Kategoriat
Kotimaa

Jumala: Saatoin rangaista Suomea KD-poliitikoilla

GodCreative Commons License Eden, Janine and Jim
(JYVÄSKYLÄ) Kristillisen kirkon kaikkivaltias Jumala vihjaa mielipidekirjoituksessaan, että Suomen synnit ovat saattaneet olla osasyy kristillisdemokraattisen puolueen ja sen edustajien olemassaololle. Jumala kirjoittaa, että kyseessä saattaa hyvinkin olla syy-seuraussuhde.
”Minä olen Jumala ja sanon, että kyllähän tässä näyttäisi jonkinlainen syy-seuraussuhde olevan. Jos toimii niinkuin Suomessa on vuosisadat toimittu, niin kyllähän siitä jonkinlainen Jumalan rangaistus voi hyvinkin olla seurauksena”, kolmiyhteinen henkiolento summaa.
Puheet siitä, että KD-poliitikot ovat Jumalan rangaistus Suomelle alkoivat, kun jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu ja täysi mulkku Juhani Strwczzjjjjkkjotain osoitti erinäisillä harhaisilla spekuloinneillaan olevansa jo ammattiavunkin tuolla puolen. Aikaisemmin KD-poliitikot ovat muun muassa vastustaneet joka ainoaa merkittävää tasa-arvon edistysaskelta, joka Suomessa on viime vuosikymmeninä otettu.
Kristillisdemokraatit on sanoutunut irti Jumalan kannanotoista. Itse asiassa jo hyvä tovi sitten.

12 vastausta aiheeseen “Jumala: Saatoin rangaista Suomea KD-poliitikoilla”

Totta, tämä oli parasta aikoihin (tai no, raportti nostalgikojen vuosijuhlasta oli myös rautaa – itse asiassa suurimmalle osalle Lehden jutuista saa nauraa vedet silmissä)!

Minä en tykkää koska taas ihan syyttä kristillisiä eikä koskaan kokoomusta.

Olen suuri syntinen. Tein kai sikiönä niin paljon syntiä, että sain synnynnäisen liikuntaelimistön epämuodostuman ja geeneissäni olevan perinnöllisen lihassairauden. Mitähän esivanhempani, joilta sain geenini, tekivät?

Juuri tulleessa tiedotteessaan Jumala vahvistaa rankaisseensa Suomea kristillisdemokraateilla, mutta toteaa samaan hengenvetoon, että teki näin ainoastaan auttaakseen Lehden yhden työntekijän käsittävää satiiriosastoa, joka oli uupumassa työtaakkansa alle yrittäessään omasta päästään keksiä satiirin aiheita poliittisesti korrektissa ilmapiirissä.

Kristillisdemokraatit on lopun aikojen vitsausten alaviite ja liberalismin käärmeen sekasikiö johon puolueen nimikin jo viittaa. Ei pyhässä sanassa puhuta mitään demokratiasta vaan Jumala käskee, kiusaa, rankaisee ja kiukuttelee kuten kunnon itsevaltiaan sopiikin. Reilusti kristillinen puolue vaatisikin käsien katkomista, kivittämistä ja kostamista kolmanteen polveen eli juuri sitä mitä Suomen keskusta tekee jos joku taho yrittää kansallisiin maataloustukiin kajoamista. Aito kristillisdemokratia voi elää vain Saksassa, jossa skitsofreninen suhtautuminen historiaan, pääomaan ja porvariston hillittyyn raivoon kanavoituu samannimisen puolueen kautta.

Se on Isän tahto! Niin siis mikä? Se, että uskovaiset saavat paskaa niskaan ja niille nauretaan. Sehän on kirjoitettu, vainot ja tämmöiset. Nehän haluavat huomiota ja tulla maailmallisten ihmisten arvostelun alle. Älkäämme antako polttopuita näille, ne kiehuvat ja poksuvat vanhoilla höyryillänsä jonkun vuosikymmenen, sitten toivottavasti liekki hiipuu. Vaikka taitaa nämä uskonnot olla kuin kakka, niin kauan kuin on elämää tulee pökälettä. Että kai se on toistaiseksi hyväksyttävä kaikenlaiset paskapuheet.

Jumala totesi myöhään illalla lähettämässään tiedotteessa, että osien vaihtaminen kristillisdemokraattisten poliitikkojen kanssa oli virhe. ”Kaikki koodee-tyypit ketä mä tiän on ollu huonoja leikkiin Jumalaa. Ja mä en keksi millä pirulla mä saisin koodeitten kannatuksen nousuun, istun vaan tääl puoluetoimistolla ja pelaan ristinollaa”, Jumala sanoi.
Jumalan mukaan tilannetta helpottaisi ainoastaan osien vaihtaminen takaisin mahdollisimman pian, mutta uskoo kaikkivaltiuden iskostuneen jo niin vahvasti tiettyjen kd-poliitikkojen päähän, että Hän joutuu jatkamaan puoluetoimiston toimistosihteerinä ja osa-aikaisena siivoojana koko kevään ja mahdollisesti myös ensi vaalikauden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nostalgikkojen vuosijuhlilla oli viimeksi parempi meno

daspunkt (LIPERI) Suomen nostalgikot ry:n vuosijuhlilla oli tänä vuonna hiljaista. Kaikki osallistujat olivat yhtä mieltä siitä, että viime vuoden juhlat...

Close