Kategoriat
Politiikka Talous

Lähteet: Wincapita harkitsee Talvivaaran ostoa

The Waste LandCreative Commons License Marketa
(KAILAJÄRVI) Talvivaaran kaivokselle on löytymässä omistaja, kertovat luotettavat lähteet pohjavesialueelta. Vahvistamattomien tietojen mukaan sijoituspalveluyhtiö Wincapita on ilmoittautunut varteenotettavaksi jatkajaksi kaivostoiminnalle.
Wincapitan edustajien mukaan yhteistyö olisi johdonmukaista, koska molemmat yhtiöt ovat joutuneet epäreilun ajojahdin kohteeksi julkisuudessa.
”Aivan samoin kuin Wincapitan perustajat joutuivat salakavalan juonen uhriksi juuri kun he olivat löytämässä nuoruudenlähteen Eldoradon salaisesta laaksosta, on myös Talvivaara langennut ilkeän ja häikäilemättömän median, median, median, median ja median saaliiksi sinä kohtalokkaana yönä juuri kun Excalibur-miekka, roima yhteisöverotuotto ja mukava lisäys kauppataseeseen olivat aivan heidän ulottuvillaan”, kertoo yhtiön vanhempi kapybara Klas Resan.
Resan huomauttaa, että media on muun muassa aiheuttanut Sotkamon seudulle tavanomaista tavanomaisempia sateita jo vuosikymmenten ajan, myrkyttänyt herkullisen näköisen omenan, estänyt liuotuskasojen toiminnan esittämällä epäilyjä niiden toiminnasta, viilannut värttinää ja vittuillut Jymyn lukkarille.
”On täysin kohtuutonta, että herkkien, kasvuiässä olevien ja identiteetistään epävarmojen liuotuskasojen itsetuntoa tällä tavoin valtakunnan päälehtiä myöten kyseenalaistetaan. Eikö kukaan ajattele lapsia?” Resan pohtii.
Wincapitan lisäksi Talvivaarasta kiinnostuneita yhtiöitä ovat muun muassa Union Carbide, Valco sekä Etelämeren kauppakomppania.

6 vastausta aiheeseen “Lähteet: Wincapita harkitsee Talvivaaran ostoa”

Turha sitten itkeä loskassa, kun meikäläinen Pattayalla vetää rommia palmun alla. Vain mukaan lähtemällä voi voittaa, ja suuret voitot tulevat riskin ottamalla. Vielä nyt on tilaisuus ja mitä nopeammin olet mukana, sitä enemmän voit voittaa!

Turha sitten itkeä loskassa, kun meikäläinen Pattayalla vetää rommia palmun alla. Vain mukaan lähtemällä voi voittaa, ja suuret voitot tulevat riskin ottamalla. Vielä nyt on tilaisuus ja mitä nopeammin olet mukana, sitä enemmän voit voittaa!

Hei hei hei älkää unohtako meikäläistä. On meinaan takuuvarmat fyrkat taskussa! Kaivoksen metalleista voitais jalostaa meikäläiselle myyntiartikkeleita autokauppaan, meinaan!

Hei hei hei älkää unohtako meikäläistä. On meinaan takuuvarmat fyrkat taskussa! Kaivoksen metalleista voitais jalostaa meikäläiselle myyntiartikkeleita autokauppaan, meinaan!

Hehheh, juu kun Päivi Räsänenkin, hohohoo ja Timo Soinikin vielä (olen ihan tipahtaa kun keksin näin omaperäisen lisäyksen vitsiin) haluavat kanssa ostaa Talvivaara, ruhahaa, kun ovat niin vanhoillisia. Hihihihi!

Hehheh, juu kun Päivi Räsänenkin, hohohoo ja Timo Soinikin vielä (olen ihan tipahtaa kun keksin näin omaperäisen lisäyksen vitsiin) haluavat kanssa ostaa Talvivaara, ruhahaa, kun ovat niin vanhoillisia. Hihihihi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tampereen delfiinit aiotaan siirtää eläkkeelle kaupunginvaltuustoon

Ste Elmore (NÄSI) Kiista Tampereen delfinaarion kohtalosta on ratkeamassa. Salhojankadun pubista saatujen tietojen mukaan runsaasti kannatusta ympäri koko maata on...

Close