Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri Seksivau

Kansa raivostui mielensäpahoittajien kohukesäjuhlilla

Head in HandsCreative Commons License Alex Proimos
(LIETO) Kansa loukkaantui perinpohjaisesti tämänvuotisillakin mielensäpahoittajien kesäjuhlilla. Aivan erityisesti väki raivostui siitä, kun kesäjuhlien tanssitapahtuman juontaja kuulutti seuraavana soitettavan kaksi tangoa. Monet pitivät täysin ennenkuulumattomana, että välispiikissä mainittiin ainoastaan tangot, vaikka tanssilavamusiikkiin luuluvat erottamattomana osana myös fokstrotit, valssit ja jopa jivet, humppaa ja jenkkaa unohtamatta.
”Tällainen syrjintä johtaa juurensa selvästi perussuomalaiseen puolueeseen tai jotain muuta yäkpahaa”, kommentoi aika huonoksi Tuomas Kyrö -impersonaattoriksi pukeutunut Matti-Kaarina Ärtinäsan-Sandigenital.
Asiasta nousi kova kohu internetissä, koska muualla ei tosiaankaan kehtaa.

7 vastausta aiheeseen “Kansa raivostui mielensäpahoittajien kohukesäjuhlilla”

Näkisin, että tässä nyt osuu mielensäpahoittajien mielen pahoitus ns. omaan nilkkaan. Ensinnäkin, entä ne mielensäpahoittajat jotka eivät osaa, tahi halua, tanssia lainkaan? Eikö heille pitäisi pitää samassa tilassa rinnakkainen tanssimattomuustapahtuma? Tai entä mitä niiden pitäisi ajatella koko juhlista jotka eivät pysty tai halua mieltänsä pahoittamaan ollenkaan?

Heteroiden tanssiminen loukkaa minua henkilökohtaisesti, joten boikotoin kyseistä tapahtumaa.

Muistakaa äänestää mielensäpahoittaja RIIKKA HENTTONEN Vihreiden listalta kunnanvaltuustoon!!! Saadaan varmasti jännittävää ja Tärkeisiin Asioihin piinallisen tarkasti syventyvää asioidenhoitoa.

No mutta mistä ihmeestä toimittaja tietää etukäteen mitä eliitin Suomi-Areenassa parin viikon kuluttua tapahtuu?

Minusta on aika keljua, että meistä mielensäpahoittajista kirjoitetaan aina vain kun olemme pahoittaneet mielemme. Se harmittaa minua kovasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Alkoholimainostajien kesäjuhlilla ei myyty yhtään kaljaa

(JCDECAUX) Tämänvuotiset alkoholin markkinointiväen ja mainostajien kesäjuhlat sujuivat äärimmäisen rauhallisesti. Juhlien olutteltassa tai edes lähiseudun marketeissa ei myyty juhlien aikana...

Close