minkäänlaista uutisarvoa.
Jo yhä useampi paikallinen suomalainen suunnittelee oman Facebook-ryhmän perustamista.

Kategoriat
Politiikka

Paikallinen mies vahingossa koko hallituksen

(HELSINKI) Syy hallitusneuvottelujen pitkittymiseen selvisi tänään iltapäivällä, kun paikallinen mies Tiina Äyk kertoi vahingossa koko hallituksen.
”Ei ollut tarkoitus, mutta minä vahingossa koko hallituksen”, Äyk sanoi.
Lehti seuraa tilanteen kehitystä.

Kategoriat
Talous

Nosti rahaa automaatista – raivostui saldosta!

(NÄRPIÖ-HERPES) Paikallinen mies Turkka Yli-Köyrinki-Ali raivostui huomattuaan, että nostettuaan ottomaatista käteistä pankki oli vähentänyt saman summan hänen tililtään. Toiminta on Yli-Köyrinki-Alin mielestä epäloogista, yllättävää ja terveen järjen vastaista.
”Painoin että nosta 20 euroa. Sitten katsoin kuittia ja jumalauta! Saldo oli 20 euroa pienempi kuin aiemmin. Mitä saatanan kepulipeliä perkele? Tähän saakka mitä olen rahaa nostanut automaatilla niin ei ole mennyt tililtä rahaa”, Yli-Köyrinki-Ali kertoo.
Yli-Köyrinki-Ali aikoo reklamoida seuraavaksi asiasta Automatialle, pankilleen, EKP:lle, suoraan korkeimpaan hallinto-oikeuteen sekä YK:n turvallisuusneuvostolle.