Kategoriat
Tiede

Jumala kiihdytti hiukkasen

(TAIVAS) Jonkin verran tylsistynyt Jumala ilmoitti mitanneensa eilen illalla fotonin massan, nopeuden ja sijainnin samaan aikaan. Jumalan mukaan kyseessä oli sinänsä harmiton kaikkivaltiuden osoittaminen, josta ihmisten ei tarvitse huolestua.
”Fotoni on massaton, se liikkui 299 792 458 m/s ja sijaitsi tasan tarkkaan kolme senttiä Laiska-Pertsan kassien vasemmalla puolella. Oli maanantai-ilta, telkkarissa ei mitään, eikä jaksanut katsoa Tremen ykköskautta blu-rayltä uudestaan, vaikka kyllähän se David Simon on tosi hyvä käsikirjoittaja”, Jumala kommentoi.
Jumala kertoi samalla myös luoneensa niin tulisen burriton ettei kyennyt syömään sitä, minkä jälkeen Jumala söi sen.

4 vastausta aiheeseen “Jumala kiihdytti hiukkasen”

Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta se sanoi:”Tapaukseen ei liity mitään sen suurempaa dramatiikkaa, tää nyt oli vaan tämmöinen tuotannollis-taloudellinen ratkaisu.” Nyt se sitten mittailee fotoneja ihan vaan tylsistyneisyyttään. Ensi yönä muuraan bunkkerin seinää pari metriä paksummaksi. Heippa sivilisaatio. Oli kivaa niin kauan kuin tätä kesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden poliittinen viikkokatsaus: Onko saatu?

Ajankohtainen Ykkönen radioi viikottain Lehden poliittisen viikkokatsauksen eduskuntavaaleihin saakka. Ohjelma lähetetään torstaisin kello 12.15–13.00 Ylen Ykköseltä.

Close