Kategoriat
Kotimaa Paavi Politiikka

Soinin ja Räsäsen lauantai alkoi yllättävän tavallisesti

Stepford - Depth of Field in Second Life 07Creative Commons License ▓▒░ TORLEY ░▒▓
(ESPOO/RIIHIMÄKI) Timo Soinin lauantai alkoi pelottavan tavallisesti. Perussuomalaisten puheenjohtaja oli illalla mennyt sänkyyn pettyneenä eduskunnan päätökseen hyväksyä tasa-arvoinen avioliittolaki, mutta viidentoista minuutin kieriskelyn jälkeen Soinin naispuolinen aviopuoliso kuitenkin kuuli tutun kuorsauksen.
Herätessään harmaaseen aamuun Soini tunsi lievää levottomuutta, sillä päivä tuntui samanlaiselta kuin lauantait yleensä. Hän haki varovaisesti aamun lehdet postilaatikolta, mutta ei havainnut outoa liikehdintää. Hän kurkkasi myös roskapöntön taakse, mutta sieltä löytyi rietastelun sijaan ainoastaan puoliksi syöty lihapiirakka. Aamupalaongelman ratkeaminenkaan ei saanut puoluejohtajan mieltä rauhoittumaan.
Samaan aikaan Riihimäellä kristillisdemokraattien puoluejohtaja Päivi Räsänen oli suorittamassa aamutoimiaan. Hänen virtsansa oli tutun läpikuultavaa, eikä vessan ikkunasta näkynyt revennyttä taivasta vaan naapurin Volvo. Paiseet ja paarmat loistivat poissaolollaan.
Aamukahvilla istuessaan Räsänen luuli kuulevansa ääntä pihalta ja kiiruhti ovelle, mutta ulkona ei näkynyt mitään. Sisäministeri palasi pöytään, mutta heti istuutumisen jälkeen hän ryntäsi takaisin etuovelle. Pihalla näkyi vain kuusiaita, jota Räsänen tuijotti hetken.
”No nyt ihan varmana kuulin homonstelun ääniä”, Räsänen sanoi miespuoliselle aviopuolisolleen pettyneenä palattuaan sisälle.
Lauantain kääntyessä iltapäivään Räsäsen ja Soinin päivät jatkuivat tavalliseen tapaansa. Taivaalla liiteli naurulokki etsien syötävää. Hiljainen tuulenvire heilutteli pihapajun katkennutta oksaa.
 

22 vastausta aiheeseen “Soinin ja Räsäsen lauantai alkoi yllättävän tavallisesti”

Ihan 3/5 juttu. Tulin pitkästä aikaa tsekkaamaan Lehden tarjonnan ja naurahdin, mutta päällimmäisenä mieleen jäi kuitenkin pettymys. Jauhatte vuodesta toiseen samaa levyä persuista sun muista taantumuksellisista urpoista. Hyvä niin, mutta olisiko aika haukkua vaihteeksi ihan tasapuolisesti kaikkia poliittisia yms. ryhmiä. Joka helvetin jutun taustalla tuntuu kiiltelevän kirjoittajien hieman punavihertävä, kaupunkilainen bias. Itseironia on tietysti kaiken paremmin tietäville toimittajille vaikea laji, mutta yrittäisitte edes.

Haukutaanpa nyt sitten. Vihervassarit on ihan tymiä. Kokkarit on ihan tymiä. Luulevat, että miehet on naisia ja naiset miehiä. On ne tosi tymiä. Ruottalaiset kans on tymiä.

HURRIT ON HOMOJA JA NE EI OLE VOITTANUT KAIKKIA SOTIA NIIN KUN ME KANTA SUOMALAISET OLLAAN VOITETTU!!!

