Kategoriat
Kotimaa

Nettikeskustelijat: Paras tapa vastustaa koulukiusaamista on boikotoida Hesaria

Love´s in the air!! Muuuitos corações!!!! erika k
(PADASJOKI) Kansan mielestä paras tapa kitkeä koulukiusaamista on olla ostamatta tai tilaamatta Helsingin Sanomia, käy ilmi Lehden teettämästä tutkimuksesta, jossa lähinnä selattiin vähän nettiä kännissä ja päätettiin sitten uskotella lukijoille, että tällaisilla stetsonista vedetyillä trolliotoksilla olisi vitunkaan relevanssia minkään kannalta ja että tämmöisten juttujen vuoksi kannattaa ostaa lehtiä kaupasta.
Mutta hei, meilläkin on bannereita.
”Taitavat olla nämä toimittajatkin koulukiusaajia”, kommentoi Pirjo-Matti Gaussinalapäässä todistaen samalla, että ihmisen ei tarvitse olla tajuissaan osatakseen avata nettiselaimen.
Gaussinalapäässä huomauttaa, että asioiden ei ole välttämätöntä olla sinänsä tosia, kunhan ne ovat yhteneväisiä hänen oman maailmankatsomuksensa kanssa, jonka hän perustaa netistä lukemiinsa asioihin, joiden ei ole välttämätöntä olla sinänsä tosia, kunhan ne ovat yhteneväisiä hänen oman maailmankatsomuksensa kanssa.

9 vastausta aiheeseen “Nettikeskustelijat: Paras tapa vastustaa koulukiusaamista on boikotoida Hesaria”

Kai sen toimituskin tietää, että kun paljon ihmisiä kokoontuu samaan paikkaan, myös mielipiteitä tulee paljon, ja paljon erilaisia. Ja varmaan face2face jokainen myös tajuaa, että paras, tai ainakin hyvä tapa auttaa nuorta yli elämän kolhuista on luoda turvallinen kasvuympäristö; sellainen, jossa ihan kaikesta voi puhua. Tällaisen ympäristön onnistuneeseen luomiseen osallistuvat perhe, koulu ja terveydenhuolto, ideaalitapauksessa myös kanssaoppilaat. Mutta kuten on nähty, viimeisin näistä on joskus nimenomaan se kaikista tuhoavin voima.

Tänään paljastui myös että eräs toinen laajamittainen poliittinen kiusaamistapaus on paljastunut huijaukseksi. Perussuomalaisten oletettu kiusaaminen onkin paljastunut muutaman nettihörhön keksinnöksi jotka oikeasti toistavat väitettä vain polttaakseen kaikkien nettipalstojen lukevien ja niissä julkaistut väitteet tosiksi uskovien henkilöiden (4 kpl, kolmen ip-numerot johtavat persujen puoluetoimistoon, yksi on lahtelainen lapsesta saakka hölmönä pidetty) verkkokalvoille sanat ”perussuomalaiset puhuvat AINA totta”, ”jokainen PERUS SUOMALAINEN on marttyyri” sekä ”ISÄM MAA TALVI SOTA VETERAANI”.

voittajan on helppo olla eri mieltä. oma humoristinen otteeni yhdistettynä kyvykkääseen retoriikkaan hesarin kynäpalstoilla on saanut säynävän jos toisenkin tarraamaan petiverkkoihin. nyt jo toista vuotta naimisissa kommentointiosastolta löytyneen hempsukan kanssa on osoittanut että nettikeskustelu on parasta oppositiokansalaisparlamenttuuria.

Kyllä, Hesarin boikotoiminen on paras ja toimivin tapa vaikuttaa kaikkiin maailman ongelmiin. Sen jälkeen kun lopetin Hesarin kestotilauksen (tilasin tosin lehden toissavuonna uudelleen jostain kampanjatarjouksesta mutta kun jo toisessa postiluukusta kolahtaneessa numerossa oli niin vituttava pääkirjoitus, peruutin uudelleen. Ja lähetin asiakaspalveluhenkilön kautta terveisiä sille Erkolle, joka ei silloin vielä ollut edesmennyt. Kuolikohan se siihen minun palautteeseen?), maailma on muuttunut paljon paremmaksi. Suosittelen.

Ja vittu tätäkin lehteä alan boikotoida just heti nyt, kun ensin ei lukijapalaute tule näkyviin millään ja tulee kaikenlaisia virheilmoituksia, ja sitten tuntien jälkeen se ilmestyy näkyviin kun on jo ennättänyt lähettää uuden palautteen. Pitäkää lehtenne.

kyllä koulu kiusaamiseen on syynä jygän epä onnistunut maahan muutto politiikka ,ja tietysti isäm maallisuuden puuttuminen koulu opetuksesta ,enää ei saa laulaa suvi virttäkään koska muualta tulleet on kieltäneet sen!!!

Samaan tulokseen on moni tullut selvinkin päin. Ylipäätään koko maan tilanne paranisi jos ne hemmetin ituhippi viherkommari toimittajaretkut potkittais tekee ihan oikeitakin töitä eikä vaan lukis päivät pitkät jotain Voimaa ja Greenpeacin chattia!

Mixi ette voi uscoo et se tarina oli TOTTA!!!!!11111 Ei tää oo mitään pascaa, vaan et me joudutaa elää täs maailmas, vaiccei haluttais!!!!!11 <3 <3 <3 Voimii caicil cetcä cärsii kiusaamizest, ja <<<<>>>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Seppo Rädyn mielestä Seppo Räty olisi voittanut keihään EM-kultaa ja saanut nuorta lihaa

Mike Ancient (MIKÄMIKÄMAA) Entinen keihäsmitalisti ja moninkertainen arvokisakarsiutuja Seppo Räty jyrähtää, rykäisee, murahtaa, urahtaa, ja mitä näitä vitun naurettavia muka...

Close