Kategoriat
Kotimaa

On jo vähän turhan helppoa

(HUMALA) Kansallissosialistisen Diggaan Nahkasaappaista, Pojat! -yhdistyksen jäsenhakemusrekisterin tultua julkisuuteen alkaa noin huumorin kannalta olla jo vähän turhankin helppoa. Yhdistyksen jäsenyyttä hakenut kansanedustaja Juho Eerolan avustaja Ulla Pyysalo kuvailee tilannetta todellakin liian helpoksi komiikan kirjoittamisen kannalta.
”Mmmm… Ööööö… tota… mmm… ööö…. no…. eeee….” Pyysalo summaa.
Eerola puolestaan korostaa, että maahanmuuttokriittisyys ja monikulttuurisuuden vastustaminen ovat aivan eri asioita kuin rasismi, ja nämä ilmiöt kyetään kyllä puolueen piirissä pitämään erillään.

5 vastausta aiheeseen “On jo vähän turhan helppoa”

Ei oo, ei oo helppoo… mix aina kaikki käy meille? Ei tää oo reiluu et kaikki nazit on meillä :C

Minkä vuoksi nämä ääripersut peseskelee käsiään, kun eiväkö natsit juuri olleet näitä vallan radikaali-isänmaallikkoja? Populismin edelläkävijät.. kansalliset ajattelijat. Että mitä jos siinä sivussa tuli vähän vääräuskoisia kurmootettua! Onko ne semmottiset pienet kansanmurhat nyt sitten kovin tämän persu-ideologian vastaisia? Nehän oli vaan läppiä…

Suvaitsevaisto hykertelee hamppua poltellessaan. Perustavat varmaan kohta sosialistisen työväenpuolueen tai jotain.

Hyvä on olla maahanmuuttokriitikkona joo. Ei tarvitse edes hamppua poltella kun maahanmuuttokriitikot ovat soluttaneet koko terveystoimen täyteen valelääkäreitään, joilta sitten saa reseptit vaikka kuinka äreisiin opioideihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Filosofit hämillään: voiko Scooterin musiikki mennä pilalle?

(KALATORI) Filosofit ympäri maailmaa ovat hämillään niin sanotun Scooter-paradoksin takia, jossa väitetään, että Scooterin musiikki on mennyt pilalle uusimman singlen...

Close