Kategoriat
Ulkomaat Urheilu

Blatter taipuu – uusi kisaisäntä 2022 on Yuggoth

leucocoprinus birnbaumii or I'm a dutchmanCreative Commons License weegeebored
(USHER) Kiista vuoden 2022 jalkapallon MM-kisäisännästä on ratkeamassa. Lehden Urheilu-Lehden saamien tietojen mukaan kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan puheenjohtaja Sepp Blatter on taipunut kompromissiratkaisuun, jossa kisat siirretään pois alkuperäiseltä isännältä Qatarilta lahjontaepäilyjen takia sekä ”siksi että voi nyt vittu oikeasti jalkapalloa Persianlahdella keskikesällä miten kännissä me oltiinkaan”, kertovat lähteet Urheilu-Lehdelle.
Uudeksi kisapaikaksi Blatter ehdottaa Yuggothia, joka on nouseva talous- ja jalkapallomahti sekä muinaisten sientä ja rapua muistuttavien hirviömäisten mi-go-olentojen koti aurinkokunnan äärilaidalla, jossa mustat pikijoet virtaavat ikivanhojen siltojen ali jättimäisten mustien kaupunkien katveessa. Blatterin mukaan Yuggoth on erinomainen mahdollisuus Fifalle levittää jalkapallon mainetta uusille markkina-alueille ja myydä lisää köyhien ompelemia 3xl-kokoisia pelipaitoja valkoisille äveriäille läskeille. Blatterin mukaan Yuggothin keskilämpötila turnausaikaan on noin 220 astetta pakkasen puolella, mikä on hänen mukaansa hyvin sopiva pelilämpö, kun vain riittävä nestehuolto varmistetaan.
Myös Fifan muiden päättäjien mukaan Yuggoth on oiva valinta. ”Kannatan ehdottomasti kisapaikaksi, mikäsenytolikaan, anteeksi, on tässä vähän ruokaa suussa”, kommentoi Euroopan liiton johtaja Michael Platini.
Yuggothin edustajat lupasivat ensitöikseen orjuuttaa satojatuhansia ihmisiä stadionien rakennusväeksi ja syöstä heidät hitaasti loputtomaan piinaan ja kuristavaan hulluuteen kosmoksen pimeydessä, kuten tällaisissa projekteissa on tavannut olla tapana.

5 vastausta aiheeseen “Blatter taipuu – uusi kisaisäntä 2022 on Yuggoth”

Kisoja varten pitäisi rakentaa 3 kpl tarpeeksi isoja lauttoja, jotka sitten aina siirrettäisiin uuteen paikkaan sopivalle ilmastovyöhykkeelle. Muuten maailmassa on kohta joka paikassa isoja stadioneita joiden rakentaminen toki kasvattaa BKT:ta mutta kuormittaa ympäristöä, ja käyttöä on kovin harvoin. Innokkaimmille faneille voisi olla ympärivuotinen majoitus.

Suomen urheilullisin ministeri twiittasi:
Ihan jees! Tehdyistä soppareista pitäisi kyllä pitää kiinni, mutta ainahan parempi tarjous kannattaa ottaa. Markkinatalous rules!
Lisänä oli selfie, jossa hän potkii.

Nyt Lehti, perkele, skarpatkaa.
Ilta-Sanomatkin voittaa teidän futisuutisoinnin 5-0. IS:n mukaan venäläinen pappi Aleksandr Shumski vastustaa liian homoja futiskenkiä, ja huipentaa lausuntonsa:
”- Globalismin liberaali ideologia haluaa selvästi vastustaa kristinuskoa jalkapallolla. Olen varma tästä. Siksi olen iloinen, että Venäjän pelaajat ovat epäonnistuneet, Jumalan armosta, eivätkä ole enää mukana tässä homoseksuaalisessa inhottavuudessa, Shumski kirjoitti.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Euroopan hakumies: Pitkän päivän matka ihaniin naisiin rannalla

Evan Leeson Lehden uusi juttusarja kuljettaa lukijaansa kiskoja pitkin Vantaankoskelta Mäntsälään Euroopan hakumiehen matkassa selvittääkseen että miksi pitäisi. (REKOLA, RECKHALS)...

Close