Kategoriat
Muut

Lehti yhteistyöhön Helsingin Sanomien kanssa

Pohjalaisen artikkeli

(SANOMATALO) Lehti aloittaa sisällöntuotantoyhteistyön Helsingin Sanomien kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa Lehti tarjoaa artikkeleitaan yksinoikeudella pohjamateriaaliksi Helsingin Sanomien kolumnisteille. Tänään sunnuntaina HS:n sivulla E3 julkaistu Kahviautomaatilla-kolumni ”Nimi oli ennen” on yhteistyön ensimmäinen hedelmä. Siinä toimittaja Anna-Liina Kauhanen siteeraa Lehden skuuppia Juhana Helmenkalastajasta tulossa porvariryhmien yhteinen presidenttiehdokas (24.1.2005).
”Yhteistyöprojektimme niin kutsuttujen perinteisten, faktapohjaisten viestimien kanssa kasvaa ennakoidulla vauhdilla. Olemme hyvin tyytyväisiä tapaan, jolla yhteistyö on lähtenyt käyntiin Suomen suurimman Helsingin Sanomat -nimisen sanomalehden kanssa”, kommentoi asiaa Lehden content manager, maitovalas Keiko. ”Lisäksi haluaisin huomauttaa, että olen todellakin maitovalas, enkä miekkavalas, kuten sukumme musta lammas Keiko”, Keiko lisäsi vielä lopuksi.

5 vastausta aiheeseen “Lehti yhteistyöhön Helsingin Sanomien kanssa”

Auktoriteetteja siteerataan aina.
Mutta ei tässä kyllä ole enää mitään järkeä…

Alkaa ihan vakavasti mennä tosi ja taru sekaisin.
Tää ei oo enää pelkästään hauskaa. Mikä toimittajia vaivaa!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Raamatun uudessa painoksessa useita epätarkkuuksia

(LOHJA) Raamatun uudesta suomenkielisestä painoksesta on löydetty useita asiavirheitä ja epätarkkuuksia. Suomen evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispa Jukka Paarma on vaatinut painoksen...

Close