Kategoriat
Kulttuuri

Kohuprofeetan uudet, upeat kuvat!

Lehti julkaisee profeetta Muhammedin henkilökohtaisesta pyynnöstä uudestaan muutaman vuoden takaisesta tiedotteesta laaditun uutisen (22. 2. 2006). Muhammed otti Lehden toimitukseen yhteyttä pian ranskalaisen Charlie Hedbo -lehden tuhopolton jälkeen.
(MEKKA) Islamin tärkein profeetta Muhammed julkaisi eilen Islamin Kuvatoimiston kautta suuren määrän kuvia itsestään. Syyksi profeetta totesi kuvatoimiston johtaja Juhani Ahon mukaan ”täydellisen kyllästyneisyytensä” tanskalaislehden julkaisemista pilapiirroksista nousseeseen kohuun.
”Vetäkää nyt jumalauta henkeä” toteaa profeetta tiedotteessaan: ”ihanko te tosissanne meinaatte, että allekirjoittanutta kiinnostaa millään tasolla, josko joku tanskalainen piirtää pommin turbaanin sisään? Vähän kunnioitusta, kiitos! Jos olen saattanut alulle yhden maailman suurimmista uskonnoista, niin melko varmasti kykenen ottamaan vastaan tämän tasoista kritiikkiä, vai mitä luulette?”
 

”Ihme
idiootit!”

Muhammed itse on ilmoittanut, ettei kommentoi kuvakohua tämän jälkeen enää millään tavoin. Tiedotteensa hän osoitti Ahon mukaan kaikille ihmisille näiden uskontokunnasta riippumatta:
”Tässä niitä nyt on näitä kuvia! Viekää kotiinne, tapetoikaa niillä vaikka jumalauta seinät ja katsokaa kiinnostaako minua! Ei kiinnosta! Ja huomauttaisin vielä, ettei kellään teillä ammeisiinne piereskelevillä kristityillä, juutalaisilla, hinduilla tai kellään ole paljon varaa taputella itseänne selkään myöskään: aina se on sama juttu, jos ei pilkata profeettaa niin sitten pilkataan jumalaa ja joku katsoo aina asiakseen ruveta jumalan puhemieheksi ja kertoa, että mitä mieltä äijä itse on! Sovitaanko, että tästä lähtien nämä uskonasiat punnitaan vasta sitten kasvotusten kun tulette käymään tällä puolella.”

Nyt julkaistuissa kuvissa profeetta Muhammed nähdään muun muassa juomassa kahvia, ajamassa autoa ja soittamassa huuliharppua. Kaikkiaan kuvia julkaistiin muutamia kymmeniä.

49 vastausta aiheeseen “Kohuprofeetan uudet, upeat kuvat!”

Onko totta että suuri Muhammed olisi mennyt vuoren luo ja saanut imagokonsulttien apua Walt Disney Corporaatiolta sekä Coca-Cola Comppanyltä ystävänsä S. Clausin suosituksesta?
”Onhan ne suuren Saatanan palveluksessa ja uskottomia koiria, juu, ja sotkevat laatujuomia siihen ruskeaan sokerilitkuunsa, mutta kato nyt tätä sadan tuuman plasmatelkkaria minkä mä sain boonuksena pelkästään tän vuoden joulukampanjasta! Ho ho ho!”, todettiin CIAn ja Radio NRJn sieppaamassa kännykkäpuhelussa.

Haluan pahoitella koko suomen kansan puolesta että nämä törkeät ja räikeät piirrustukset on julkaistu suomalaisessa verkkomediassa. Osoittaa täydellistä ymmärtämättömyyttä terroristien pommiuhkailua kohtaan.

TAPOITTE JUSTIINSA MEIDÄT KAIKKI ONKO NYT HYVÄ MIELI ONKO ONKO HÄH?
Sinä et valitettavasti näköjään ole vielä vaiennut, vaikka väität tulleesi tapetuksi.
Tekeekö mieli alistua islamin mielivaltaan? Osta menolippu Iraniin. Siellä saat mm. kuolemantuomion jos joudut raiskatuksi. Raiskaajasi selviää parilla ruoskaniskulla.
Anna meidän muiden kuitenkin elää vapaana uskonnollisesta diktatuurista, jooko?

Muhammed hiihti, Muhammed kalasti vaan kuinka käy Muhammedilta Rock’n Roll?

