Brexit Live: EU asettaa vihdoin rangaistustullit englantilaiselle ruoalle

0
4

Opening the tinCreative Commons License George Redgrave

(OYMATE) Euroopan unioni asettaa ankarat rangaistustullit englantilaisille ruoille. Päätös annettiin noin kolme sekuntia sen jälkeen, kun britit äänestivät Brexitin puolesta.

“Vihdoin vihdoin vihdoin jesjesjes”, kommentoi komission puheenjohtaja Bok-Caul Junckar.

Rangaistustullien ei uskota vaikuttavan merkittävästi Iso-Britannian talouteen. Ruokaviennin arvo on ollut viime vuosina noin 6000 punnan luokkaa, mikä koostuu lähinnä vitsikkäistä kepposteluista ja vahingoista.

4 lukijakirjettä

 1. MC Donalds sanoo:

  Vastatoimenpiteenä britit lopettavat ranskalaisten perunoiden tuonnin, tuhannet viipaloijat menettävät työnsä.

  (1)
 2. Ari Kulina sanoo:

  Tämähän oli oikeastaan aika hauska pikku juttu, mutta ei yhtään kommenttia ole kirvoittanut. No, ei minullakaan ole tähän mitään sanomista.

  (0)
 3. Jabba The Hut sanoo:

  Suomalainen ministeri (-ulko) ja hallituksensa varaylijohtaja voi niin halutessaan pikaistuksissaan käydä vetämässä anglosaksista exitus-ruokaa kuvun täydeltä eikä kotiin tullessa tulli pakota bulimiaan eikä toistainen pääministeri varamiehensä fish&chips-gurmeeta juuri paheksu, edellyttäen, ettei kateellisen eduskunnan kyselytunnilla yhdessä aitiossa myhäiltäessä nailonpainannnappi puhkea kuorestaan ja lennä televisiokameroiden zoomaillessa kovan paineen alla kauniissa kaaressa katsomoon kuin Ritolan keihäs Tokion olumppialaisten kympin finaalissa,

  (0)
 4. Kaarle Nordenstreng sanoo:

  Vain oikeanhenkiset kommentit pääsevät läpi.

  (-2)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.