Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Perusuomalaiset: Vaalimanoksen julkaisussa polliittisia tarkoitus-periä

(VAALI MAA) Kontulan perus-suomalaiset kiistävät lähettäneesä aineistoa panotalo Karprintille. Perusuomalaisten koko etusivunmittainen vaali mainos Kalliolehdessä meni pahemman kerran pieleeen, kun kuuden ehdokkan tiedoissa on kirjoitusvire.
“Näyttää siltä, että mainoksen julkaisulla on haluttu vaikuttaa ihmisten äänestyskäyttäytymiseen julkaisemalla nimiä ja numeroita“, toteaa perussuomalaitsen äänitorvi Hyvempi Suomi. Hänen mukaansa ehdokkaiden nimein ja kasvojan julkaisu ei ole hyvän tavan mukaista.
“Tällainen ehdokkaiden julkituonti tiedotusvälineissä sotii pahasti periaatteitamme vastaan“, hän jatkaa, “perussuomalaiset nimenomaan tuovat ajatuksensa esille anonyymeinä Homma-foorumilla, suomi24-keskusteluissa ja vessanseinäkirjoituksina. Mielellämme myös pystytämme banderolleja rakennustyömaalle ja kerromme että siihen tulee moskeija. Kasvot, nimet, numerot ja tittelit ovat faktoja ja .. herra paratkoon .. pois se meistä. Mitä seuraavaksi — aletaanko lehdissä julkaisemaan ehdokkaiden sanomisia tai ajatuksia!“
Perus suomalaiset harkistevatkin nyt oikeus toimia Kallio-lehteä vastaan.
(Jutun kansalaistoimitti [search]Möd Knuller[/search].)

9 vastausta aiheeseen “Perusuomalaiset: Vaalimanoksen julkaisussa polliittisia tarkoitus-periä”

Olenkin epäillyt perussuomalaisia maahanmuuttajiksi kun suomentaito on noin heikko.

sEurravaksi limaan taas hassun soinin-kuvan meitän valitoimiston ikunaan, sit mä sanon et se oli mamuT tai vihrkomarit!!!q1 KYLÄ KASA TIETÄÄ!!!1Q1

Kyllä tämä taas osoitaa miten HYVÄ puloue peru suomalaiset ovat! Muijen puolueijen mainoxet on kirjotettu kieli herrojen huolto säänösten mukaan ja se saa kuoluja käymätönän ihmisen häpiämään omnaa lunolista suomen kiltään. Mutta Perus sumalaiset tekevät Kohde ryhmänsä näköstä vaali mainosta.

Näkyy olevan aito hätä kolmella suurella sulle-mulle-kerhon puolueella, kun pitää ottaa näinkin alhaiset keinot käyttöön.
”Kauheaa, kansalla on yhtäkkiä omia mielipiteitä, miten nyt käy PUOLUEEN? Miksei ne enää usko mitä niille sanotaan, vaikka meillä on rauhalliseen ääneen puhuvia nuoria naisia keulassa?! Toimisiko sympaattisen oloinen vanha herra paremmin? Onko Ben Shalom Bernanke vapaa?!”

Mikä maa on Suoma? Olisko vaikka ”Perus Suomilaiset” mitään? Opetelkaa Suomia siellä toimitukses jooko. Yhdyssanavirheet vain osoittavat, ettei integraatio toimi! Erilaiset sanat on pidettävä erillään. Seuraavaksi varmaan väitätte, että ”tomaatti murskaa” pitäisi olla yhdyssana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Avaruusliskoilla ei yhteyksiä ehdokkaaseen

(SIRIUS 4) Ihmisiksi naamioituneiden liskomaisten avaruusolioiden edustaja Diana kiistää väitteet, joiden mukaan Wille Rydman kuuluisi muukalaisiin. Huhut Rydmanista alkoivat kiertää...

Close