Kategoriat
Tiede

Avaruusliskoilla ei yhteyksiä ehdokkaaseen

(SIRIUS 4) Ihmisiksi naamioituneiden liskomaisten avaruusolioiden edustaja Diana kiistää väitteet, joiden mukaan Wille Rydman kuuluisi muukalaisiin. Huhut Rydmanista alkoivat kiertää vaalimainosten ilmestyttyä Helsingin katukuvaan.
”Ymmärrämme kyllä, että kuvassa hänellä näyttää olevan vilkkuluomet ja että Rydmanin poliittisia linjauksia lukiessa saattaa syntyä vaikutelma siitä, että on joutunut tekemisiin ei-inhimillisen älykkyyden kanssa. Kyse on kuitenkin puhtaasta yhteensattumasta”, Diana kuittaa ja nielaisee hiiren.
Rydmanille tehdyn Voight-Kampff-testin mukaan hän ei ole ainakaan Nexus-sarjaa. Cyberdynen ja Weyland-Yutanin edustajat eivät ole vielä kommentoineet asiaa.

9 vastausta aiheeseen “Avaruusliskoilla ei yhteyksiä ehdokkaaseen”

”Ihmisssskunta alisssstettava”, vastaa Rydman ja nielaisee hiiren.

Tämä nyt on taas tätä vihervasemmistolaista etelän median suoltamaa propagandaa, jonka on kirjoittanut joku kukkahattuun pukeutunut sivarihippi.
Tietääkseni Willellä ei ole mitään tekemistä mainittujen yritysten kanssa, vaan hän on pienen ihmisen puolella ja puolustaa vain tavanomaisia pk-yrityksiä. Sellaisia Suomen nousuun ajavia hyviä työllistäjiä kuten Umbrella Corp., Omni Consumer Products, Arasaka Corp., Nokia ja LexCorp.
Kiitos 1939-1945, Wille eduskuntaan!

Uusien tietojen mukaan myös suuri Cthulhu kiistää vaikuttaneensa Kokoomusnuorina tunnetun lahkon johtajan valintaan. ”Minun mielipuolisilla palvelijoillani on sentään lonkerot. Kannattaa kysyä yuggothilaisilta, ovatko Rydmanin aivot todellisuudessa jossain aurinkokunnan äärilaidoilla”, Suuri Muinainen kommentoi ja otti niskalenkin niinistöläisestä talouspolitiikasta ennen kuin murskasi EK:n ja puolet porvarihallituksesta.

Lisko, batman vai Rydman, ihan sama. Kotoutumiskelvotonta ainesta – palautetaan lähtöplaneetalle.

Lehti saa kuusi peukkua ja viisitoista plussaa tästä. Viittaus poliittisen mestarin Herra Arnold Suuren tähdittämään robottidokumenttiin sai suupieleni väräjäämään ylpeydestä ja ilosta. Usko Tyykkä, olette sankarini.

Väestörekisterin tietojen mukaan liskomaisten avaruusolioiden johtaja Diana on muuttanut nimensä vuonna 2009 ja on nykyään nimeltään Anna.

Ihan vaan varmuuden vuoksi kannattaisi toimittaa Harrison Ford ja sen macho-mauseri Hellsinkiin. Nämä kloonit tavoittelevat Ben Zysckowitsia ja haluavat tietää elinaikansa odotteen. Jos teurastuksessa menee muitakin kokkareita, en pane pahakseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jumala kiihdytti hiukkasen

(TAIVAS) Jonkin verran tylsistynyt Jumala ilmoitti mitanneensa eilen illalla fotonin massan, nopeuden ja sijainnin samaan aikaan. Jumalan mukaan kyseessä oli...

Close