Kategoriat
Kotimaa

Nostalgikkojen vuosijuhlilla oli viimeksi parempi meno

Creative Commons License daspunkt
(LIPERI) Suomen nostalgikot ry:n vuosijuhlilla oli tänä vuonna hiljaista. Kaikki osallistujat olivat yhtä mieltä siitä, että viime vuoden juhlat olivat todella paljon paremmat, vaikka eivät kaksisia olleet nekään.
”Viimeiset hyvät vuosijuhlat olivat 1984 Ypäjällä. Siitä eteenpäin on tultu jyrkkää alamäkeä”, yhdistyksen puheenjohtaja Heikki Eijaksa sanoi.
Osa paikallaolijoista arvioi tilannetta vieläkin jyrkemmin.
”Jos minulta kysytään, niin kamalaa paskaahan nämä on olleet jo vuosikaupalla”, kommentoi närpiöläinen Jaana Syvä-Huokaus.
”Aivan rehellisesti sanottuna kyllä ensimmäiset vuosijuhlat 1967 olivat jo aivan ala-arvoiset”, alusta asti mukana ollut Tero Kermaleivos totesi.

8 vastausta aiheeseen “Nostalgikkojen vuosijuhlilla oli viimeksi parempi meno”

Vuoden 2015 nostalgikkojen mielestä vuosijuhlat olivat paremmat vuonna 1987, jolloin nostalgikkojen mielestä vuosijuhlat olivat paremmat vuonna 1962, jolloin nostalgikkojen mielestä vuosijuhlat olivat paremmat vuonna 1920, jolloin nostalgikkojen…

Vuoden 2015 nostalgikkojen mielestä vuosijuhlat olivat paremmat vuonna 1987, jolloin nostalgikkojen mielestä vuosijuhlat olivat paremmat vuonna 1962, jolloin nostalgikkojen mielestä vuosijuhlat olivat paremmat vuonna 1920, jolloin nostalgikkojen…

Osa nostalgikoista pakeni vuosijuhlista Radio Suomen toimitukseen, jossa viikonlopun vuoksi elettiin 1920 – 1970-luvuilla lottapuvuissa ja borsalinot päässä, mutta huomasi menon liian edistykselliseksi ja siirtyi jatkoille Aki Kaurismäen elokuvaan Juha.

Osa nostalgikoista pakeni vuosijuhlista Radio Suomen toimitukseen, jossa viikonlopun vuoksi elettiin 1920 – 1970-luvuilla lottapuvuissa ja borsalinot päässä, mutta huomasi menon liian edistykselliseksi ja siirtyi jatkoille Aki Kaurismäen elokuvaan Juha.

Miksi aina nostalgikkoja eikä koskaan futuristeja? Siksi en enää tulevaisuudessa Lehteä.

Miksi aina nostalgikkoja eikä koskaan futuristeja? Siksi en enää tulevaisuudessa Lehteä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kohuprofeetan uudet, upeat kuvat!

Koska edellisestä kerrasta ei profeetta Muhammedin mukaan sitten vieläkään opittu, Lehti julkaisee Muhammedin henkilökohtaisesta pyynnöstä jälleen uudestaan muutaman vuoden takaisesta...

Close