Kategoriat
Muut

Lehti aloittaa sisältöyhteistyön City-lehden kanssa

(RINNE) Samizdat-konserni laajentaa sisältöyhteistyötään myös ilmaisjakelulehtien suuntaan. Uusimpana Lehden yhteistyökumppanina aloitti suurimmissa kaupungeissa ilmestyvä City-lehti.
Ensimmäinen yhteistyön tulos on Cityn numerossa 19 ilmestynyt Jaana Rinteen haastattelu Henri Vähäkainusta alias Pikku G:stä. Juttunsa tausta-aineistona toimittaja on ansiokkaasti käyttänyt Lehdessä 29.8.2005 ilmestynyttä ehdottoman paikkansapitävää uutista ”Keskusta nousi katu-uskottavimmaksi puolueeksi Pikku G:n myötä”.
Rinne mm. kysyy Vähäkainulta ”Oletko sinä keksinyt Matti Vanhasen rap-nimen, Mc Massey Ferguson?”, johon tämä vastaa ”En. En mä ole koskaan kuullutkaan Fergusonista”. Myöhemmin artikkelissa toimittaja siteeraa Lehden käyttämää ehdottoman alkuperäisasuista Pikku G:n lyriikkaa: ”Seiskapäiväst oppii ja kokemus karttuu”, hän resiteeraa.
Jatkossa Lehden palveluksia aiotaan Cityssä käyttää mm. Viikon asento -sarjassa, johon ovat seuraavaksi tulossa mm. Persialainen avotaitto sekä Aina raikas 1-5-2. ”Myös Cityn taustamusiikit ovat jatkossa toimituksemme tekemiä”, paljastaa Lehden product placement manager, maitovalas Keiko.
Lähitulevaisuudessa tapahtuvan konsernifuusion myötä myös Cityn nimi muutetaan City-Lehdeksi.

7 vastausta aiheeseen “Lehti aloittaa sisältöyhteistyön City-lehden kanssa”

Jos tarkkoja ollaan niin uusin City-lehti on numero 10/2005 eli lokakuun City-lehti. Numero yhdeksäntoista varmaan ilmestyy 7 kuukautta joulukuun jälkeen. Jäämme innolla odottamaan kyseistä haastattelua tai skannerin ulosantia kyseisestä väitetystä jutusta.

Anonyymille: Uusin City-lehti on numero 19. City ilmestyy kahdesti kuukaudessa (lukuun ottamatta takahikiä-painosta, joka ilmestyy kerran kuukaudessa).
Lehdelle: Jos mozillan osoiteruutuun näpyttelee ”lehti”, niin mihinkäs päädytään?

City lukee Lehteä. Mutta tavoilleen uskollisena hitaasti ja alempien kädellisten käsityskyvyllä.
Voisi se City kyllä ilmestyä harvemminkin kuin mitä se täällä Takahikiällä (yhdessä niistä) ilmestyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ahvenanmaan poliisi paljasti ihmissalakuljetusrenkaan

Viranomaiset huolissaan työnteon rantautumisesta saarelle (MARIEHAMN) Ahvenanmaan poliisi paljasti kesän mittaan laajan ihmissalakuljetusrenkaan. Ensimmäiset pidätykset tehtiin viikonloppuna, kerrotaan Maarianhaminan poliisista....

Close