Kategoriat
Kotimaa

Minä pääesiintyjänä toimittajien kesäjuhlilla jälleen tänä vuonna

(ESSEE) Tämän kesän festivaaleja vaivaavat artistiperuutukset sekä uutisdeskeissä keksityt narratiiviset ongelmat eivät uhkaa vuotuisten toimittajien kesäjuhlien järjestämistä. Juhlatoimikunnan mukaan pääesiintyjäksi tälläkin kertaa lupautunut minä on ilmoittanut tulevansa paikalle yhä runsaslukuisampana.

”Minä on ollut tärkein journalistinen esikuvani urani alusta saakka, joten olen itsekin todella innoissani esityksestä jo etukäteen”, kertoo toimikunnan puheenjohtaja Matti ihan joku toinen H. kuin H. Virtanen.

Juhlien ohjelmassa on epävirallisten kohtaamisten ja rennon oikeassaolon lisäksi monia ammatillisia luentoja ja workshopeja, joista toimikunta nostaa esiin muun muassa työpajat minä ja kriisiuutisointi; minä, minä ja ihmisoikeudet, sekä minä, minä, minä, minä, startupit ja minä.

”Varttuneemmille kävijöille suunnattuja kohokohtia taas ovat minä, minä ja sananvapaus; minä, demokratia, ranskalaiset filosofit, pavut ja minä, sekä harmonikan vapaa säestys”, Matti siis todellakin jokin muu H. Virtanen jatkaa.

Juhlien pääsponsorina toimii HS Visio.

6 vastausta aiheeseen “Minä pääesiintyjänä toimittajien kesäjuhlilla jälleen tänä vuonna”

Toimittajan minuuden ymmärtämisessä on yleensä käytetty vain kvalitatiivisia perusteita jotka eivät ole kovin täsmällisiä verrattuna erinäisiin kehitteillä oleviin kvantitatiivisiin malleihin. Nämä ovat läheistä sukua muuallakin työyhteisöissä käyttöön otetuissa mittareissa, toimittajien tapauksessa yksinkertaisimmillaan esimerkiksi klikkiotsikoiden osuus toimittajan kirjoitelmissa. Näillä saadaan lopultakin tarkka menetelmä jopa egon todellisen koon mittaamiseen.

Monimutkaisempia ja syväluotaavampia menetelmiä trendianalyyseihin kehittänyt Oulun Yliopiston vastikään perustettu Trendijohtamisen laitos (https://keskustelu.suomi24.fi/t/17097907/oulun-yliopiston-kampusprojektin-loppuraportti-3-9-2025) on tarjonnut menetelmiään myös toimittajien minuuden analysointiin ja saavutukset ovat jo tässä vaiheessa niin lupaavia että innokkaimmat kesäjuhlille osallistujat ovat paikalla heti vapun jälkeen, ja workshopit jatkuvat pitkästi elokuun puolelle.

HS Vision pinkki pohjaväri luo jämäkän taustan sisällölle. Ei mulla muuta.

VR on ostanut Turun funikulaarin, jolla se hoitaa jatkossa kaiken Turusta pohjoiseen kulkevan junaliikenteen, yhtiö kertoo tiedotteessa. VR näin ollen kasvattaa Turun pohjoispuolella toimivaa junaliikennettään 100 %:lla aiempaan nähden.

VR on ostanut myös Turun funikulaarin näytöt ja asennuttaa ne omille asemilleen välittömästi. ”On ilo saada käyttöön nämä innovatiiviset atk-laitteet, joilla liikennetiedot voidaan tuoda lähelle kansalaisia, niitäkin, joilla hissi ei kulje ylös asti”, toteaa VR:n viestintä- ja reikäkorttikonejohtaja Björn Rautakylki.

Funikulaarin näytöille ilmestyi viime viikolla Turun kaupunkiympäristölautakunnan pöytäkirjoja, random äijien paskaa läppää ja auringonpistoksen saaneiden soperrusta, jotka olosuhteet huomioon ottaen ovat yksi ja sama asia.

Jatkossa VR:n kuulutuksissa esiintyy lakkautettujen rautatieasemien lisäksi Talvivaaran kaivoksen malminkuljetusreitin etappeja, Mariaanien haudan alkueläinten ulostuspaikkoja sekä Voyager 2 -luotaimen lokitietoja sen ohitettua Neptunuksen.

Kyllähän minäkin olisin voinut järjestää kesäfestivaalt, mutta minusta minun preesens ylettää talveenkin asti joten minä koin sen itseni väheksymiseksi.

Jatkojen karaokessa kuulimme tietenkin ikivihreät ’Minä minusta minuun’, ’Minä vain’ sekä ’Minä ja minä’.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkijat varoittavat: Suomen siltarumpujen ja iltalypsyjakkaroiden Nato-yhteensopivuus vielä keskeneräinen

(PARIKKALA) Suomen Nato-jäsenyyden valmistelut ovat monilta kriittisiltä osiltaan yhä keskeneräiset. Tutkijoiden mukaan muutosprosessin hitaus on valitettavaa, sillä jäsenyys tarjoaisi taloudellisesti...

Close