Kategoriat
Politiikka

Kokoomus vaatii sisäelinten toiminnan sääntelyn purkamista

untitledCreative Commons License Joshua Ganderson
(POSLIINIPUHELIN) Kokoomus esittää, että jatkossa suomalaisen yhteiskunnan sääntelyn purkaminen ulotetaan myös ihmisten sisäelinten toimintoihin. Julkilausuman mukaan Suomi ei enää selviä kansainvälisessä kilpailussa, mikäli sisäelinten toiminta noudattaa ylhäältä päin annettuja, joustamattomia sääntöjä.
”On aivan selvää, että ilman uudenlaista proaktiivista dynamiikkaa me emme pärjää innovaatiokilpailussa ruotsalaisten kanssa”, sanoi pääministeri Alexander Stubb ja paskoi housuihinsa.
Myös muu kokoomuksen ministeriryhmä oli samoilla linjoilla.
”Tarvitaan uudenlaisia rohkeita avauksia sisäelinten reguloinnin purkamisessa, jotta — anteeksi, taisin juuri laskea alleni — suomalainen hyvinvointiyhteiskunta pysyy jatkossakin elinkelpoisena”, sanoi elinkeinoministeri Jan Vapaavuori.
”Tämä avaa mahdollisuuksia yksityiselle sektorille hoitaa kustannustehokkaammin ne tehtävät, jotka ennen ovat olleet sympaattisen ja parasympaattisen hermoston byrokraattisessa kuristusotteessa”, sanoi ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen ja lisäsi: ”FFFRAAAAAAAAPRÖÖÖÖÖÖÖÖT!”

4 vastausta aiheeseen “Kokoomus vaatii sisäelinten toiminnan sääntelyn purkamista”

Minusta on törkeää että Lehti aina vain Kokoomusta ja kapteeni Stubingia ja siksi en enää Lehteä. Eikö kristillisiä tai persuja koskaan?

Minusta on törkeää että Lehti aina vain Kokoomusta ja kapteeni Stubingia ja siksi en enää Lehteä. Eikö kristillisiä tai persuja koskaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Soinin ja Räsäsen lauantai alkoi yllättävän tavallisesti

▓▒░ TORLEY ░▒▓ (ESPOO/RIIHIMÄKI) Timo Soinin lauantai alkoi pelottavan tavallisesti. Perussuomalaisten puheenjohtaja oli illalla mennyt sänkyyn pettyneenä eduskunnan päätökseen hyväksyä...

Close