Kategoriat
Kotimaa

Katuhaukka karkottaisi häirikkölokit

(HELSINKI) Helsingin lokkiongelma yritetään korjata palkkaamalla Katuhaukka puhdistamaan kadut rikollisuudesta. Kaksoiselämää viettävä Jesse Mach jahtaisi ruokaa kaappaavia lokkeja erikoisvalmisteisella moottoripyörällään, jonka huippunopeus on 500 km/h.
”Mikäli lokit eivät säiky saatanallista pärinää, ne voidaan tuhota pyörän konekiväärillä, lasertykillä tai ohjuksilla”, kertoo tekninen päällikkö Bob Wolterstorff. ”Ja mikäli lokkien karkottamiselta jäisi aikaa, Mach voisi taistella järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan.”
Katuhaukka saataisiin käyttöön aikaisintaan kesällä 2012, mikäli Amazon.comista tilattu kausiboksi ei jää kiinni tulliin.

8 vastausta aiheeseen “Katuhaukka karkottaisi häirikkölokit”

Suomi tarvitsee lisää työperäistä katuhaukkaa vähentämään lokkeilun vaikutuksia hyvinvointiyhteiskuntamme peruspilareihin. Eihän tässä suoraselkäinen suomalainen heteromies voi edes tuoda ajatuksiaan esille, kun heti leimataan kauhean rääkynän säestämänä homoksi, hipiksi tai hihhuliksi ja kalsiumpitoisten armolahjojen täplittämä vaalitelttakin muistuttaa lähinnä hassun väristä kärpässientä.

Feissarihaukka olisi vähintään yhtä tarpeellinen. Ei tarvi tilata Amazonilta, Kekkosen näköiset nuoret miehet hoitaisivat kettutytöt, Amnestyn hörhöt ja kehitysmaa-aktivistit jopa ilman palkkaa.

Kolmen sepän patsaalla parveilevien eriväristen kanaljojen ja havukoiden on tavattu koreilevista kutsuäänistään huolimatta ruikkivan sanomaansa häiritsevästi ihmisten päälle ja töykkivän ohikulkijoita paperinpaloilla. Lepertelemällä hellyttävästi ne samalla vievät karkin lapsen kädestä.
Voitelin niitä siellä tullissa vähäsen. Pidelkää korvianne.

Horus o Jumala..auta. eiku, Jesse Mach carcoittaiski.
J. ajeli eile Coivucylässä tehas wiritteisellä montulla.

Voisko ne keskustalaiset-maalaiset, lestadiolaiset, ja muut kepulit
karkottaa k3 ulkopuolelle, tai ainakin Helsingin Minkkitarhaan

Melestäni kesäisen Helsingin (ja mikseipä muidenkin kaupunkien) terasseille ja niiden tuntumaan voisi istuttaa vankan munahaukkapopulaation. Tämä ehkäisi urospuolisten ihmisyksilöiden usein aamuun asti jatkuvaa häiriökäyttäymistä ja meteliä kaduilla ja puistoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nosti rahaa automaatista – raivostui saldosta!

(NÄRPIÖ-HERPES) Paikallinen mies Turkka Yli-Köyrinki-Ali raivostui huomattuaan, että nostettuaan ottomaatista käteistä pankki oli vähentänyt saman summan hänen tililtään. Toiminta on...

Close