Kategoriat
Live Ulkomaat

Brexit Live: Calais'ssa varaudutaan pakolaistulvaan

railway tunnel undergroundCreative Commons License . Gary Winfield
(KALAA? KALEE? VITTU KALAIS) Ranska on lisännyt turvallisuusjoukkojaan Eurotunnelin suuaukolla Calais’ssa. Presidentti Francois Hollande ilmoitti turvatoimien lisäämisestä pian sen jälkeen, kun britit äänestivät ääh te tiedätte jo.
Eurotunnelin kumpaankin päähän asennettiin pikaisella aikataululla kyltit, joissa luki englanniksi ja ranskaksi ”No Brexit – Ne Pas Couvrir”.
”Nicht zudecken, niet bedekken”, totesi päiväunille peitelty kaksivuotias Säxmän Gould itkuisena.

Kategoriat
Live Ulkomaat

Brexit Live: EU asettaa vihdoin rangaistustullit englantilaiselle ruoalle

Opening the tinCreative Commons License George Redgrave
(OYMATE) Euroopan unioni asettaa ankarat rangaistustullit englantilaisille ruoille. Päätös annettiin noin kolme sekuntia sen jälkeen, kun britit äänestivät Brexitin puolesta.
”Vihdoin vihdoin vihdoin jesjesjes”, kommentoi komission puheenjohtaja Bok-Caul Junckar.
Rangaistustullien ei uskota vaikuttavan merkittävästi Iso-Britannian talouteen. Ruokaviennin arvo on ollut viime vuosina noin 6000 punnan luokkaa, mikä koostuu lähinnä vitsikkäistä kepposteluista ja vahingoista.

Kategoriat
Live Ulkomaat

Brexit Live: Englannin kanaalia levennetään 30 kilometrillä

The White Cliffs of DoverCreative Commons License Tobias von der Haar
(OMALLA PUOLELLA) Englannissa aloitettiin kiireen vilkkaa torstain kansanäänestyksen jälkeen valmistelut Englannin kanaalin leventämisestä ainakin 30 kilometrillä.
”18,641 maililla”, tarkensivat levennystöitä johtavat Wladyslaw Gomulka ja Wojciech Jaruzelski.
Kanaali on kapeimmillaan vain hieman yli 32 kilometriä leveä Doverinsalmen kohdalla. Gomulka ja Jaruzelski uskovat, että levennystöiden vuoksi ainakin Doverin valkoiset kalliot ja kohtalainen siivu muutakin Kentin kreivikuntaa täytyy räjäyttää ja upottaa merenpohjaan.
”Tämä voi tuntua pahalta joistakin, mutta ainakin tämä tehdään brittien omasta tahdosta”, Jaruzelski muistutti.
Suunnitelma on herättänyt paljon keskustelua alueen asukkaiden keskuudessa.
”Di dudidi dudididudii”, kommentoi räjäytyssuunnitelmia paikallinen mies Eric Johnson.

Kategoriat
Live Ulkomaat

Brexit Live: Kansanäänestyksen tulos yllätti David Cameronin siitin sian suussa

Prime Minister David CameronCreative Commons License Foreign and Commonwealth Office
(KURIKKA) Brittien päätös erota Euroopan unionista yllätti pääministeri David Cameronin sukuelin sorkkaeläimen suuaukossa.
”Mulla oli vilpitön olettamus, että unioniin olisi jääty. En rehellisesti tiennyt, miten asiat ovat. Minua kyllä vedettiin retkuun oikein villikelkalla”, Cameron totesi penis possun poskessa.
Pääministeri pettyi etenkin kahteen asiaan: kuolleen sian fellaatiotaitoihin ja siihen, ettei oman puolueen sisäisen opposition hiljentämiseen tarkoitettu kansanäänestys koko maanosan tulevaisuudesta ollutkaan välttämättä hyvä ajatus.
”Tähän ei enää jöröjullikka osaa sanoa mitään. Perkele, ettei minulle kerrottu”, Cameron kommentoi kurikkalaisessa yksityisasunnossa puusukset jalassa paksussa parrassaan.
 

Kategoriat
Live Ulkomaat

Brexit Live: Britit vetäytyvät Dunkerquesta

Storm Through GlassCreative Commons License CaptMikey9
(DUMPFERQUE) Iso-Britannia on päättänyt vetäytyä Euroopasta. Kuninkaallinen laivasto valmistautui noutamaan viimeisiä mantereelle jääneitä brittejä Dunkerquen satamasta.
”Puolalaiset putkimiehet olivat lähellä tuhota meidät, mutta viime hetken manööverillä onnistuimme pelastamaan poliittisen ur…Ison-Britannian tulevaisuuden”, venäläisen pornonäyttelijän nimellä siunattu Boris Johnson kehui.
Vetäytymisestä päätettiin äänin 17,4 miljoonaa puolesta ja 16,1 miljoonaa vastaan.
”Tämä on oikea Dunkirkin ihme”, hehkuttaa Johnson, joka näyttää siltä kuin kissa olisi nukahtanut säkkituolin päälle.
Tarkoitatteko Dunkerquen ihmettä?
”Sod off, you continental twat.”

