Kansa äänesti väärin

0
2

(ELPUEBLOUNIDO) Kun äänistä on laskettu noin puolet näyttää ilmeiseltä, että kansa on äänestänyt perinpohjaisen väärin. Useita huonoja ehdokkaita on pääsemässä läpi ja moni hyvä tyyppi on tippumassa eduskunnasta, sanovat kaikki Lehden haastattelemat asiantuntijat.

“Mitä vittua? Jengi äänestää aivan väärin perustein aivan vääriä henkilöitä. Onko tämä nyt sitä edustuksellista demokratiaa?” kritisoi tilannetta Armas Paskiainen Jämsänkoskelta.

Kaikki oikeaa puoluetta äänestäneet ovat olleet erityisen tuohtuneita siitä, että väärin äänestäneet eivät ole tajunneet erehdystään. Mahdollisuuksia uuden, paremmin oikeaan osuvan kansan vuokraamiseksi esimerkiksi Virosta selvitellään parhaillaan.

2 lukijakirjettä

  1. Masapena sanoo:

    Kyllähän sen nyt huomaa, että tämä on silkkaa etelän metian höpötyksiä. Poliittinen satiiri, Lehti-lehti etunenässä, ei enää yksinkertaisesti pysy ajantasalla. Kansa protestoi ja päätti trollata nyt oikeasti.

    (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.