Homot pilasivat paikallisen heteron liiton

0
12

Looking out

(TÖRNÄVÄ) Paikallisen heteromiehen Veikko Prolapsin avioliitto ajautui vakaviin ongelmiin homojen takia. Vahinkoraskauden ollessa kahdeksannella kuulla solmittu liitto alkoi rakoilla pahasti sen jälkeen, kun Prolapsi sai kuulla homojen olemassaolosta.

“Olin ihan rauhassa nussimassa naapurin Raijaa, kun yhtäkkiä ymmärsin, että toiset haluaa olla sillai saman sukupuolen edustajien kanssa”, Prolapsi kertoo.

Hän huokaisee syvään ja jatkaa: “Se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Mikään ei ollut sen jälkeen ennallaan, joten hoidin panohommat loppuun ja lähdin kotiin juomaan viinaa.”

Trauma oli syvä. Prolapsi teki pitkää päivää töissä seitsemänä päivänä viikossa. Hän saattoi lähteä toimistolle ennen auringonnousua ja palasi kotiin 12–14 tuntia myöhemmin, kuten oli tehnyt koko avioliittonsa ajan. Mielessä pyöri vain yksi asia.

“Kyllä selvää on, että homoja ilman ei olisi käynyt niin”, Prolapsi sanoo.

Asia vaivasi häntä niin paljon, että hän unohti noutaa lapset tarhasta, lukitsi perheensä viikoksi kotiin ja sijoitti kaikki säästönsä automaattiseen valuuttakauppaan perustuvaan pyramidihuijaukseen.

“Vaimo nalkutti ihan saatanasti. Ei sitä jaksanut kuunnella, kun koko ajan vain pyöri ne homot mielessä”, Prolapsi tilittää.

Prolapsin puoliso muutti torstaina vanhempiensa luokse ja jätti avioerohakemuksen vielä samana päivänä.

“En edes uskalla ajatella, mitä olisi tapahtunut jos taannoinen lakiehdotus [tasa-arvoisesta avioliittolaista] olisi hyväksytty”, hän huokaa ja siirtää 500 euroa luottokortilta nettipokeritililleen.

“Homojen syytä kaikki. Homojen”, hän sanoo.

12 lukijakirjettä

 1. Paavi Pedofilux 0 sanoo:

  Paavi: ” minun ja poikalasten liitto pysyy ikuisesti ,jopa pidempään. Anteeksi ei anneta, ja jos ei anneta, otetaan väkisin”. Lopuksi rukous: Saatana menköön Helvettiin, pappi menköön perässä, on kiinni perässä, päästäis irti perseestä(ni).

  (1)
 2. bend over sanoo:

  Jaksamista ja Herran siunausta Veikko Prolapsin koettelemuksiin homojen käsissä. Joskus meitä syntisiä koetellaan kovalla kädellä ja on vaikea pidätellä itseään. Herra antaa ja herra ottaa. Ei ole synti antautua ylivoiman edessä, mutta nauttia ei saa!

  (1)
 3. Laura Leevi Lesponius sanoo:

  Kyllä Veikkoa nyt koetellaan, toivottavasti pysyy Saatanan kiusauksista huolimatta yhtä lujana kuin Job aikanaan eikä sorru kokeilemaan. Ties minkälainen julkisuushuora hänestäkin tulisi, kun entisen elämän perusjutut on menneet.

  (0)
 4. Tasanarvoton avioerolaki sanoo:

  Jos homppelit lepsoilijat menevät avioon, eroa EI pidä hyväksyä :)

  (0)
 5. päivi räsänen sanoo:

  Kysymys: miten homot lisääntyvät. Vastaus: se on Jumalan ihme, vastasi Paavi.

  (0)
 6. pelttari sanoo:

  Kansalaisten EI ole hyvä tietää heitä koskevia asioita, tiedoittaja

  (0)
 7. profeetta sanoo:

  IKE presidentiksi, tiesin tämän, että Igor kanervasta tulee messias

  (0)
 8. viinasieppo sanoo:

  Niinkuin lääkkeissäkin, niin vain (mieluimminjuotu) viina vaikuttaa, niiinkuin, tä sanoinks mä jo,n…

  (0)
 9. tuntematon sanoo:

  Emmää muuten mutta supon Hesarin ja Aamulehden takia vieritän sydänverellä näitä. Totuuksia.

  (0)
 10. Äh-Puh-Pentti Oinonen sanoo:

  Jos homous ei olisi Raamatussa kielletty sitten niin kaikki alkaisi homoilemaan, eikä kukaan enää lapsia. Siksi minua loukkaa syvästi että homot julkeavat olemassa. Entä vetenaarit sitten, syvä häväistys?!

  (-1)
 11. Nii! sanoo:

  Kyllä, ei veteraanit taistelleet Suomelle itsenäisyyttä että ihmiset voisivat rakstaa ja olla onnellisia. Onneksi on sentäs joku roti touhussa ja valtiolla tiukka linjaus sen suhteen kenen yksityiset sitoumukset ovat vain yksinkertaisesti väärässä ja heidän pitäisi valita kumppaninsa oikein. Tästähän on vaarallisen jyrkkä mäki oikeasti yhteiskunnallisesti vaikuttaviin asioihin, kuten se että naisten annettaisiin äänestää ja muut kuin valkoiset olisivat olevinaan tasa-arvoisia ihmisinä.

  (-1)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.