Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Saarakkala lukitsi itsensä uimahallin pukuhuoneeseen

Locker room with lonely lab coatCreative Commons License Jean-Etienne Minh-Duy Poirrier
(KURIKKA) Tasa-arvoisen avioliittolain hyväksyminen sai kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkalan juoksemaan eduskunnasta suoraan uimahallin pukuhuoneeseen ja lukitsemaan oven. Aiemmin Saarakkala on ympäröinyt itsensä lähinnä vanhoillisilla ennakkoluuloilla ja Timo Soinin letkautusten halvoilla kopioilla.
Pukuhuoneessa Saarakkala luki ääneen vanhoja blogimerkintöjään rauhoittaakseen itseään.
”Homoista siis tulee eräänlaisia vapaamatkustajia tässä suhteessa, mikäli homoseksuaalisuus rinnastetaan heteroseksuaalisuuteen. Toistaiseksi homoseksuaalisuutta ei ole verrattu heteroseksuaalisuuteen eli vallitsevan lainsäädännön, jossa homopareilla ei ole samoja oikeuksia kuin heteropareilla, on voitu katsoa ikään kuin jollakin tavalla perustelevan tilannetta, jossa homoseksuaalit voivat mennä sinne pukukoppiin, jota käyvät sitä sukupuolta edustavat henkilöt, joista homoseksuaali henkilö on potentiaalisesti kiinnostunut”, sikiöasennossa itseään lohduttanut Saarakkala mumisi.
Kansanedustaja kieltäytyi päästämästä pukuhuoneeseen ketään, joka ei pystyisi todistamaan heteroseksuaalisuuttaan. Saarakkalan mukaan seksuaalisuuden voi todentaa hieromalla toisen miehen esinahkaa rauhallista tahtia edestakaisin ja mittaamalla sen jälkeen erektion kovuutta kielellä. Liian kova penis kertoo homoseksuaalisista taipumuksista, kun puolestaan liian löysä osoittaa riittävän mieskunnon puutetta. Sopivan jäykkä elin puolestaan on juuri passeli.
”On tavallaan siis ajateltu, etteivät homoseksuaalit olisi samalla tavalla kiinnostuneita samasta sukupuolesta kuin heterot vastakkaisesta, sillä eihän homoseksuaaleilla ole samoja oikeuksiakaan, koska homoseksuaalisuuden perimmäinen luonne on tulkittu erilaiseksi kuin heteroseksuaalisuuden eli ne eivät ole yhteismitallisia keskenään. Tämä on siis se ajatusrakennelma, joka vallitsevan tilanteen taustalla on ja tästä kertoo historia. Homoseksuaalit on luokiteltu sairaiksi vuoteen 1981 asti eli homoseksuaalisuus poistettiin tuolloin tautiluokituksesta”, Saarakkala jatkoi itsensä siteeraamista.
Saarakkalalle tuli yllätyksenä, että hän lukitsi itsensä Yrjönkadun uimahallin miesten pukuhuoneeseen.
”Timo, auta.”

6 vastausta aiheeseen “Saarakkala lukitsi itsensä uimahallin pukuhuoneeseen”

Vesa-Matti Saarakkala kelpaa meidän nuorten miesten kristillisen yhdistyksen junaan jarruvaunuksi. Siinä ei tarvitse ottaa niin itseensä kuin pääsee itse antamaan. Kokoonnumme (kytkeydymme?) usein juuri Yrjönkadun uimahallilla, joten Vesa-Matti: Valmista itsesi!

Vesa-Matti Saarakkala kelpaa meidän nuorten miesten kristillisen yhdistyksen junaan jarruvaunuksi. Siinä ei tarvitse ottaa niin itseensä kuin pääsee itse antamaan. Kokoonnumme (kytkeydymme?) usein juuri Yrjönkadun uimahallilla, joten Vesa-Matti: Valmista itsesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tuli ja tulikivi odottavat vielä suuren valiokunnan päätöstä

Prairie Kittin (SOAR) Eduskunnan päätös hyväksyä tasa-arvoinen avioliittolaki on kiihdyttänyt liikettä Suomen rajojen ulkopuolella. Vaalimaan ja Nuijamaan raja-asemilla rekkajonossa odottelevat...

Close