Kategoriat
Talous

Nosti rahaa automaatista – raivostui saldosta!

(NÄRPIÖ-HERPES) Paikallinen mies Turkka Yli-Köyrinki-Ali raivostui huomattuaan, että nostettuaan ottomaatista käteistä pankki oli vähentänyt saman summan hänen tililtään. Toiminta on Yli-Köyrinki-Alin mielestä epäloogista, yllättävää ja terveen järjen vastaista.
”Painoin että nosta 20 euroa. Sitten katsoin kuittia ja jumalauta! Saldo oli 20 euroa pienempi kuin aiemmin. Mitä saatanan kepulipeliä perkele? Tähän saakka mitä olen rahaa nostanut automaatilla niin ei ole mennyt tililtä rahaa”, Yli-Köyrinki-Ali kertoo.
Yli-Köyrinki-Ali aikoo reklamoida seuraavaksi asiasta Automatialle, pankilleen, EKP:lle, suoraan korkeimpaan hallinto-oikeuteen sekä YK:n turvallisuusneuvostolle.

10 vastausta aiheeseen “Nosti rahaa automaatista – raivostui saldosta!”

Kerran löysin kolikon sohvan tyynyn alta ja kun otin kolikon pois se ei enää ollut siellä! Varmaan joku hyväntekijä vei sen!

Köyhä, kyykkyyn siitä! Jos tililläsi olisi tarpeeksi rahaa, et ilman suurennuslasia edes erottaisi onko saldo pienentynyt 20 €:lla.

Kun minä nostin tänä aamuna rahaa automaattiselta pankkitoimihenkilöltäni, hän antoi ensin vasempaan taskuuni kaksikymppisen ja otti sitten oikeasta taskustani viisikymppiä. Olin ihan selkeästi painanut häntä oikeasta kohdasta, mutta arvaamattomia ovat naiset.

Tässä oli nyt sitä samaa henkeä, mitä Lehden alkupään tuotannossa! Olen iloinen. Enhän minä toki Lehtä silloin vielä lukenut, mutta viime päivinä on tullut selailtua arkistoja ja huomattua että ne ovat täynnä kultaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lestadiolaisten johto myöntää virheet

(OULU) Vanhoillislestadiolaisen liikkeen johto myöntää, että vuosikymmeniä jatkunut lasten raiskaaminen liikkeen piirissä on ollut väärin. Suomen rauhanyhdistysten keskusyhdistys (SRK) pahoitteli...

Close