Kategoriat
Politiikka

Kansa äänesti väärin

(ELPUEBLOUNIDO) Kun äänistä on laskettu noin puolet näyttää ilmeiseltä, että kansa on äänestänyt perinpohjaisen väärin. Useita huonoja ehdokkaita on pääsemässä läpi ja moni hyvä tyyppi on tippumassa eduskunnasta, sanovat kaikki Lehden haastattelemat asiantuntijat.
”Mitä vittua? Jengi äänestää aivan väärin perustein aivan vääriä henkilöitä. Onko tämä nyt sitä edustuksellista demokratiaa?” kritisoi tilannetta Armas Paskiainen Jämsänkoskelta.
Kaikki oikeaa puoluetta äänestäneet ovat olleet erityisen tuohtuneita siitä, että väärin äänestäneet eivät ole tajunneet erehdystään. Mahdollisuuksia uuden, paremmin oikeaan osuvan kansan vuokraamiseksi esimerkiksi Virosta selvitellään parhaillaan.

2 vastausta aiheeseen “Kansa äänesti väärin”

Kyllähän sen nyt huomaa, että tämä on silkkaa etelän metian höpötyksiä. Poliittinen satiiri, Lehti-lehti etunenässä, ei enää yksinkertaisesti pysy ajantasalla. Kansa protestoi ja päätti trollata nyt oikeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden vaaliennuste useamman kaljan ja jonkinmoisen viinamäärän jälkeen

Lehden virallinen vaaliennuste useamman kaljan ja jonkinmoisen viinamäärän jälkeen enteilee hyvin jännittävää vaali-iltaa. Kun ensimmäiset äänet on julkistettu, Hammar on...

Close