Kategoriat
Kotimaa

Supo ja armeija eivät lue sähköpostejasi, kertoo vaimosi rakkauskirje

EavesdroppingCreative Commons License A. Strakey
(10.0.0.1) Suomalaiset viranomaiset eivät salakuuntele viestejäsi ilman hyviä perusteluja, hieman omituisella käsialalla kirjoittava puolisosi vakuuttaa rakkauskirjeessä. Vuonna 2001 kihlaamasi rakas kertoo kirjeessään, että suojelupoliisi ja sotilastiedustelu tarvitsevat nykyistä laajemmat oikeudet nettiliikenteen seuraamiseen, mutta se ei missään tapauksessa koske sinua. Ellet ole tehnyt jotain epäilyttävää, jolloin salakuuntelu on tietenkin täysin oikeutettua eikä siitä ole syytä hermostua.
”Näytä minulle yksikin suomalainen, jonka oikeuksia sotilastiedustelu on loukannut”, puolisosi on kirjoittanut parivuoteen alle piiloitettuun kenkälaatikkoon, jonka reunaan ei ole porattu reikiä ainakaan mikrofonia varten.
Tiedot mahdollisista loukkauksista voi tarkistaa Tikkamannilan kivääriradalla aina kovapanosammuntojen ollessa käynnissä. Samasta palvelupisteestä voi tarkistaa myös poliisin epäiltyjen rekisteriin tallennetut tiedot itsestään, mikäli niitä ei ole saanut Vantaalta ruskeassa kirjekuoressa olevia merkitsemättömiä seteleitä vastaan, kertoo 1,5 vuotta sitten kuollut puolisosi yllätyskirjeessä.

8 vastausta aiheeseen “Supo ja armeija eivät lue sähköpostejasi, kertoo vaimosi rakkauskirje”

NSA on laajentanut terrorismin torjunnan mm. energia-, tele- ja lentoyhtiöiden vakoiluun, joissa terroristit tunnetusti yleensä työskentelevät. Koska Suomessakin on em. yhtiöitä, on aivan loogista että vastaava antiterroristinen vakoilu tulee olla täälläkin prioroitu korkealle. Olisihan toki väärin että vain USA saisi vakoilla suomalaisia yrityksiä ja niiden luonteeltaan terrorisia työntekijöitä. Muistakaa tarkkailla naapurianne, sillä jokainen meistä on potentiaalinen terroristi. Ja jos naapurilla on yhtään mitään salattavaa, niin hänkin lienee yksi niistä!

Olen kuullut että huolestuneet kansalaiset ovat perustaneet erityisiä kyttäyssoluja puhelinrinkeineen. Miten sellaiseen voi liittyä, että voi raportoida heille epäilyttävistä naapureista, ja kaikista muistakin epäilyttävistä kuleksijoista ?

NSA on laajentanut terrorismin torjunnan mm. energia-, tele- ja lentoyhtiöiden vakoiluun, joissa terroristit tunnetusti yleensä työskentelevät. Koska Suomessakin on em. yhtiöitä, on aivan loogista että vastaava antiterroristinen vakoilu tulee olla täälläkin prioroitu korkealle. Olisihan toki väärin että vain USA saisi vakoilla suomalaisia yrityksiä ja niiden luonteeltaan terrorisia työntekijöitä. Muistakaa tarkkailla naapurianne, sillä jokainen meistä on potentiaalinen terroristi. Ja jos naapurilla on yhtään mitään salattavaa, niin hänkin lienee yksi niistä!

Olen kuullut että huolestuneet kansalaiset ovat perustaneet erityisiä kyttäyssoluja puhelinrinkeineen. Miten sellaiseen voi liittyä, että voi raportoida heille epäilyttävistä naapureista, ja kaikista muistakin epäilyttävistä kuleksijoista ?

On korkea aika saada tämä ohranan ja upseerien rutiininomainen urkinta jonkin lain piiriin. Nyt virkavastuulla operoivat kyylät joutuvat kohtuuttoman henkilökohtaisen ja moraalisen painolastin kantajiksi. Tai ei moraalisen, mutta ainahan voi jäädä kiinni.

On korkea aika saada tämä ohranan ja upseerien rutiininomainen urkinta jonkin lain piiriin. Nyt virkavastuulla operoivat kyylät joutuvat kohtuuttoman henkilökohtaisen ja moraalisen painolastin kantajiksi. Tai ei moraalisen, mutta ainahan voi jäädä kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hakkeriryhmä väittää kaataneensa Lasse Virenin

Martin Fisch   (GAMMOUDI) Kansainvälinen hakkeriryhmä otti torstaina vastuun suomalaisia järkyttäneestä hyökkäyksestä. AcneSec-ryhmä kertoo kaataneensa Lasse Virenin Münchenin kesäolympialaisten 10...

Close