Kategoriat
Radio

Lehden poliittinen viikkokatsaus: Lisää tasa-arvoa

Tämä on viimeinen Ajankohtaisen Ykkösen radioima Lehden poliittinen viikkokatsaus.

Yksi vastaus aiheeseen “Lehden poliittinen viikkokatsaus: Lisää tasa-arvoa”

Toistaiseksi pahin vika Nokian uutuuskännykässä on se, että Paavo Väyryselle järjestyi myös paluu Irakista. Oisko Paavo kuitenkin sen verran lihaasyövä valkoinen perushetero että hiplaa mieluummin oikea lentoemäntää kuin kännykän kosketusnäyttöä jolla ei ole oikeita muotoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perusuomalaiset: Vaalimanoksen julkaisussa polliittisia tarkoitus-periä

(VAALI MAA) Kontulan perus-suomalaiset kiistävät lähettäneesä aineistoa panotalo Karprintille. Perusuomalaisten koko etusivunmittainen vaali mainos Kalliolehdessä meni pahemman kerran pieleeen, kun...

Close