Ihan 3/5 juttu. Tulin pitkästä aikaa tsekkaamaan Lehden tarjonnan ja naurahdin, mutta päällimmäisenä mieleen jäi kuitenkin pettymys. Jauhatte vuodesta toiseen samaa levyä persuista sun muista taantumuksellisista urpoista. Hyvä niin, mutta olisiko aika haukkua vaihteeksi ihan tasapuolisesti kaikkia poliittisia yms. ryhmiä. Joka helvetin jutun taustalla tuntuu kiiltelevän kirjoittajien hieman punavihertävä, kaupunkilainen bias. Itseironia on tietysti kaiken paremmin tietäville toimittajille vaikea laji, mutta yrittäisitte edes.

Haukutaanpa nyt sitten. Vihervassarit on ihan tymiä. Kokkarit on ihan tymiä. Luulevat, että miehet on naisia ja naiset miehiä. On ne tosi tymiä. Ruottalaiset kans on tymiä.

HURRIT ON HOMOJA JA NE EI OLE VOITTANUT KAIKKIA SOTIA NIIN KUN ME KANTA SUOMALAISET OLLAAN VOITETTU!!!

Myös Räsäsen ja Soinin iltapuhde kului tavalliseen tapaan. Soini kävi ruokkimassa hevoset ja maksamassa satulasepälle taksvärkin satulasta ja jalustimista, jotka tämä oli valmistanut seuraavaa valtiopäiville menoa varten. Räsänen puolestaan sytytti päreen ja rupesi pyörittämään jauhinkiviä, sillä lapsille oli laitettava ruispuuroa iltaseksi.

Myös Räsäsen ja Soinin iltapuhde kului tavalliseen tapaan. Soini kävi ruokkimassa hevoset ja maksamassa satulasepälle taksvärkin satulasta ja jalustimista, jotka tämä oli valmistanut seuraavaa valtiopäiville menoa varten. Räsänen puolestaan sytytti päreen ja rupesi pyörittämään jauhinkiviä, sillä lapsille oli laitettava ruispuuroa iltaseksi.

itse olen sitä mieltä, että lehti on ihan huono, koska en ole vieläkään saanut omia mielipiteitäni läpi ja kaikki toimittajat kirjoittavat juttuja, jotka eivät ole minun omia ajatuksiani. teidän pitäisi vähän ajatella yleisöänne, koska minä en ainakaan yhtään halua kuulla ja nähdä todellisia asioita halventavia kirjoituksia. lehden taso on laskenut, enkä enää todellakaan osta teidän lehteänne, sillä se on ihan täynnä mielipiteitä eikä oikeaa totuutta.

ITSEKKIN OLEN LOPETTANUT LEHDEN KOSKA TÄÄLLÄ HYYSÄTÄÄN HOMOA JA RYSSÄÄ JA NEEKERIÄ!!!1!

itse olen sitä mieltä, että lehti on ihan huono, koska en ole vieläkään saanut omia mielipiteitäni läpi ja kaikki toimittajat kirjoittavat juttuja, jotka eivät ole minun omia ajatuksiani. teidän pitäisi vähän ajatella yleisöänne, koska minä en ainakaan yhtään halua kuulla ja nähdä todellisia asioita halventavia kirjoituksia. lehden taso on laskenut, enkä enää todellakaan osta teidän lehteänne, sillä se on ihan täynnä mielipiteitä eikä oikeaa totuutta.

ITSEKKIN OLEN LOPETTANUT LEHDEN KOSKA TÄÄLLÄ HYYSÄTÄÄN HOMOA JA RYSSÄÄ JA NEEKERIÄ!!!1!

