Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Tuli ja tulikivi odottavat vielä suuren valiokunnan päätöstä

ApocalypseCreative Commons License Prairie Kittin
(SOAR) Eduskunnan päätös hyväksyä tasa-arvoinen avioliittolaki on kiihdyttänyt liikettä Suomen rajojen ulkopuolella. Vaalimaan ja Nuijamaan raja-asemilla rekkajonossa odottelevat Tuli ja Tulikivi eivät kuitenkaan vielä sada ihmisten niskaan.
”Odotellaan tässä nyt vielä suuren valiokunnan päätös ja mahdollinen toinen eduskuntakäsittely. Mutta jos siellä ei meno muutu, niin koko ilta tulee”, kaksikko lupaa.
Tummaan pukuun ja mustiin aurinkolaseihin pukeutunut kaksikko kertoo olevansa Jumalan asialla. Sisäministeriö arvioi Suomen ainoiksi turvallisiksi paikoiksi jääkiekon SM-liigajoukkueiden pukukopit ja Kurikan uimahallin miesten pukuhuoneen.
 
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lähteet: Wincapita harkitsee Talvivaaran ostoa

Marketa (KAILAJÄRVI) Talvivaaran kaivokselle on löytymässä omistaja, kertovat luotettavat lähteet pohjavesialueelta. Vahvistamattomien tietojen mukaan sijoituspalveluyhtiö Wincapita on ilmoittautunut varteenotettavaksi jatkajaksi...

Close