Kategoriat
Live Politiikka

LIVE: Miten pääministeri sanoo?

Kuvaaja Laura Kotila, Valtioneuvoston kanslia
Kuvaaja Laura Kotila, Valtioneuvoston kanslia

(KESÄRANTA) Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) puhuu kansalle noin 20 minuutin kuluttua. Sipilän odotetaan puhuvan matalalla ja rauhoittavalla baritoniäänellä ja katsovan kameraan. Ennakkoarvioissa Sipilän on odotettu ottavan kantaa ajankohtaiseen poliittiseen tilanteeseen sekä sun rahat.
Sipilän iltapuvun suunnittelija on pidetty salassa aivan h-hetkeen saakka. Tähän asti pääministeri on suosinut pukeutumisessaan hillittyä dekolteeta ja piilokorkoja.

14 vastausta aiheeseen “LIVE: Miten pääministeri sanoo?”

Onko Kekkosella tupee ?? Miksi Kekkosella on kuvassa tupee ? Kekkonen oli parempi 60 luvulla. Silloin Kekkosella ei ollut tupeeta. Minusta presidentillä ei saisi olla tupeeta.

Ei se ole mikään tupee, vaan alijäämään kuollut postapokalyptinen majava. Näin Kekkonen viestii meille, että nyt menee siis niinku tosi huonosti. Suomen perustuslaki takaa presidentille oikeuden pitää kuollutta majavaa päässään tärkeiden seremonioiden ja riittien aikana. Halutessaan hän saisi myös verhoutua hirvenlihasta tehtyyn jakkupukuun ja juustokypärään.

Onko Kekkosella tupee ?? Miksi Kekkosella on kuvassa tupee ? Kekkonen oli parempi 60 luvulla. Silloin Kekkosella ei ollut tupeeta. Minusta presidentillä ei saisi olla tupeeta.

Ei se ole mikään tupee, vaan alijäämään kuollut postapokalyptinen majava. Näin Kekkonen viestii meille, että nyt menee siis niinku tosi huonosti. Suomen perustuslaki takaa presidentille oikeuden pitää kuollutta majavaa päässään tärkeiden seremonioiden ja riittien aikana. Halutessaan hän saisi myös verhoutua hirvenlihasta tehtyyn jakkupukuun ja juustokypärään.

Kyllä tuo mielenkiinto Sipilään on jo fanaattista. Edustatteko Sipilä-jugendia vai sen vastavoimaa?

Onpas mielenkiintosi Valta-Lehden ammattijournalisteihin kummallisen fanaattista. Tokihan me kaikki Sipilää rakastamme, hänhän on Rakkaan Suomemme Johtohenkilöitä. On siksi varsin tärkeää raportoida kansalle hänen jokainen tekonsa, analysoida tuon auktoriteetin pienimmätkin nyanssit ja subliminaaliset viestit. Se on meidän yhteinen etumme, eikö niin? Vai oletko kenties joku kommaridesantti?

Ruotsilla on kuninkaalliset ja hovi, meillä vain Sipilä. Lyököhän Sipilä vielä Englannin kuningattaren hallitsemisennätyksenkin?

Kyllä tuo mielenkiinto Sipilään on jo fanaattista. Edustatteko Sipilä-jugendia vai sen vastavoimaa?

Onpas mielenkiintosi Valta-Lehden ammattijournalisteihin kummallisen fanaattista. Tokihan me kaikki Sipilää rakastamme, hänhän on Rakkaan Suomemme Johtohenkilöitä. On siksi varsin tärkeää raportoida kansalle hänen jokainen tekonsa, analysoida tuon auktoriteetin pienimmätkin nyanssit ja subliminaaliset viestit. Se on meidän yhteinen etumme, eikö niin? Vai oletko kenties joku kommaridesantti?

Ruotsilla on kuninkaalliset ja hovi, meillä vain Sipilä. Lyököhän Sipilä vielä Englannin kuningattaren hallitsemisennätyksenkin?

Sipilä on upporikas uskis ja piinkova bisnesmies. Kyllä suomalainen äänestäjä osaa.

Sipilä on upporikas uskis ja piinkova bisnesmies. Kyllä suomalainen äänestäjä osaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lue Sipilän kohupuhe ennakkoon – Lehti preparoi pääministerin tv-esiintymisen!

Pete Bellis (SANOMATALO) Lehden haltuunsa saaman luonnoksen mukaan pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ei kaihda kovaakaan kieltä tämäniltaisessa poikkeuksellisessa tv-puheessaan. Erona...

Close