Kategoriat
Kotimaa

Hakkarainen: media keskittyy epäolennaisuuksiin

(PERUSSUOMI) Kansanedustaja [search]Teuvo Hakkarainen[/search] syyttää mediaa epäolennaisuuksiin takertumisesta.
Hakkarainen nousi viikonloppuna otsikoihin esitettyään homojen ja muslimien siirtämistä Ahvenanmaalle. Hakkarainen on mielestään tullut syyttä leimatuksi idiootiksi. Oman näkemyksensä mukaan hänet tulisi leimata idiootiksi mieluummin siksi, että hän esittää viime viikolla jättämässään talousarvioaloitteessa ihan vakavissaan sataatuhatta euroa sen tutkimiseksi, miten nuoria voitaisiin pitää töissä ilman palkkaa.
”Kun tällaista idiotiaa on tarjolla ihan virallisena aloitteena, on käsittämätöntä, että mediassa keskitytään mahdollisiin puolueen sisäisiin rangaistustoimiin jostain heitosta”, eroottinen sahuri muistuttaa.
Hakkaraisen mukaan perussuomalaisia käsitellessä media muutoinkin takertuu lillukanvarsiin. Esimerkiksi [search term=”Jussi Halla-aho”]Jussi Halla-ahon[/search] taannoisia panssarivaunukommenttejä käsiteltäessä mediassa takerruttiin sanamuotoihin ja siihen, oliko kyseessä vitsi vai ei. Sen sijaan Hakkaraisen mukaan olisi pitänyt keskustella Halla-ahon selityksistä, joissa hän kertoi halunneensa vain sanoa, ettei kansa ymmärrä aina parastaan ja siksi viisaampien olisi vaikka väkipakolla joskus ajettava läpi uudistuksia, joita kansa ei halua.
Siitä, millaisiin epäolennaisuuksiin muun eduskuntaryhmän suhteen on syyllistytty ei Hakkaraisen mukaan kehtaa edes puhua:
”Näihin yksittäisiin heittoihin keskittymisen sijaan tulisi aloittaa vakava keskustelu siitä, millaista maailmankuvaa tässä ihan oikeasti edustetaan puheilla  pakkotyöstä, tyhmästä kansasta ja kaikkien vähemmistöjen niputtamisesta yhteen.” 

6 vastausta aiheeseen “Hakkarainen: media keskittyy epäolennaisuuksiin”

Saatanan tunarit!
Eikö me jo kertaalleen sovittu että jos tarttetaan lisää ilmaista työvoimaa niin silloin puhutaan työllisyysmäärärahojen nostostosta ja työllistymistakuun voimaan saattamisesta. Eihän nyt saatana kukaan tommosia puheita ainakaan selvinpäin tosissaan ota!

KYYLÄ KANSSA TITÄÄ!1!! HAAKKARAINEEN PUHUU TOOTA IA ON SANKKARI!!!1! HOMMOT IA MAMMUT IA VIHERSSSTALLINISTIT POIEES SUMESTA!!!1 ETES JOKKU PUHHUU TOTA JA MITÄ AJATTELLEE SUMESA!!!1! SEKÄ MYÄÄS KUOLEMMAN RANGKAISTUKSET TACAISSIN!!!1!!

Har-har-har…miten Lehti on muka enää ”parodiaa” – jututhan muistuttavat jo melkein sanasta sanaan Hyysärin tekstejä.

No mutta ku mikään tarjotuista ei oo kyllä mitään valkoisen miehen hommaa ollu, niin en ottanu töitä vastaan! Eipä siinä, ei mitään ulko maalaisia tarvi myöskään ottaa tänne niitä tekemään, niin jääköön hommat tekemättä. Ei se mua haittaa, että lähipupis on mun perjantai illan oksennukset vielä jäljellä, kun sinne lauantaina menen uudestaan ryyppäämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nokia unohti julkistaa uuden iPhonen

(HEXMEX) Analyytikot ovat yksimielisiä siitä, että [search]Nokia[/search] teki tänään historiansa suurimman virheen, kun se ei ilmoittanut ryhtyvänsä myymään iPhone 5...

Close