Juttusarja: Kesäjuhlat

Nostalgikkojen vuosijuhlilla oli viimeksi parempi meno

0
4

Creative Commons License daspunkt

(LIPERI) Suomen nostalgikot ry:n vuosijuhlilla oli tänä vuonna hiljaista. Kaikki osallistujat olivat yhtä mieltä siitä, että viime vuoden juhlat olivat todella paljon paremmat, vaikka eivät kaksisia olleet nekään.

“Viimeiset hyvät vuosijuhlat olivat 1984 Ypäjällä. Siitä eteenpäin on tultu jyrkkää alamäkeä”, yhdistyksen puheenjohtaja Heikki Eijaksa sanoi.

Osa paikallaolijoista arvioi tilannetta vieläkin jyrkemmin.

“Jos minulta kysytään, niin kamalaa paskaahan nämä on olleet jo vuosikaupalla”, kommentoi närpiöläinen Jaana Syvä-Huokaus.

“Aivan rehellisesti sanottuna kyllä ensimmäiset vuosijuhlat 1967 olivat jo aivan ala-arvoiset”, alusta asti mukana ollut Tero Kermaleivos totesi.

Jazzmuusikoiden kevätpäivät menivät sooloiluksi

0
1

If The Song Sounds Sad, Maybe It's Supposed To Lotus Carroll

(PUPUHUHTA) Jazzmuusikoiden kevätpäivät ovat tänäkin vuonna jälleen päättyneet epäonnistumiseen. Pettyneiden vieraiden mukaan järjestelyt menivät taas pelkäksi sooloiluksi.

“Täytyy kompata muita vieraita ja sanoa, että tähän tahtiin näistä juhlista ei tule ikinä mitään”, kivahti monivuotinen juhlakävijä Rein Heitsgebot.

Lehden epävirallisessa kyselyssä tyytymättömiä oli viisi neljäsosaa kävijöistä.

Järjestelyt kusivat inkontinenttien kesäjuhlilla

0
1

Sister will not approve theirhistory

(KUSTAVI) Tämänvuotiset inkontinenttien kesäjuhlat päättyivät suureen pettymykseen, kun tilaisuuden järjestelyt pettivät pahoin, eikä sen paremmin luvattua ohjelmaa kuin tarjoiluakaan saatu paikalle. Vihaiset vieraat moittivat, että järjestäjiltä lorahtivat tiukassa paikassa löysät housuihin.

“Kyllä voidaan sanoa, että homma kusi pahemman kerran”, myöntää järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Kalevi Flatus.

Hänen mukaansa epäonnistumisesta ei kuitenkaan voida syyttää vain “kusessa olevia järjestäjiä“, sillä tapahtumaa yritettiin jopa tietoisesti kampittaa.

“Ymmärrän, että pettyneiden vieraiden on vaikea pidätellä itseään, mutta tässä on esiintynyt suoranaista muroihin kusemista”, Flatus huomauttaa.

“Ensi kerraksi otetaan kyllä selvää, mistä kana pissii”, hän jatkaa jo aika pitkäksi venähtänyttä vitsiä.

Kansa raivostui mielensäpahoittajien kohukesäjuhlilla

0
7

Head in HandsCreative Commons License Alex Proimos

(LIETO) Kansa loukkaantui perinpohjaisesti tämänvuotisillakin mielensäpahoittajien kesäjuhlilla. Aivan erityisesti väki raivostui siitä, kun kesäjuhlien tanssitapahtuman juontaja kuulutti seuraavana soitettavan kaksi tangoa. Monet pitivät täysin ennenkuulumattomana, että välispiikissä mainittiin ainoastaan tangot, vaikka tanssilavamusiikkiin luuluvat erottamattomana osana myös fokstrotit, valssit ja jopa jivet, humppaa ja jenkkaa unohtamatta.

“Tällainen syrjintä johtaa juurensa selvästi perussuomalaiseen puolueeseen tai jotain muuta yäkpahaa”, kommentoi aika huonoksi Tuomas Kyrö -impersonaattoriksi pukeutunut Matti-Kaarina Ärtinäsan-Sandigenital.

Asiasta nousi kova kohu internetissä, koska muualla ei tosiaankaan kehtaa.

Alkoholimainostajien kesäjuhlilla ei myyty yhtään kaljaa

0
5

(JCDECAUX) Tämänvuotiset alkoholin markkinointiväen ja mainostajien kesäjuhlat sujuivat äärimmäisen rauhallisesti. Juhlien olutteltassa tai edes lähiseudun marketeissa ei myyty juhlien aikana yhtään ainutta alkoholiannosta.

Tapahtumajärjestäjien mukaan syynä oli se, että osallistujat olivat työvuosiensa aikana altistuneet niin suurelle määrälle alkoholimainontaa, etteivät he enää osta alkoholia ollenkaan.

“Juuri näin markkinointi nimittäin vaikuttaa”, painotti juhlatoimikunnan puheenjohtaja Johannes Spurgu. Jotain vaikutusta saattoi myös olla valkoisiksi maalatuilla kaupungin kaduilla tai lumiauroilla tai jotain.

Paikalla ollut Lehden toimittaja puolestaan ei enää muista, vaikuttiko mainonta jotenkin.