Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies tyrmistyi, kun ruokala ei enää tarjoa lounaaksi sananvapautta

(VETELI) Paikallinen mies Markku (nimi muutettu, oikea nimi: Pekka) koki elämänsä järkytyksen tiistaina, kun hän kuuli ettei paikallinen ravintolayritys enää tarjoa lounaslistallaan sananvapautta.

Markku (oik. Pekka) pitää kieltoa käsittämättömänä. Hän muistuttaa, että kotimainen sananvapaus on suorastaan ekoteko, sen kieltäminen puhdasta totalitarismia ja on käsittämätöntä, että ne jotkut toiset tekevät syömisestään elämänsä keskipisteen, toisin kuin hän itse.

Niin siis minulle tämä syömisasia tietenkään ei ole erityisen tärkeä. Muutaman tappouhkauksen olen vain tässä päivän mittaan lähettänyt, tosin eräälle toiselle firmalle hiukan epähuomiossa. Muutenkin olen sitä mieltä, että kaikki on mennyt liian pitkälle”, hän arvioi.

Markku (Pekka) toivoo, että jatkossa Suomessa olisi enemmän sellaisia asioita, joita hän pitää miellyttävinä eikä jotakin muuta, koska vain tällä tavoin voidaan turvata kaikkien ihmisten vapaus valita.

2 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies tyrmistyi, kun ruokala ei enää tarjoa lounaaksi sananvapautta”

Me täällä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa olemme sitä vastoin tyytyväisiä, että karnivoristisen sortorakenteiden aikakausi on loppumassa vallankumoukseen, ja nyt meillä Paremmilla Ihmisillä ja Edistyksellisillä Opiskelijoilla on oikeus tällä kertaa pelastaa maailma valkoisten setämiesten salaliitolta. Ihan niin kuin vanhempamme 70-luvun mielenosoituksissa marssimalla sankarillisen Edistyksen nimissä lopettivat Vietnamin sodan.

Me täällä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa olemme sitä vastoin tyytyväisiä, että karnivoristisen sortorakenteiden aikakausi on loppumassa vallankumoukseen, ja nyt meillä Paremmilla Ihmisillä ja Edistyksellisillä Opiskelijoilla on oikeus tällä kertaa pelastaa maailma valkoisten setämiesten salaliitolta. Ihan niin kuin vanhempamme 70-luvun mielenosoituksissa marssimalla sankarillisen Edistyksen nimissä lopettivat Vietnamin sodan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkijat varoittavat: Maapallosta voi tulla liian tyhmä ihmiskunnalle jo lähivuosikymmeninä

(PERTTELI) Monet alueet maapallosta voivat jo lähivuosikymmenien aikana muuttua liian tyhmiksi, jotta ne olisivat ihmisille enää elinkelpoisia, varoittaa kansainvälinen tutkijapaneeli...

Close