Kategoriat
Tiede

Tutkijat löysivät Yön musiikille immuunin yksilön

(RADIO NOVA) Kansainvälinen tutkijaryhmä on löytänyt harvinaisen adaptaation, joka edesauttaa ihmislajin selvitymistä karuissa olosuhteissamme. Porin populaatiosta tavattu yksilö kykenee elämään täysipainoisesti ympäristössä, jossa Yö-yhtyeen musiikki soi taukoamatta.
”Olemme löytäneet yksilön, joka kykenee työskentelemään Yö-yhtyeessä vuosikausia, vaikka useimmat sen musiikkia toistuvasti kuulevat ajautuvat hulluuden partaalle viimeistään 48 tunnissa”, tutkijat kertovat.
Poikkeusyksilöä suojaa sen kuuloelimiin kehittynyt adaptaatio, jonka ansiosta se on immuuni Yön musiikille. Tutkijat uskovat, että kyseessä on ainutlaatuinen esimerkki kulttuurievoluution ja biologisen evoluution yhteistyöstä.

6 vastausta aiheeseen “Tutkijat löysivät Yön musiikille immuunin yksilön”

Meillä on kyllä Turun sanomien keskustelupalstalla jo osoitettu moneen kertaan, että evoluutio on vain vanha kansantaru, jolla pelotellaan lapsia ja koiranpentuja. Ajatelkaa nyt lapsiakin.

Joku siinä täytyy olla, kun meikäläisen työkaveri soittaa 8 tuntia putkeen eräänkin radiokanavan 3 biisin soittolistaa. Odottelen tuloksia Helsingin Aivotutkimuskeskuksesta, jonne lähetin hänen päänsä tutkittavaksi.

Jussi Hakulinen sai ennenmuinoin palkinnon elämäntyöstä musiikin parissa ja lähes kolmekymmentä vuotta jatkuneesta toistuvasta nuotin vierestä laulamisesta.

Johan sen sanoo bändin nimikin, mistä on kyse ja millä mennään. Ei tuota kuuntelisi edes yövuorossa! Jos on pohjat jo vedetty aikoja sitten, niin nähtävästi yhtye onnistuu ryömimään vieläkin alemmaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Katuhaukka karkottaisi häirikkölokit

(HELSINKI) Helsingin lokkiongelma yritetään korjata palkkaamalla Katuhaukka puhdistamaan kadut rikollisuudesta. Kaksoiselämää viettävä Jesse Mach jahtaisi ruokaa kaappaavia lokkeja erikoisvalmisteisella moottoripyörällään,...

Close