Kategoriat
Ulkomaat

Kohuprofeetan uudet, upeat kuvat!

Koska edellisestä kerrasta ei profeetta Muhammedin mukaan sitten vieläkään opittu, Lehti julkaisee Muhammedin henkilökohtaisesta pyynnöstä jälleen uudestaan muutaman vuoden takaisesta tiedotteesta laaditun uutisen (22.2.2006). Edellisen kerran juttu uudelleenjulkaistiin marraskuussa 2011, kun Muhammed otti Lehden toimitukseen yhteyttä ranskalaisen Charlie Hebdo -lehden tuhopolton vuoksi.
(MEKKA) Islamin tärkein profeetta Muhammed julkaisi eilen Islamin Kuvatoimiston kautta suuren määrän kuvia itsestään. Syyksi profeetta totesi kuvatoimiston johtaja Juhani Ahon mukaan ”täydellisen kyllästyneisyytensä” tanskalaislehden julkaisemista pilapiirroksista nousseeseen kohuun.
”Vetäkää nyt jumalauta henkeä” toteaa profeetta tiedotteessaan: ”ihanko te tosissanne meinaatte, että allekirjoittanutta kiinnostaa millään tasolla, josko joku tanskalainen piirtää pommin turbaanin sisään? Vähän kunnioitusta, kiitos! Jos olen saattanut alulle yhden maailman suurimmista uskonnoista, niin melko varmasti kykenen ottamaan vastaan tämän tasoista kritiikkiä, vai mitä luulette?”

”Ihme idiootit!”

Muhammed itse on ilmoittanut, ettei kommentoi kuvakohua tämän jälkeen enää millään tavoin. Tiedotteensa hän osoitti Ahon mukaan kaikille ihmisille näiden uskontokunnasta riippumatta:
”Tässä niitä nyt on näitä kuvia! Viekää kotiinne, tapetoikaa niillä vaikka jumalauta seinät ja katsokaa kiinnostaako minua! Ei kiinnosta! Ja huomauttaisin vielä, ettei kellään teillä ammeisiinne piereskelevillä kristityillä, juutalaisilla, hinduilla tai kellään ole paljon varaa taputella itseänne selkään myöskään: aina se on sama juttu, jos ei pilkata profeettaa niin sitten pilkataan jumalaa ja joku katsoo aina asiakseen ruveta jumalan puhemieheksi ja kertoa, että mitä mieltä äijä itse on! Sovitaanko, että tästä lähtien nämä uskonasiat punnitaan vasta sitten kasvotusten kun tulette käymään tällä puolella.”
profeetta1
profeetta2
profeetta3
Nyt julkaistuissa kuvissa profeetta Muhammed nähdään muun muassa juomassa kahvia, ajamassa autoa ja soittamassa huuliharppua. Kaikkiaan kuvia julkaistiin muutamia kymmeniä.

8 vastausta aiheeseen “Kohuprofeetan uudet, upeat kuvat!”

toi mikään Muhammetti oo vaan sen body double. Näkee siitä että kulmakarvoja on nypitty.

Ei ole sopivaa tehdä pilapiirroksia Muhamedista,Jeesuksesta,Budhasta,eikä muistakaan uskontojen perustajista.Nyt sitten nähdään mihin se johtaa,loputtomaan verenvuodatukseen.

Jumalia pitää aina pilkata, onhan ne ihmisten mielisairauden tuotteita vai uskooko joku oikeasti tuohon roskaan? 😀

Miksi aina Muhammedia eikä koskaan Mannerhedia? Siksi en enää koskaan lehteä!

Billy Gibbons on Jumala! Kyllähän mä sen tiesin, mutta nyt kaikki muutkin näkee sen. Eliminator rules!

Aapo81: ”believe in whatever you choose to believe and respect the orhers and their believes” sen voisi kaikki oppia- uskovat ja ei ei uskovat, näin ne uskonnotkin kaikki opettavat.

Tuota. Mahtaako lehden toimituksella olla jonkin sorttista fyysistä osoitetta ? Tässä uskonv…kavereitten kanssa oltaisiin lähettämässä fanipostina paria poltt… polttarilahjaa herra Tyykälle ja voi paketissa olla muutama hassu pom… pomppukeppikin ajanvietteeksi raskaan ajatustyön raatajille.
Ruhjottiin jo närkästyksissämme tietokoneemme näyttö kuvienne takia ja nyt joudutaan käyttämään kirjaston palveluita asian selvittämiseksi.
Vastaustanne ihan Jihadin innostuneena odottaen.
Suomen Internet-aikakauslehdien ja kiihkoislamistien ystävyys- ja yhteistyöyhdistyksen johtokunta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ministeri Grahn-Laasonen ehdottaa siirtämistä

The Wandering Faun (ETELÄRANTA) Tuore ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok/mtk) esittää uusimmassa ehdotuksessaan siirtämistä. Siirtämisen lisäksi Grahn-Laasonen kehottaa vakavasti harkitsemaan lykkäämistä,...

Close