Kategoriat
Kotimaa Politiikka Ulkomaat

Cthulhu orjuuttaa Pohjoismaat uudeksi Jättiläiskalmarin unioniksi

cthulhumasCreative Commons License Joanna Curtis

(NIMETÖN KAUPUNKI) Muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu aikoo korjata Euroopan heikon taloustilanteen orjuuttamalla pohjoisen Euroopan asukkaat uudeksi Jättiläiskalmarin unioniksi. Unionin keskuskaupungiksi nimetään valtameren pohjalle uponnut, geometrian lakeja vääristelevä R’lyeh.
Päättäjät matkustavat kuitenkin kerran kuukaudessa toisena istuntopaikkana toimivaan Kuopioon.
”Bruttokansantuotteen uskotaan kasvavan useita prosentteja orjuuttamisen ansiosta. Se myös luo vientiteollisuudelle mahdollisuuksia työvoimavaltaisempien tuotteiden valmistukselle, ellei Suuri Cthulhu ahmaise kaikkia pohjoisen kansalaisia pohjattomaan suuhunsa ja muotoaan jatkuvasti vaihtavaan antropomorfiseen vatsaansa”, lupasi jumalolennon kanavoimana puhemiehenä toiminut Anne Kalmari (kesk.).
Samalla kaikkien Jättilaiskalmarin unioniin kuuluvien maiden voimassaolevat lait on kumottu. Uuden ikiaikaisen liiton selkärankana toimii kaksi keskeistä teosta, hullun arabin Abdul Alhazredin kauhea ja kielletty Necronomicon sekä Kalmari Finnen rakastettu klassikko Cthulhu & sen herräsväki.

4 vastausta aiheeseen “Cthulhu orjuuttaa Pohjoismaat uudeksi Jättiläiskalmarin unioniksi”

Siirtyminen 1300-luvulle on kaikkien etu. EU-maiden BKT nousee vuoden 1397 tasolle. Jättiläiskalmarin unioni saa nykyistä rauhallisemman itänaapurin Kultaisen ordan taistelujen repimästä Venäjästä, missä Timur Lenk riehuu vainoharhaisena sotapäällikkönä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jumala: Saatoin rangaista Suomea KD-poliitikoilla

Eden, Janine and Jim (JYVÄSKYLÄ) Kristillisen kirkon kaikkivaltias Jumala vihjaa mielipidekirjoituksessaan, että Suomen synnit ovat saattaneet olla osasyy kristillisdemokraattisen puolueen...

Close