Kategoriat
Politiikka

Ministeri Grahn-Laasonen ehdottaa siirtämistä

~marionette~Creative Commons License The Wandering Faun
(ETELÄRANTA) Tuore ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok/mtk) esittää uusimmassa ehdotuksessaan siirtämistä. Siirtämisen lisäksi Grahn-Laasonen kehottaa vakavasti harkitsemaan lykkäämistä, viivyttämistä, pöytäämistä ja lopuksi tekemistä niin kuin etujärjestöt käskivät.
Grahn-Laasonen on tähän mennessä ministerinpestinsä aikana jo siirtänyt muun muassa kelloa, vastuuta, painoa jalalta toiselle sekä valtaa ei-parlamentaarisille toimijoille.
Ministeri on puolustanut linjaansa halulla etsiä vapaaehtoisuuteen perustuvia malleja koska käskettiin.

7 vastausta aiheeseen “Ministeri Grahn-Laasonen ehdottaa siirtämistä”

Ilkeätä kiusata kun toinen uransa alussa yrittää vain rakentaa hyvää verkostoa ja kerätä vastapalveluksia varastoon.

Grahn-Laasonen on konservatiivisen kykypuolueen rotuvalio edustaja, jossa yhdistyy jakkupukuun sonnustautuneen suorittajan, katsetta kestävän kropan ja tyhjänpäiväistä ideologista jargonia jauhavan naaraspuolisen poliittisen toimijan kaikki vaatimukset. Bonuksena tulee avoin suhtautuminen elinkeinoelämän tarpeille ja tyttömäinen äidin apua hamuileva katse yllätyshaastattelun osuessa kohdalle. Tarpeen vaatiessa Grahn-Laasonen osoittaa olemuksellaan jopa kuukautisten siirtämisen olevan mahdollista. Tai sitten suulla.

Lähes kaikki, mitä Grahn-Laasonen tähän mennessä on ehdottanut, on ollut asiantuntematonta ja täysin typerältä kuulostavaa. En sääli häntä yhtään, sillä hän asettelee viivästyksiä ja hankaluuksia hallitsemiensa alojen asiantuntijoille ja innokkaille tekijöille.

No jos saisi tuon haja-asutusalueita koskevan jätevesiasetuksen kumotuksi niin olisi ihan oikea tulos.

Miksi aina vain kokoomusta eikä koskaan persuja ja cristillisiä? Siksi en enää koskaan Lehteä.

Varmaan siksi, ettei moiselle ole tarvetta. Persut ja kridet tuottavat itse niin kovan luokan huumoria, ettei Lehti voisi mitenkään pystyä parempaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti ottaa käyttöön muksuluurin

Phillip Pessar (KANSSAS IPANEMAAN) Oletko aina nauttinut Lehden lukemisesta verkossa, mutta pitänyt sitä liian halpana? Onko pankkitililläsi riittävästi rahaa siihen,...

Close