Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri Muut lehdet

Lehti ottaa käyttöön muksuluurin

FEC Railroad DrawbridgeCreative Commons License Phillip Pessar
(KANSSAS IPANEMAAN) Oletko aina nauttinut Lehden lukemisesta verkossa, mutta pitänyt sitä liian halpana? Onko pankkitililläsi riittävästi rahaa siihen, että saisit erityiskohtelun verottajalta laittomien liechtensteinilaisten veronkiertojärjestelyjen paljastuttua? Lähetitkö jo Lehden toimituksen poste restanteen luottokorttisi tunnuslukuineen?
Jos vastasit kyllä vähintään yhteen kysymykseen, olet etsimämme henkilö ja vain rajoittuneesti oikeustoimikelpoinen. Samizdat-konserni nimittäin pyrkii parantamaan kannattavuuttaan ottamalla käyttöön monien muiden mediajättien tavoin muksuluurin.
”Uskomme, että muksuluurin ottaminen käyttöön tuo konsernille vuosittain lisätuloja jopa kuusipuusiviisipiisikaksipaksikasipasikasipasikolmedolmejanelkkukelkku euroa”, toteaa Samizdatin operational publishing manager, maitovalas Keiko.
Ensimmäinen muksuluurin takana oleva juttu on julkaistu yhdessä Long Playn kanssa. Aiemmin Lehti on tehnyt konserniyhteistyötä muun muassa Pohjalaisen, City-lehden ja Helsingin Sanomain kanssa.
Mahdollisuutesi maksaa Lehden verkkosisällöstä löytyy Long Playn sivuilta.

Yksi vastaus aiheeseen “Lehti ottaa käyttöön muksuluurin”

Vastasin kaikkin kolmeen kysymukseen kyllä! Odottelen hirmuista laskua s-posiosoitteesseni, mutta en jaksa uskoa Lehden kolahtavan vieläkään postiluukustani. Voin kuitenkin antaa luttokorttini salanumron, jotta saisitte Lehden toimitettua. Jo etukäteen kiittäen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kokoomus vaatii sisäelinten toiminnan sääntelyn purkamista

Joshua Ganderson (POSLIINIPUHELIN) Kokoomus esittää, että jatkossa suomalaisen yhteiskunnan sääntelyn purkaminen ulotetaan myös ihmisten sisäelinten toimintoihin. Julkilausuman mukaan Suomi ei...

Close