Lehden vaaliennuste seittemän kaljan ja muutamankin tiukan jälkeen

0
1

Lehden virallinen vaaliennuste seittemän kaljan ja muutamankin tiukan jälkeen lupaa muuten erittäin jännittävää iltaa. Esconin osakkeita on ilmeisesti kierrätetty hallintarekisterien turvin yhtiön ja valtion johtohenkilöiden nimiin juuri ennen massiivisia uudelleenjärjestelyjä yhtiössä ja Raidin nemesis, palkkatappaja Hammar on nyt töissä näillä samoilla roistoilla. Kansliapäällikkö Virtanen hakkaa naisystäväänsä ja on muutenkin ihan täys mulkku.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että kohta nyt oikeasti tulee niitä tuloksia niistyä vaaleista, että sitten joku muistaa kattoa ne.

Yksi lukijakirje

  1. Vittu Saatana sanoo:

    Vituttaa joutua taas antamaan niille paskiaisille mandaatti kusta meitä linssiin seuraavat 4 vuotta.

    (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.