Kategoriat
Urheilu

Espanja lupaa euroopanmestaruudesta 2000 km2 tontit

Christmas / Navidad . SantiMB .
(INIESTA) Espanjan jalkapalloliitto sekä sen pääsponsori EKP lupaavat muhkeat bonukset maajoukkuepelaajille mahdollisesta euroopanmestaruudesta. Vastikään julkistettujen tietojen mukaan jokaiselle mestarille luvataan Suomestakin tuttuun tapaan palkkioksi omakotitalotontti.
”Mestaripelaajat saavat valintansa mukaan 2000 neliökilometriä vastaavat tontit sekä kaupan päälle parisataa puolivalmista kerrostaloasuntoa käytännössä mistä tahansa ympäri maata, tai siis eivät vain saa vaan vittu on pakko ottaa”, ilmoittivat liitto sekä EKP yhteisessä tiedotteessaan keskiviikkoiltana.
Espanja selviytyi jalkapallon EM-kisojen loppuotteluun vaikka kovin moni ei olisi halunnut.

7 vastausta aiheeseen “Espanja lupaa euroopanmestaruudesta 2000 km2 tontit”

Mutta jos eivät voita mestaruutta, on otettava vastaan palkinto kolminkertaisena.

Loppuottelussa kohtaa saksalaisten rahoittama joukkue huolimatta siitä miten puolivälierissä olisi käynyt.

siis yhden miljoonakaupungin verran on rakennettu velaksi taloja joihin ei ollutkaan ostajia. Ja tämä niinku romahduttaa koko rahan. Älytöntä, huono systeemi. Kuka uskoo. Jossain esitettiin vaikka maanjäristyksen Tokiossa voivan tehdä saman. No se on vaan yksi kaupunki. Mitäs ollaan pankkirien armoilla, se johtuu vain paskoista poliitikoistamme.

Vielä on Saksalla parannettavaa. Kisojen neljän kärjestä löytyy vain 3 saksalaista joukkuetta. Nyt äkkiä lisää ilmaa kuplaan, niin 2016 kisoissa Portugalikin on liitetty sakemannien talliin.

Tulevan talouspaketin kisa huipentuu sunnuntain otteluun Espanian ja Italian kesken. Pelaajien mukaan tukipaketti tulee tarpeeseen koska nykyiset palkat ovat aivan liian pienet elämiseen. Suomen osuus tukipaketista on vielä epäselvä, todennäköisesti se aiotaan kuluttaa hiustuotteisiin ja vaatteisiin. Seuraavalla tukipaketilla on tarkoitus siirtää Puolaan jääneet Etelä-Eurooppalaiset fanit takaisin kotiin.

”Me ollaan sankareita kaikki, kun oikein silmiin katsotaan…”, hoilasi Katainen taas yhdestä ihan huippu kokouksesta poistuessaan. ”Jokainen suomalainen voi hyvällä omallatunnolla nauttia tulevasta jalkapallon Euroopan mestaruudesta, sillä me sponssaamme kumpaakin joukkuetta ja ihan v…tusti!”, hehkutti pääministeri liukuen polvillaan pitkin Brysselin nurmea. ”Vakavasti ottaen tää oli Suomen ainoa keino päästä makustelemaan loppuottelutunnelmaa ja ottaa osa tulevasta voitosta”, jatkoi Jyrki päästyään tolpilleen. ”Vaadimme silti takuut”, hän huikkasi heilauttaen rennosti v-merkkiä ja sujahtaessaan panssaroituun mersuunsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Katainen ilahtui Mähösen vippipyynnöstä

Eric Caballero (KURVI) Pääministeri Jyrki Katainen (glock.) on erittäin tyytyväinen Mähösen pyynnöstä saada, josko huntti ensi perjantaihin asti, ihan vaan...

Close