Kategoriat
Politiikka

Lehden vaalinuste jälperkle

Lehdeb vaalirnjuste vitull päähän. No nut on ollut vaaliae ja kamnttaa volä muistaa etä lehti jatkaa vielä aamuun astin

Kategoriat
Politiikka

Lehden vaalienuste illan mittaan tässä

Lehden caalienuste illan mittaan tässä antaa odottaa lopettoman jämnittävää vaalitaistelua. Raid ottaa ihan kohta hammarin kanssa yhteen ja kesä, suomen kesä sieltä npidee. Kannattaa kuitenkin virlä muostaa, että oliko ne jotkut vaalit mitä oli tlossa ja minä kyllä äänestän tädsä vielä niin perkele.

Kategoriat
Politiikka

Kansa äänesti väärin

(ELPUEBLOUNIDO) Kun äänistä on laskettu noin puolet näyttää ilmeiseltä, että kansa on äänestänyt perinpohjaisen väärin. Useita huonoja ehdokkaita on pääsemässä läpi ja moni hyvä tyyppi on tippumassa eduskunnasta, sanovat kaikki Lehden haastattelemat asiantuntijat.
”Mitä vittua? Jengi äänestää aivan väärin perustein aivan vääriä henkilöitä. Onko tämä nyt sitä edustuksellista demokratiaa?” kritisoi tilannetta Armas Paskiainen Jämsänkoskelta.
Kaikki oikeaa puoluetta äänestäneet ovat olleet erityisen tuohtuneita siitä, että väärin äänestäneet eivät ole tajunneet erehdystään. Mahdollisuuksia uuden, paremmin oikeaan osuvan kansan vuokraamiseksi esimerkiksi Virosta selvitellään parhaillaan.

Kategoriat
Politiikka

Lehden vaaliennuste useamman kaljan ja jonkinmoisen viinamäärän jälkeen

Lehden virallinen vaaliennuste useamman kaljan ja jonkinmoisen viinamäärän jälkeen enteilee hyvin jännittävää vaali-iltaa. Kun ensimmäiset äänet on julkistettu, Hammar on ampunut Kukkamaan Ukin ja asekauppias Takamäen. Komisario Janssonin potenssihuolet alkavat kuitenkin olla erään ampumavälikohtauksen jälkeen takana.
Kannattaa kuitenin muistaa, että Keskusta sitä ja tätä. Lehti jatkaa.

Kategoriat
Politiikka

Lehden vaaliennuste seittemän kaljan ja muutamankin tiukan jälkeen

Lehden virallinen vaaliennuste seittemän kaljan ja muutamankin tiukan jälkeen lupaa muuten erittäin jännittävää iltaa. Esconin osakkeita on ilmeisesti kierrätetty hallintarekisterien turvin yhtiön ja valtion johtohenkilöiden nimiin juuri ennen massiivisia uudelleenjärjestelyjä yhtiössä ja Raidin nemesis, palkkatappaja Hammar on nyt töissä näillä samoilla roistoilla. Kansliapäällikkö Virtanen hakkaa naisystäväänsä ja on muutenkin ihan täys mulkku.
Kannattaa kuitenkin muistaa, että kohta nyt oikeasti tulee niitä tuloksia niistyä vaaleista, että sitten joku muistaa kattoa ne.

Kategoriat
Politiikka

Lehden vaaliennuste neljän kaljan ja parin tiukan jälkeen

Lehden virallinen valiennuste neljän kaljan ja parin napanderin jälkeen lupaa tälle illalle todella kiinnostavaa kamppailua. Kokoomus vaikuttaa vievän suurimman puolueen paikan, mutta niistä äänistä ei kuitenkaan nyt pariin tuntiin kerrota mitään, niin katsotaanko pari jaksoa Raidia?
Kannattaa kuitenkin muistaa sitten se ääntenlaskenta, sitten kun se alkaa. Lehti jatkaa siitä vahvalla otteella.

