Kategoriat
Kulttuuri Tiede

Filosofit hämillään: voiko Scooterin musiikki mennä pilalle?

(KALATORI) Filosofit ympäri maailmaa ovat hämillään niin sanotun Scooter-paradoksin takia, jossa väitetään, että Scooterin musiikki on mennyt pilalle uusimman singlen myötä. Pulma on erityisen kiinnostava siksi, että Scooterin ns. musiikkia on yleisesti pidetty äärimmäisenä paskana jo ennen David Doesn’t Eat -kappaleen julkaisua.
”Kysymys kuuluu: jos Scooterin musiikkiin panee laukkakompin ja vocoderia, onko se paskempaa kuin ennen? Tätä olemme joutuneet pohtimaan pitkään ja hartaasti”, sanoo akatemiatutkija Michael Schenker.
”Mannermaisessa filosofiassa on pidetty itsestäänselvyytenä, että laukkakomppi tekee kaikesta automaattisesti hyvää, mutta toisaalta ei sovi unohtaa, että puhumme kuitenkin Scooterista, jonka musiikki on äärimmäistä paskaa”, Schenker sanoo.
Paradoksia pohditaan ensi vuonna järjestettävässä Mamba ja Yö – miten vitussa täältä pääse pois? -konferenssissa, jonka tapahtumapaikaksi on alustavasti kaavailtu Poria.

3 vastausta aiheeseen “Filosofit hämillään: voiko Scooterin musiikki mennä pilalle?”

Hyvinkin epäselvää on myös se, muuttuuko Scooterin uusin single entistäkin huonommaksi, mikäli siitä tehdään dubstep -editio? Ei käy kateeksi filosofeja.

Konferenssissa kuullaan myös Tero Vaaran, Olli Lindholmin ja Dalai-laman alustus aiheesta ”Kuinka siilitukkainen / kalju julkkismies voidaan palauttaa takaisin normaaliksi kuolevaiseksi ja sen vaikutukset eri maailmanloppuskenaarioiden todennäköisyyteen”.

Eikö tätä uutista tulisi tervehtiä ilolla, samaan tapaan kuin uutisia valoa nopeammista hiukkasista? Jos uutinen ei olekaan ensisijaisesti filosofinen vaan luonnontieteellinen: studio-oloissa on onnistuttu tuottamaan aiemmin absoluuttisena pidetyn paskan raja-arvon alittava kappale. Kyllä ainakin minun uskoni ihmiskuntaan vain nousee, kun jälleen kerran on menty mahdottomana pidetyn rajan ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hakkarainen: media keskittyy epäolennaisuuksiin

(PERUSSUOMI) Kansanedustaja [search]Teuvo Hakkarainen[/search] syyttää mediaa epäolennaisuuksiin takertumisesta. Hakkarainen nousi viikonloppuna otsikoihin esitettyään homojen ja muslimien siirtämistä Ahvenanmaalle. Hakkarainen on...

Close