Kategoriat
Kotimaa

Lestadiolaisten johto myöntää virheet

(OULU) Vanhoillislestadiolaisen liikkeen johto myöntää, että vuosikymmeniä jatkunut lasten raiskaaminen liikkeen piirissä on ollut väärin. Suomen rauhanyhdistysten keskusyhdistys (SRK) pahoitteli toistuvia, usein lapsille läheisten ihmisten tekemiä ja heidän läheistensä tietoisesti vaikenemia raiskauksia. Yhdistyksen mukaan ”tapauksia ei ole osattu hoitaa ihan oikein joka kerta.”
”Välttämättä ei ihan aina ole toimittu niinkuin laki, vallitseva käytäntö tai ihan vaan alkeellisinkaan käsitys siitä, mitä inhimillisyys tarkoittaa olisi velvoittanut”, toteaa SRK:n tiedottaja Jumalannimeen Rakasveli En-Nähnyt-mitään. SRK:n teettämän selvityksen mukaan liikkeen piirissä on 80-luvun jälkeen ollut noin sata raiskaajaa, joilla on moninkertainen määrä uhreja. Valtaosa vaietuista raiskauksista on tapahtunut perheiden sisällä.
Virheistä on kuitenkin otettu oppia, vakuuttaa En-Nähnyt-Mitään.
”Selkeänä tarkoituksena on, että raiskausten määrä liikkeessä alkaa vähentyä jo lähivuosina. Asioita varmasti myöskin nostetaan julkisuuteen sitä mukaa, kun rikokset vanhentuvat”, hän vakuuttaa.
”On tilanteita, joissa anteeksianto on ymmärretty väärin, eikä ole välttämättä osattu ohjata ihmistä rikosoikeudelliseen vastuuseen”, todetaan SRK:n piiristä myös ihan oikeasti. Siis oikeasti, tämä on kommentti satojen lasten toisinaan vuosia jatkuneeseen raiskaamiseen. Liikkeen johdossa ei tehdä muutoksia asian vuoksi, ja miksipä tehtäisiinkään.

7 vastausta aiheeseen “Lestadiolaisten johto myöntää virheet”

Onhan se nyt Saatana jos en minä saa saunakavereiden kesken sumplia näitä asioita. Jos minä jotain hyväksikäytän niin se on tasan tarkkaan minun ja anteeksiantajani Reiskan välinen asia, eikä kuulu ollenkaan poliisille, medialle tai ”uhrille”. Riepoo tälläinen En-Nähnyt-Mitään:n harrastama liennytys vääräuskoisen valtaväestön suuntaan.

Me täällä Hooma-foorumilla emme hyväksy tällaista huomion kääntämistä yksittäistapauksiin lestadiolaisten piirissä, kun kaikki hyvin tietävät mikä se pedofiiliuskonto on. Lestadiolaiset ovat kunnon väkeä jotka vastustavat virheitä, kommunisteja ja pedofiiliuskonnon kannattajia ja joilla on terve liberalismin vastainen Isänmaallinen perusasenne. Tämä on taas tätä poliittisesti korrektia mokuttamista.

Itse sekaannun vain tyttäriini, enhän minä sentään mikään perverssi homo ole!

Eihän sitä vierasrotuisiin kuuluisikaan sekaantua, oi veljeni Herrassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden poliittinen viikkokatsaus: Lisää tasa-arvoa

Tämä on viimeinen Ajankohtaisen Ykkösen radioima Lehden poliittinen viikkokatsaus.

Close