Kategoriat
Live Politiikka

LIVE: Jo tuhannet eronneet kirkosta ja reservistä Sipilän puheen aikana

Haines ChurchCreative Commons License Mike
(KESÄRANTA) Lehden saamien epävirallisten tietojen mukaan jo useat tuhannet suomalaiset ovat eronneet kirkosta, puolustusvoimien reservistä ja muijastaan pääministeri Juha Sipilän (kesk.) tv-puheen aikana.
Sipilä ei ole toistaiseksi lähetyksen ensimmäisten 10 minuutin aikana sanonut vielä mitään. Lehti odottaa yhä herkeämättä puheen alkamista.

14 vastausta aiheeseen “LIVE: Jo tuhannet eronneet kirkosta ja reservistä Sipilän puheen aikana”

Jos Lehden toimitukselta kysytään, niin Sipilä ei puheen aikanakaan sano mitään.

Jos Lehden toimitukselta kysytään, niin Sipilä ei puheen aikanakaan sano mitään.

Olen noiden lisäksi jo eronnut vaimostani, lopetin Netflix tilaukseni ja palautin kuntosalin magneettikortin. Jos Sipilä vielä yhtään jotain, niin myös kirjastokortti ja KAIKKI bonuskortit.

Olen noiden lisäksi jo eronnut vaimostani, lopetin Netflix tilaukseni ja palautin kuntosalin magneettikortin. Jos Sipilä vielä yhtään jotain, niin myös kirjastokortti ja KAIKKI bonuskortit.

Erosin jo kirkosta Räsäsen takia, reservistä en voi erota kun olen nainen, työpaikalta en voi eroa kun lomauttivat.. sanokaa mistä nä ny eroan kun kaksi naista ei voi vielä olla laillisesti avioliitossa niin siitäkään ei voi ?!?!? Siitä en haluiskaa..

Erosin jo kirkosta Räsäsen takia, reservistä en voi erota kun olen nainen, työpaikalta en voi eroa kun lomauttivat.. sanokaa mistä nä ny eroan kun kaksi naista ei voi vielä olla laillisesti avioliitossa niin siitäkään ei voi ?!?!? Siitä en haluiskaa..

En saanut Sipilän puheesta mutään uutta tietoa eikä vastauksia siihen miten näiden jo muutenkin alapalkattujen rankaiseminen vähennyksillä tup uusia työpaikkoja ym. muka näillä säästöillä parannetaan. Olen ehdottanut että kansanedustajilta kans kaikki samat edut pois saatika että saisivat nyt palkankorotuksen SE JOS MIKÄ ei ole TASAPUOLISTA vaikka Sipilän mukaan se sitä muka olis. Onko näin että ns. uskovaiset ovat niitä kaikiist pamihimpia köyhempiä kohtaan.
Olis ihan kiva saada itse Sipilältä tähän vastauksen !!!!!!!!!!!! ?????????

Lienee sanomattakin selvää, että paradoksaalinen ajattelutapa järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia. Jopa ulkomaankaupan merkityksen selvä kasvu vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.
Täytyy siitä huolimatta, että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että Easterlin paradoksia seuraava onnellisuuden taloustieteen haara järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia. Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että hyvinvointiyhteiskunnan kestävyysvajeen ydin auttaa kutakin ymmärtämään meihin kohdistuvaa tietotarvetta.

En saanut Sipilän puheesta mutään uutta tietoa eikä vastauksia siihen miten näiden jo muutenkin alapalkattujen rankaiseminen vähennyksillä tup uusia työpaikkoja ym. muka näillä säästöillä parannetaan. Olen ehdottanut että kansanedustajilta kans kaikki samat edut pois saatika että saisivat nyt palkankorotuksen SE JOS MIKÄ ei ole TASAPUOLISTA vaikka Sipilän mukaan se sitä muka olis. Onko näin että ns. uskovaiset ovat niitä kaikiist pamihimpia köyhempiä kohtaan.
Olis ihan kiva saada itse Sipilältä tähän vastauksen !!!!!!!!!!!! ?????????

Lienee sanomattakin selvää, että paradoksaalinen ajattelutapa järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia. Jopa ulkomaankaupan merkityksen selvä kasvu vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.
Täytyy siitä huolimatta, että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että Easterlin paradoksia seuraava onnellisuuden taloustieteen haara järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia. Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että hyvinvointiyhteiskunnan kestävyysvajeen ydin auttaa kutakin ymmärtämään meihin kohdistuvaa tietotarvetta.

Kun koko ajan vain tulee mieleen, kun ajattelen näitä kovia leikkauksia, jotka kohdistuu eritoten hoitoalan työntekijöihin. Niin se sana POSTTRAUMAATTINEN, JÄRKYTTYNYT MIELI, jostakin järkytyksestä johtuva stressi oireyhtymä. Kenellähän se voisi olla. Ihminen voi sairastaa sitä tietämättään, ja teot voivat olla kamalat sellaisilla ihmisillä. Ja silloin tarvitaan hoitoa. Työ ei sitä poista.

Kun koko ajan vain tulee mieleen, kun ajattelen näitä kovia leikkauksia, jotka kohdistuu eritoten hoitoalan työntekijöihin. Niin se sana POSTTRAUMAATTINEN, JÄRKYTTYNYT MIELI, jostakin järkytyksestä johtuva stressi oireyhtymä. Kenellähän se voisi olla. Ihminen voi sairastaa sitä tietämättään, ja teot voivat olla kamalat sellaisilla ihmisillä. Ja silloin tarvitaan hoitoa. Työ ei sitä poista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
LIVE: Sipilän laahus ennätyspitkä

zoe.wang (KESÄRANTA) Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on juuri saapunut sisään tv-puheeseensa Mariankadun ovesta. Sipilä on pukeutunut odotusten mukaisesti tyylikkääseen harmaaseen...

Close