Juttusarja: Vaalit 2011

Kansa äänesti väärin

0
2

(ELPUEBLOUNIDO) Kun äänistä on laskettu noin puolet näyttää ilmeiseltä, että kansa on äänestänyt perinpohjaisen väärin. Useita huonoja ehdokkaita on pääsemässä läpi ja moni hyvä tyyppi on tippumassa eduskunnasta, sanovat kaikki Lehden haastattelemat asiantuntijat.

“Mitä vittua? Jengi äänestää aivan väärin perustein aivan vääriä henkilöitä. Onko tämä nyt sitä edustuksellista demokratiaa?” kritisoi tilannetta Armas Paskiainen Jämsänkoskelta.

Kaikki oikeaa puoluetta äänestäneet ovat olleet erityisen tuohtuneita siitä, että väärin äänestäneet eivät ole tajunneet erehdystään. Mahdollisuuksia uuden, paremmin oikeaan osuvan kansan vuokraamiseksi esimerkiksi Virosta selvitellään parhaillaan.

Lehden vaaliennuste useamman kaljan ja jonkinmoisen viinamäärän jälkeen

0
0

Lehden virallinen vaaliennuste useamman kaljan ja jonkinmoisen viinamäärän jälkeen enteilee hyvin jännittävää vaali-iltaa. Kun ensimmäiset äänet on julkistettu, Hammar on ampunut Kukkamaan Ukin ja asekauppias Takamäen. Komisario Janssonin potenssihuolet alkavat kuitenkin olla erään ampumavälikohtauksen jälkeen takana.

Kannattaa kuitenin muistaa, että Keskusta sitä ja tätä. Lehti jatkaa.

Lehden vaaliennuste seittemän kaljan ja muutamankin tiukan jälkeen

0
1

Lehden virallinen vaaliennuste seittemän kaljan ja muutamankin tiukan jälkeen lupaa muuten erittäin jännittävää iltaa. Esconin osakkeita on ilmeisesti kierrätetty hallintarekisterien turvin yhtiön ja valtion johtohenkilöiden nimiin juuri ennen massiivisia uudelleenjärjestelyjä yhtiössä ja Raidin nemesis, palkkatappaja Hammar on nyt töissä näillä samoilla roistoilla. Kansliapäällikkö Virtanen hakkaa naisystäväänsä ja on muutenkin ihan täys mulkku.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että kohta nyt oikeasti tulee niitä tuloksia niistyä vaaleista, että sitten joku muistaa kattoa ne.