Kategoriat
Urheilu

Seppo Rädyn mielestä Seppo Räty olisi voittanut keihään EM-kultaa ja saanut nuorta lihaa

Patsaspuisto 7 Mike Ancient
(MIKÄMIKÄMAA) Entinen keihäsmitalisti ja moninkertainen arvokisakarsiutuja Seppo Räty jyrähtää, rykäisee, murahtaa, urahtaa, ja mitä näitä vitun naurettavia muka jotain lapsellista äijäilyä korostamaan tarkoitettuja sanoja nyt onkaan kovin sanoin Helsingin EM-kisojen keihäsfinaalin tasosta.
”Öhhöhhöövittuvittujoskuustoistavuotiastasaisöhhöhhööpillu”, kommentoi Räty lennokkaaseen ja jo aivan saatanan liian monta kertaa siteerattuun tapaansa.
Rädyn mukaan taso oli niin huono, että hän olisi voittanut kultaa, hopeaa ja pronssia paikaltaan istuen kännissä kädet selän takana tonneja rautaa alla oispa tuttu tullimies.
”Öhhöhhöövittuvitturepeäävittu”, hän jatkaa analyysiaan.
Räty pitää syynä heikkoon tasoon nykyistä keihäsvalmennusta. Hän muistuttaa, että hänen valmennettavansa voittaisi selvästi keihäskultaa, jos heittäisi yli 70 metriä.
”Öhhöhhöövittu.”

5 vastausta aiheeseen “Seppo Rädyn mielestä Seppo Räty olisi voittanut keihään EM-kultaa ja saanut nuorta lihaa”

Onko keihäslegendan haastatelua jotenkin lyhennetty kun Räty ei näytä lainkaan mainitsevan kuinka hän heittäisi Mika Halvaria 65 metriä ilman vauhtia, samalla kun ajelee autolla ja juo kaljaa.

Olen seurannut näitä Rädyn haistatteluja vuosien varrella ja kyllähän alamäkeä mennään. HoopiHänninen sai kuitenkin Rädystä eniten ulos, olihan se niin vitun tyhmä jätkä. Samoin se saatana silmälasipäinen kuulapääkin sai parempia juttuja Seposta irti. Paska haastattelu.

Seppo on paska äijä. Keihäänheitto lisäksi kuulostaa ihan gay-hään heitolta.

”Saksa on p…ska maa!”, tokaisi oraakkeli Räty jo 90-luvulla. Kuka uskaltaa kyseenalaistaa tätä totuutta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Espanja lupaa euroopanmestaruudesta 2000 km2 tontit

. SantiMB . (INIESTA) Espanjan jalkapalloliitto sekä sen pääsponsori EKP lupaavat muhkeat bonukset maajoukkuepelaajille mahdollisesta euroopanmestaruudesta. Vastikään julkistettujen tietojen mukaan...

Close