TOK taitaa olla tosikko.
Sensuuri iski sitten Lehteenkin. Nimittäin kuvatekstit eivät pidä paikkaansa. Ensimmäisessä kuvassa selvästi suunnitellaan pommi-iskua New Yorkiin. Toisessa muotoillaan muoviräjähdettä. Kolmannassa profeetta lämmittelee käsiään Afganistanin kylmillä vuorilla piilossa takaa-ajajiltaan.
Sharif don’t like it, rock the Casbah!

häpykarva-automaatille on pitkä jono mutta minäpä päätin oikaista pitkin peniskujaa ilman päätä eikä häntää, koska johtajan vaimon penis oli kutistunut visvasyyläksi eikä penikselle oltu tehty leikkausta esinahan karkottamiseksi, mutta häpykarvoja riittää silti kaikille halukkaille…………………..

Kuulkaa kaikki Profeetan herjaajat ankaraa sanaani: Saatte lättyynne, kaikki!

Nyt kun Lehtikin on ottanut osaa väkivallattomuudesta ja huumorintajustaan tunnetun uskonnon leikkimieliseen kiusoitteluun, tutisen kotonani pommi-iskua odotellessa.
Meitä onneksi suojaa Suomen talvi. Eihän noi taatelintallaajat tänne uskallaudu kameleineen.
(pahoittelen sanomaani. minulla ei tietenkään ole mitään taateleita vastaan, enkä hyväksy niiden tallaamista.)

Lehti selvästikin tavoittelee julkisuutta tällaisella tempauksella. Harmi… tähän asti olen itse ainakin pitänyt Lehteä eräitä iltapäivälehtiä yms. nimeltämainitsemattomia Seiskoja parempana vaihtoehtona. Miksi teidän piti alentua heidän tasolleen? Miksi Lehti, miksi? Eihän jumalia kiinnostakaan mitkään hevon sarjakuvat mutta noita HC-muslimeja kyllä. Ne vaan ettii tekosyitä vihata kaikkia muita länsimaita. Ei anneta enää niille yhtään, olkootkin niin että he eivät tarvitse lisää tai välttämättä ollenkaan moista.

Etsin hjuumoria, löysinkin oivaltavia mielipiteitä ja raikkaita näkökulmia. Haluatteko kivestä?

Älkää surko, sillä Uuspaavaliniemi on meidät kaikki pelastava, näin on kirjoitettu pyhään curling-kiveen jonka Mooses löysi lapin erämaasta harhailtuaan siellä 40 vuotta ja esiinnyttyään kolmessa rillumarei-elokuvassa salanimellä Esa Pakarinen senior. Oikeasti kys. kiven veisti itse Muhammed vuorestaan, vieraillessaan Suomessa paossa Venäjän bolshevikkejä.

Kun teille joka tapauksessa tehdään näin:
…ja näitte miten kauan se tylsällä veitsellä kestää, niin voisitte edes vähän avittaa ja leikata itse omat kaulanne, te vääräuskoiset koirat!

Kiitos linkistä vaan. Luulin siksi lavastetuksi pätkäksi. Olisi pitänyt sulkea plaeyr ku tajus, että on aito.
Pistää hiljaiseks.

Nyt vittu jotain rajaa jo! Eikö täälllä ole ketään finniposkista niilonörttiä moderoimassa näitä kommentteja. Saatanan sairasta laittaa tollanen linkki tänne, tai mihinkään. Vitun sairas yksilö olet, marttyyri.

Profeetta Muhammed -trilogian kaveriksi joku näppäräsorminen voisi piirtää Paavi-trilogian. Kuvat voisivat olla esimerkiksi 1. Paavi hengityskoneessa, 2. Paavi leikkauspöydällä sekä 3. Paavi pidättää leikkimielisesti, mutta tahattomasti hengitystään.

Ettekö te saatana tajua moderoida noita kommentteja! Tuo linkki sai minut ainakin vierailemaan vessanpöntöllä… ja minä olen sentään pesunkestävä itsemurhakandidaatti. Tuopa se antoikin NIIN hyvän kuvan islamista, että! Ja valitettavasti niin totuudenmukaisen. Tunnustan, että tuota katsoessa pääsi aikuiselta mieheltä itku. En tunnusta mitään uskontoa, mutta jos on olemassa Saatana, hänen toinen kutsumanimensä on Allah. Ju-ma-lau-ta.

Ottakaa toi linkki nyt helvettiin!!
Ajatelkaa loogisesti!
Aivan sama ketä siellä tapetaan. Oli sitten muslimi, hindu, kristitty, ateisti, saatananpalvoja.

