Kategoriat
Politiikka

Lehden vaaliennuste kun toinen kalja on avattu

Lehden virallinen vaaliennuste kun toinen kalja on avattu lupaa vielä ensimmäistäkin ennustetta jännittävämpää vaali-iltaa.  Kokoomuksen paikka suurimpana puolueena näyttää edelleen hyvin todennäköiseltä, mutta toiseksi suurimman puolueen paikasta käytävä kamppailu tuntuu jotenkin aina vaan jännittävämmältä. Keskusta, SDP, Persut, kaikki liki rinta rinnan.
Kannattaa kuitenkin muistaa, että äänestysaikaa on vielä jäljellä, eikä yhtäkään ääntä ole laskettu. Lehti kuitenkin jatkaa kaljojen avaamista aina ääntenlaskennan päättymiseen saakka.

Yksi vastaus aiheeseen “Lehden vaaliennuste kun toinen kalja on avattu”

Ensimmäiset ääntenlaskentakaljat voi kyllä korkata jo 15.00 vaalipäivänä – tällöin näet se laskenta alkaa (eli uutisessa on pieni virhe). Tulokset toki kerrotaan vasta, kun ovet suljetaan, mutta se ei estä laskennan edistämistä sopiviksi katsottujen kostukkeiden kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.