Hakkeriryhmä väittää kaataneensa Lasse Virenin

0
8

upside down (cc)Creative Commons License Martin Fisch

 

(GAMMOUDI) Kansainvälinen hakkeriryhmä otti torstaina vastuun suomalaisia järkyttäneestä hyökkäyksestä. AcneSec-ryhmä kertoo kaataneensa Lasse Virenin Münchenin kesäolympialaisten 10 000 metrin juoksussa hieman ennen puolta matkaa.

Ryhmä kertoi asiasta Twitter-tilillään. Twitter on nettisivu, josta media käyttää nimitystä mikroblogipalvelu. Mikroblogipalvelu on sana, jota mikroblogeja tuntemattomat eivät ymmärrä ja ymmärtävät eivät tunne.

Aiemmin hakkeriryhmä ilmoitti myös kaataneensa paljon kaljaa, korttipakan sekä kotiviiniä yhdessä Lee Hazlewoodin kanssa.

“Siinä aitaa kaatuu, kun tällaiset alfauroot pullistelevat muskeleitaan”, näyttöpääterusketustaan ylimielisellä käytöksellä kompensoiva ryhmän puhemies Niilo Yli-Vainio toteaa.

Viikonloppuna hakkeriryhmä aikoo lähteä kaupungin yöhön kaatamaan naisia. Ilta on tarkoitus kuitenkin aloittaa keilauksella.

“Ja taatusti on ruksia koko rivi täynnä. Kyllä Puttemans on sitten lyöty.”

8 lukijakirjettä

 1. L sanoo:

  Ryhmä vaatii myös oikaisua kaikkiin sähkökatkouutisointeihin. Ryhmän mukaan sähköt eivät ole katkenneet myrskyjen seurauksina vaan ryhmittymän tukkiosasto on käynyt kaatamassa puut linjoille ympäri maailman. Myrskyt ovat vain olleet sopiva ajankohta käydä kaatamassa puut, koska tällöin ei ihan mitkä tahansa hannarit ulos uskaltaudukaan.

  Lisäksi naapurin Peran kaatuminen liukkaalla oli ryhmittymän aikaansaannos eikä esimerkiksi vahva päihtymystila. Myös lakien kaatuminen eduskunnassa on ryhmän mukaan virheellisesti raportoitu kansanedustajien ja virkamiesten aikaansaannoksiksi ja oikeasti ryhmittymä on näidenkin taustalla.

  Motiiveiksi ryhmittymä on kertonut maailman epäoikeudenmukaisuuden korjaamisen, jalojen aatteiden kannattamisen ja tasa-arvon (luetaan: lapsellisuuden, keskenkasvuisuuden ja ymmärtämättömyyden).

  (3)
 2. Kari Plague sanoo:

  Erään tietyn juomatavan yleistyttyä hakkerien keskuudessa siitä on alettu käyttää kuvaavampaa nimitystä “tietojärjestelmän tai tietoverkon toimintakyvyttömäksisaattamiskänni”.

  (0)
 3. Ismo Hedari sanoo:

  Informaatiosodasta on se hyöty, että kaatuneiden muistopäivänä ei tartte tarjota kakkua vanhainkodin papoille, riittää seppeleen lasku hardisromuttamolla.

  (0)
 4. Vladi Putila sanoo:

  Täten otan kaiken kunnian WCT-iskuista.

  P.S. Miksi aina Vireniä eikä koskaan Nurmea? Siksi enää en Lehteä.

  (0)
 5. Sakke Lehtovuori sanoo:

  Mutta mikä ryhmittymä ehtii kerätä kunnian Virenin pystyyn nostamisesta ja ensimmäiseksi kalkkiviivoille potkimisesta?

  (0)
 6. Emil Tervas sanoo:

  Uutisessa mikroblogit saatetaan aiheetta huonoon valoon, jonka vuoksi koen tarpeelliseksi suorittaa oikaisun. Mikroblogian aine- ja syventäviin opintoihin valikoidaan vuosittain opiskelijat hyvin tarkkaan, ja kaikki laitokseltamme valmistuneet mikroblogian maisterit ovat suorittaneet ISI9001-sertifioidun mikroblogian tutkinnon.

  Yst. terveisin,
  EMIL TERVAS
  (Mikroblog. evp.)

  (0)
 7. Pelle Svansson sanoo:

  Ensimmäinen isku oli jossain muinaisissa ölymppialaisissa kun Paavo Nurmi oli tulossa maastojuoksukisassa maaliin. Toimitsijan väliintulo esti kaatumisen, mutta ruåtsalaisten protestin takia koko juoksu hylättiin. Periaatetta “revenge is best when it’s cold” asia kuitattiin kaatamalla parin JASsin systeemit koelennolla.

  (0)
 8. kaaduinhan siellä minäkin sanoo:

  Kaaduin kynnykseeen. Konttasin keittiöön ja kaadoin kahvit. Seinät kaatuivat päälleni ja vedin kaatokännit. Aamulla olin selvinnyt.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.