Kansa raivostui mielensäpahoittajien kohukesäjuhlilla

0
7

Head in HandsCreative Commons License Alex Proimos

(LIETO) Kansa loukkaantui perinpohjaisesti tämänvuotisillakin mielensäpahoittajien kesäjuhlilla. Aivan erityisesti väki raivostui siitä, kun kesäjuhlien tanssitapahtuman juontaja kuulutti seuraavana soitettavan kaksi tangoa. Monet pitivät täysin ennenkuulumattomana, että välispiikissä mainittiin ainoastaan tangot, vaikka tanssilavamusiikkiin luuluvat erottamattomana osana myös fokstrotit, valssit ja jopa jivet, humppaa ja jenkkaa unohtamatta.

“Tällainen syrjintä johtaa juurensa selvästi perussuomalaiseen puolueeseen tai jotain muuta yäkpahaa”, kommentoi aika huonoksi Tuomas Kyrö -impersonaattoriksi pukeutunut Matti-Kaarina Ärtinäsan-Sandigenital.

Asiasta nousi kova kohu internetissä, koska muualla ei tosiaankaan kehtaa.

7 lukijakirjettä

 1. Iki-onni sanoo:

  Näkisin, että tässä nyt osuu mielensäpahoittajien mielen pahoitus ns. omaan nilkkaan. Ensinnäkin, entä ne mielensäpahoittajat jotka eivät osaa, tahi halua, tanssia lainkaan? Eikö heille pitäisi pitää samassa tilassa rinnakkainen tanssimattomuustapahtuma? Tai entä mitä niiden pitäisi ajatella koko juhlista jotka eivät pysty tai halua mieltänsä pahoittamaan ollenkaan?

  (0)
 2. Pena sanoo:

  Heteroiden tanssiminen loukkaa minua henkilökohtaisesti, joten boikotoin kyseistä tapahtumaa.

  (0)
 3. HH 88 ja Roomalainen Tervehdys, vink-vink. sanoo:

  Muistakaa äänestää mielensäpahoittaja RIIKKA HENTTONEN Vihreiden listalta kunnanvaltuustoon!!! Saadaan varmasti jännittävää ja Tärkeisiin Asioihin piinallisen tarkasti syventyvää asioidenhoitoa.

  (0)
 4. Diana-puiston työmies sanoo:

  No mutta mistä ihmeestä toimittaja tietää etukäteen mitä eliitin Suomi-Areenassa parin viikon kuluttua tapahtuu?

  (0)
 5. Onko nyt kivaa sanoo:

  Minusta on aika keljua, että meistä mielensäpahoittajista kirjoitetaan aina vain kun olemme pahoittaneet mielemme. Se harmittaa minua kovasti.

  (0)
 6. Paskapervo Pihkapervonpoika sanoo:

  Kylä minä nii mieleni pahoitin.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.