Kategoriat
Politiikka

Lehden vaaliennuste kun kolmas kalja on puolillaan ja ensimmäisiä teräviä on ehdotettu

Lehden virallinen vaaliennuste kun kolmas kalja on puolillaan ja ensimmäisiä teräviä on ehdotettu ei tuo yllätyksiä, vaan jännitystä vaikuttaa riittävän loppuun saakka. Kokoomus vaikuttaa nousevan suurimmaksi puolueeksi, mutta sen jälkeen on todella tiukka kisa tulossa. Ehkä yhdessä jännittävimmistä ääntenlaskennoista vuosikymmeniin mitataan Keskustan, SDP:n ja Perussuomalaisten keskinäinen järjestys.
Kannattaa muistaa muuten laittaa niitä kaljoja kylmään sitä mukaa kun sieltä ottaa. Lehti jatkaa ääntenlaskennan vaiheiden seuraamista, kunhan joku hakee jotain snäkkiä kaupasta.

Kategoriat
Politiikka

Lehden vaaliennuste kun toinen kalja on avattu

Lehden virallinen vaaliennuste kun toinen kalja on avattu lupaa vielä ensimmäistäkin ennustetta jännittävämpää vaali-iltaa.  Kokoomuksen paikka suurimpana puolueena näyttää edelleen hyvin todennäköiseltä, mutta toiseksi suurimman puolueen paikasta käytävä kamppailu tuntuu jotenkin aina vaan jännittävämmältä. Keskusta, SDP, Persut, kaikki liki rinta rinnan.
Kannattaa kuitenkin muistaa, että äänestysaikaa on vielä jäljellä, eikä yhtäkään ääntä ole laskettu. Lehti kuitenkin jatkaa kaljojen avaamista aina ääntenlaskennan päättymiseen saakka.

Kategoriat
Politiikka

Lehden vaaliennuste kun ensimmäinen kalja on avattu

Lehden virallinen vaaliennuste kun ensimmäinen kalja on avattu lupaa hyvää Kokoomukselle. Se on säilyttämässä suurimman puolueen aseman, jota gallupit ovat sille povanneet jo pitkään. Toiseksi suurimman puolueen asemasta käydään kuitenkin huippujännittävä kamppailu. Demarit ovat viimeisissä mittauksissa ollet hieman Keskustaa jäljessä, mutta kirivät kovaa vauhtia. Perussuomalaisten tulo mukaan kamppailuun tuo oman huiman mausteensa tähän jännittävään koitokseen.
Kannattaa kuitenkin muistaa, että äänestysaikaa on jäljellä vielä neljä tuntia, eikä yhtään ääntä ole laskettu. Lehti jatkaa kuitenkin vaaliennusteiden antamista vielä ennen kuin yhtään mitään perusteita niiden tekemiselle on.

Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Perusuomalaiset: Vaalimanoksen julkaisussa polliittisia tarkoitus-periä

(VAALI MAA) Kontulan perus-suomalaiset kiistävät lähettäneesä aineistoa panotalo Karprintille. Perusuomalaisten koko etusivunmittainen vaali mainos Kalliolehdessä meni pahemman kerran pieleeen, kun kuuden ehdokkan tiedoissa on kirjoitusvire.
“Näyttää siltä, että mainoksen julkaisulla on haluttu vaikuttaa ihmisten äänestyskäyttäytymiseen julkaisemalla nimiä ja numeroita“, toteaa perussuomalaitsen äänitorvi Hyvempi Suomi. Hänen mukaansa ehdokkaiden nimein ja kasvojan julkaisu ei ole hyvän tavan mukaista.
“Tällainen ehdokkaiden julkituonti tiedotusvälineissä sotii pahasti periaatteitamme vastaan“, hän jatkaa, “perussuomalaiset nimenomaan tuovat ajatuksensa esille anonyymeinä Homma-foorumilla, suomi24-keskusteluissa ja vessanseinäkirjoituksina. Mielellämme myös pystytämme banderolleja rakennustyömaalle ja kerromme että siihen tulee moskeija. Kasvot, nimet, numerot ja tittelit ovat faktoja ja .. herra paratkoon .. pois se meistä. Mitä seuraavaksi — aletaanko lehdissä julkaisemaan ehdokkaiden sanomisia tai ajatuksia!“
Perus suomalaiset harkistevatkin nyt oikeus toimia Kallio-lehteä vastaan.
(Jutun kansalaistoimitti [search]Möd Knuller[/search].)