Tuollainen keskiluokkainen pikkuporvarillinen idylli särkyy aina yllättäen. Ensimmäinen merkki on Timon havaitsema kahden kulkukoiran kiihkeä nylkytys kadulla. Päivin huomion varastaa lauantai-illan kristillisessä lapsikerhossa pikkutyttö, joka lukee pyhää kirjaa väärinpäin useista huomautuksista huolimatta. Soini saa illalla huolestuneen puhelun Hakkaraiselta, joka epäilee lähettäneensä selfien jossa hän ei ole yksin. Räsäsen palatessa iltamyöhällä kotiin, auton etuvaloissa vilahtaa suuteleva naispari, jonka seurauksena Päivi on vähällä menettää ajoneuvon hallinnan. Yöllä helvetti pääsee irti: naiskentelevat homot ja lesbot piirittävät Soinin ja Räsäsen kotitaloja. Yhteydet ulkomaailmaan ovat poikki ja perheet linnoitautuvat taloihinsa taistellen verissäpäin sisäänpyrkiviä ja kuolaavia sodomiittilaumoja vastaan. Vasta aamun sarastus tuo helpotuksen valkopukuisten hoitajien tullessa noutamaan rauhalliseen paikkaan.

Tuollainen keskiluokkainen pikkuporvarillinen idylli särkyy aina yllättäen. Ensimmäinen merkki on Timon havaitsema kahden kulkukoiran kiihkeä nylkytys kadulla. Päivin huomion varastaa lauantai-illan kristillisessä lapsikerhossa pikkutyttö, joka lukee pyhää kirjaa väärinpäin useista huomautuksista huolimatta. Soini saa illalla huolestuneen puhelun Hakkaraiselta, joka epäilee lähettäneensä selfien jossa hän ei ole yksin. Räsäsen palatessa iltamyöhällä kotiin, auton etuvaloissa vilahtaa suuteleva naispari, jonka seurauksena Päivi on vähällä menettää ajoneuvon hallinnan. Yöllä helvetti pääsee irti: naiskentelevat homot ja lesbot piirittävät Soinin ja Räsäsen kotitaloja. Yhteydet ulkomaailmaan ovat poikki ja perheet linnoitautuvat taloihinsa taistellen verissäpäin sisäänpyrkiviä ja kuolaavia sodomiittilaumoja vastaan. Vasta aamun sarastus tuo helpotuksen valkopukuisten hoitajien tullessa noutamaan rauhalliseen paikkaan.

Kaikki muut poliitikot on rehellisiä ja ennakkoluulottomia ja perinpohjin nykyaikaisia paitsi persut ja kristilliset. Jatketaan niitten parjaamislinjalla ja ollaan luovasti kriittisiä. Helppoa, helppoa. Ja ihan parasta hjuumoria.

NIIN VESA TÄMÄ JUURI ON SE PUNA VIHER KOMMARI MEDIAN SALA LIITTO JA PERSUT SAA LIIKAA HUOMIOTA VAIKKA NE EI HALUA SITÄ EIKÄ NIISSÄ OLE MITÄÄN HASSUAKAAN EIVÄTKÄ HÄDIN TUSKIN EDES TOILAILE KOSKAAN JA KRISTILLISET MYÖSKÄÄN!!!1!

Kaikki muut poliitikot on rehellisiä ja ennakkoluulottomia ja perinpohjin nykyaikaisia paitsi persut ja kristilliset. Jatketaan niitten parjaamislinjalla ja ollaan luovasti kriittisiä. Helppoa, helppoa. Ja ihan parasta hjuumoria.

NIIN VESA TÄMÄ JUURI ON SE PUNA VIHER KOMMARI MEDIAN SALA LIITTO JA PERSUT SAA LIIKAA HUOMIOTA VAIKKA NE EI HALUA SITÄ EIKÄ NIISSÄ OLE MITÄÄN HASSUAKAAN EIVÄTKÄ HÄDIN TUSKIN EDES TOILAILE KOSKAAN JA KRISTILLISET MYÖSKÄÄN!!!1!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Saarakkala lukitsi itsensä uimahallin pukuhuoneeseen

Jean-Etienne Minh-Duy Poirrier (KURIKKA) Tasa-arvoisen avioliittolain hyväksyminen sai kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkalan juoksemaan eduskunnasta suoraan uimahallin pukuhuoneeseen ja lukitsemaan oven. Aiemmin...

Close