Kategoriat
Kotimaa Politiikka Talous

Katainen ilahtui Mähösen vippipyynnöstä

BilletesCreative Commons License Eric Caballero
(KURVI) Pääministeri Jyrki Katainen (glock.) on erittäin tyytyväinen Mähösen pyynnöstä saada, josko huntti ensi perjantaihin asti, ihan vaan kun Kelan tuet on myöhässä ja vittu kun Kake ei maksa omiaan takasin mutta varmana maksan takaisin hei perjantaina sit.
”Hyvä että vihdoin viimein tuli virallinen tukipyyntö, että voimme tehdä päätöksen tuen ehdoista”, Katainen sanoi.
”Tai no viimeistään hei mä vannon kyllä että kahden viikon päästä saat et kunhan broidi tulee takasin Södertäljestä ni maksan mä en oo niitä jätkiä jotka ei maksa takasin”, kommentoi Mähönen.
Kataisen mukaan Mähösen pyyntöä osattiin odottaa sen jälkeen kun vuokraisäntä ei suostunut palauttamaan tämän vakuusmaksua asunnon heikon kunnon takia ja kun Mähösen anomus työkyvyttömyyseläkkeestä hylättiin neljättä kertaa.
”Nyt olennaista on, millä ehdoilla Mähöstä lainoitetaan”, Katainen kommentoi.
”Ja vittu kyllä maksan. Tai no aina en oo maksanut mutta nyt kyllä maksan ja varmana maksan ja hei tässä on mun kello, näätkö Citizen ei oo turha kello, ota se pantiksi niin varmana maksan”, pohti Mähönen.

3 vastausta aiheeseen “Katainen ilahtui Mähösen vippipyynnöstä”

Kiitti Aku sulle vinkistä. En tiennytkään, että hallituksella on oma pikavippipalvelu. Täytyypä ottaa yhteyttä.

oho ei huono. Augustilla parhaimmat yleensäkin. Mikä tässä huolestuttaa syvemmin on Kataista äänestävien joukko. Toisaalta kun äänestystuloksia varmasti manipuloidaan jo koska niitä käsittelevää TietoEnatoria hallitsee osaomistava Goldman Sachs niin mitäs teette. Kokoomus saa taas ensi vaaleissa varmasti enemmän kuin persut, se on hoidettu.

Ministerikaksikkomme Kyllönen & Kiuru oppeja noudattamalla voi ainoastaan tienata. Otan siis pikavipin markkinoilta, vippaan sen Mahoselle, enkä maksa takaisin, ellei Mahonenkin maksa. Niin kerta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansa raivostui mielensäpahoittajien kohukesäjuhlilla

Alex Proimos (LIETO) Kansa loukkaantui perinpohjaisesti tämänvuotisillakin mielensäpahoittajien kesäjuhlilla. Aivan erityisesti väki raivostui siitä, kun kesäjuhlien tanssitapahtuman juontaja kuulutti seuraavana...

Close