Kategoriat
Kulttuuri Live Politiikka

LIVE: Sipilän uusi sävellys 15'00" kerää kiitosta kansainvälisesti

All the world's a stageCreative Commons License Matt McGee
(KESÄRANTA) Kansainväliset taidemusiikin asiantuntijat ovat ottaneet ylistäen vastaan Suomen kuuluisimpiin nykysäveltäjiin kuuluvan Juha Sipilän tänään kantaesitetyn teoksen 15’00”.
”Sipilä hakee selvästi innoitustaan John Cagelta, ja yhdistelee taitavasti atonaalisia ääniä ja puhdasta hiljaisuutta teemoissa, jotka liittyvät toisiinsa ainoastaan ajatuksenvaraisesti”, kiittelee Gramophone-lehti.
Monissa ensiarvioissa on erityisesti kiinnitetty huomiota siihen taituruuteen, jolla Sipilä osin odotetustikin tyhjentää teoksensa kaikesta merkityksestä ja sisällöstä, ja antaa kuulijan itse täyttää syntyneen tyhjän tilan omilla peloillaan ja kuvitelmillaan.
Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Gettysburgin puhe on vastikään hypännyt monikerroksisen talon katolta. Odotamme tilanteen kehittymistä.

Kategoriat
Live Politiikka

LIVE: Jo tuhannet eronneet kirkosta ja reservistä Sipilän puheen aikana

Haines ChurchCreative Commons License Mike
(KESÄRANTA) Lehden saamien epävirallisten tietojen mukaan jo useat tuhannet suomalaiset ovat eronneet kirkosta, puolustusvoimien reservistä ja muijastaan pääministeri Juha Sipilän (kesk.) tv-puheen aikana.
Sipilä ei ole toistaiseksi lähetyksen ensimmäisten 10 minuutin aikana sanonut vielä mitään. Lehti odottaa yhä herkeämättä puheen alkamista.

Kategoriat
Live Politiikka Seksivau

LIVE: Sipilän laahus ennätyspitkä

2012-wedding-dress-oleg-cassini-bridal-gowns-cwg322__teaserCreative Commons License zoe.wang
(KESÄRANTA) Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on juuri saapunut sisään tv-puheeseensa Mariankadun ovesta. Sipilä on pukeutunut odotusten mukaisesti tyylikkääseen harmaaseen pukuun ja hallitusohjelmaan.
Lehden muotitoimittaja Jaakko-Gekko kuitenkin arvelee, että pääministerin perse saattaa näyttää asussa hieman leveältä.

Kategoriat
Live Politiikka

LIVE: Miten pääministeri sanoo?

Kuvaaja Laura Kotila, Valtioneuvoston kanslia
Kuvaaja Laura Kotila, Valtioneuvoston kanslia

(KESÄRANTA) Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) puhuu kansalle noin 20 minuutin kuluttua. Sipilän odotetaan puhuvan matalalla ja rauhoittavalla baritoniäänellä ja katsovan kameraan. Ennakkoarvioissa Sipilän on odotettu ottavan kantaa ajankohtaiseen poliittiseen tilanteeseen sekä sun rahat.
Sipilän iltapuvun suunnittelija on pidetty salassa aivan h-hetkeen saakka. Tähän asti pääministeri on suosinut pukeutumisessaan hillittyä dekolteeta ja piilokorkoja.

Kategoriat
Live Politiikka

LIVE: Susikoira Roi lupautui hallituksen muodostajaksi

Jack is such a happy little chompkin!Creative Commons License gomagoti
(PIKKUPIKKUPARLAMENTTI) Lehden vaalikoneessa suurmenestyksen saanut vaalien musta hevonen susikoira Roi on aloittanut hallitustunnustelut. ”Harva meppi molaroi kuten moppimela-Roi”, kommentoitiin Roin saavuttamaa torjuntavoittoa tiukassa vaalitaistelussa.
Alun erin hallitustunnustelijan viittaa oli soviteltu keskustan Juha Sipilälle, mutta Sipilä ei ole toistaiseksi vielä halunnut julistaa, onko keskusta voittamassa vaalit, onko hän puolueen puheenjohtaja tai onko tänään sunnuntai, mutta pessimisti ei pety.
”Harva kepun litteroi kuten lipun ghetto-Roi”, pohtivat asiantuntijat yllättävää käännettä.
Siitä saivatkin monet aiheen tokaista, että ”harva muija trolleroi niin kuin Troija mulle -Roi!”