Kategoriat
Talous

Nokia unohti julkistaa uuden iPhonen

(HEXMEX) Analyytikot ovat yksimielisiä siitä, että [search]Nokia[/search] teki tänään historiansa suurimman virheen, kun se ei ilmoittanut ryhtyvänsä myymään iPhone 5 -puhelinta. Toimitusjohtaja Stephen Elop kertoi yhtiön neljästä uudesta puhelinmallista, mutta yksikään niistä ei ollut pitkään odotettu Applen iPhone 5.
”Nokian uusi strategia on valmistaa Windows Phone -käyttöjärjestelmää pyörittäviä puhelimia, missä on se paha ongelma, että meitä kiinnostaisi aika paljon uusi iPhone 5. Kyseessä on ilmiselvä unohdus, sillä mikään muu ei selitä iPhonen poisjääntiä”, johtava analyytikko Heimo Stokastinen sanoi.
Pörssi reagoi uutisiin välittömästi, mitä analyytikot pitivät merkkinä joko siitä, että he ovat oikeassa tai siitä, että Goldman Sachsin quant-nörtit ovat saaneet viilattua ohjelmiaan nanosekunnin nopeammaksi.
”Mietitäänpä tilannetta, jossa Nokia olisi ilmoittanut tuovansa uuden iPhonen kauppoihin kahden viikon päästä. Kyllä silloin olisi Suomen kansalla ollut aihetta riemuun”, Stokastinen sanoi.

3 vastausta aiheeseen “Nokia unohti julkistaa uuden iPhonen”

Johtavat ja perässä tulevat analyytikot ovat yksimielisiä siitä että Nokian uudet puhelimet ovat menneen talven Lumia.

Hipsterit morkaa hipstereitä, oh noes. Steve Jobs osasi ennustaa tuomionpäivän ja poistua ennen sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jalkapallo pyrkii vasemmistoliiton presidenttiehdokkaaksi

(PAITSIO) Vasemmistoliitto avasi tänään osaltaan presidenttipelin, kun jalkapallo ilmoitti pyrkivänsä puolueen presidenttiehdokkaaksi. Palloa on aikaisemmin käytetty lähinnä Englannin Valioliigan otteluissa. Vasemmistoliiton puheenjohtajaksi se...

Close