Tätähän lehdeltä jo odotinkin. Tähän mennessä Muhammed-uutisointi kun on ollut suoraan todettuna hampaatonta. Nyt, kun tämä kuitenkin muljahti ilmoille, kehunkin Lehteä poikkeuksellisen rohkeasta kritisoinnista tässä perkeleellisessä skandaalissa. Terrori-iskunkin uhalla…

uutinen sinällään hyvä, kun lukijakuntakin on saman henkistä.
Linkin toimittanut voisi silti hieman pohtia sen sanomaa, hyötyä, vainajan kunnioitusta jne…
Ja lehti ottaa sen pois!

Voi paavi mitä tissiposkia. Ette ansaitse anarkistista Lehteä. Verta kehiin, kunnioitus helvettiin ja totaalinen kaaos maan päälle.

(Karesuvanto) Muhammed-pilakuvien Lehdessäjulkaisun johdosta suuryritykset ovat peruneet ilmoitussopimuksensa, puhevälinsä sekä pöytätennisvuoronsa Lehden toimittajien kanssa. ”Me ei enää haluta leikkii niiden kaa, ne on ihan tyhmii ja meidän pankkikortit ei mee kaupaks lähi-itään. Niitten syy”, totesi diabloni-ekonomijohtaja Kasimir Rahamassi Tanko pankista. Lehden päätoimittaja on tavattaessa erotettava, kampattava, kivitettävä ja päälle syljettävä.

Mielestäni Muhammed ansaitsisi Lehdeltä vähintään saman kunnioituksen kuin Paavi. Niin.

Mistä tulikin mieleeni: onko paavi Johannes Paavali II:sta mitään havaintoa viime ajoilta? Kumman kuollut se on ollut viime huhtikuun jälkeen, ainakin lausuntojen suhteen.

Eikös se meinannut levyttää Michael Jacksonin kanssa jotain. Kummallakohan on karmeampi kuolinnaamio?

Paavi, anna meille jokin erkki.
Elon erkki.
Erkkejä tiessä: yksi erkki; vaara. Kaksi erkkiä; turvaväli.
Erkkikorjaamo. Pelierkki. Valoerkki. Tunnusta erkkiä.
Masentaa kiekon katselu vieläkin, näytätyttivät närhen munat.

Mää näin Mohammedin eile ja se sano et sitä vituttaa ne pilakuvat ja se toivoo et mellakoitsijat tuhois lisää suurlähetystöjä. Tämä on selkeästi suurlähetystöjen vika, mitä suurta niissä on??!? allah on suuri !!!!1

Ilmiannan Lehden välittömästi KRP:lle.
Lehtitietojen mukaanhan KRP epäilee kaikkia nettisivuillaan profeetta Muhammedin kuvia julkaisseita rikoksesta. Eli on meidän kaikkien kansallisvelvollisuus ilmiantaa Lehti.

Ei tarvi soittaa KRP:tä, liikkuva poliisi enintään. Keskimmäisessä kuvassahan on aivan selvästi Hannu Karpo. Hänen kaverinsa on ajellut sujuvasti ohitellen kesämökille saunomaan, mutta saunan avaimet ovat taskussa Karpolla, joka ajaa kuuttakymppiä keskellä moottoritietä. Karvalakki näyttää hulmuavan, mutta tämä johtunee Ladan tuulilasin tiivisteiden kunnosta.
Perille päästyä on luvassa moraalisaarna siitä, kuinka turhaa tuo ”kaahaamalla” saavutettu puoli tuntia kaverille oikeastaan oli.
Kaveri on hieman vaivautunut, koska on tuossa ajassa ehtinyt sentään vetäistä jo tanakat pohjat.

No aika kilttejä kuvia tommoset vielä, eihän noista voi suuttua. Lehden linjaan olis sopinut jotain hieman provosoivampaa, niinku vaikka esitettäis joku islamin profeetoista, vaikkapa Jeesus (kaikkihan ne profeetat samanarvoisia ovat, niin ihan sama kuka), esim. ristiinnaulittuna sikana!! Nimeksi teokselle vois laittaa Sikamessias, olisko hyvä? No ei sentään, taitais olla vähän liikaa. Jos joku oikeesti tekis noin, ei kaikki maailman pullot riittäis siihen polttopulloiskuun, mikä siitä varmasti seurais… Pelottaa ajatella, toivottavasti kukaan ei koskaan tommosta provokaatiota tee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
On jo vähän turhan helppoa

(HUMALA) Kansallissosialistisen Diggaan Nahkasaappaista, Pojat! -yhdistyksen jäsenhakemusrekisterin tultua julkisuuteen alkaa noin huumorin kannalta olla jo vähän turhankin helppoa. Yhdistyksen jäsenyyttä...

Close