Kategoriat
Tiede Ulkomaat

Uusi tutkimus varoittaa: Ihmisten loppuunpalamisen co2-päästöt huomattavasti luultua suuremmat

(KIEL) Entisestäänkin synkkien ilmastonäkymien taivaalle on noussut tällä viikolla lisää tummia pilviä. Arvostettu keskieurooppalainen yöelämän tutkimuslaitos Hans Grohe -instituutti arvioi, että ihmisten loppuunpalamisen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt on selvästi laskettu alakanttiin tähänastisissa selvityksissä.

”Estimoimme samalla tähän asti vähälle huomiolle jääneen mutta kovin yleisen aivopiereskelyn metaanipitoisuuksia, ja totesimme myös niiden olevan huolestuttavassa kasvussa muun muassa kehittyneissä teollisuusmaissa ja elinkeinoelämän etujärjestökentän liepeillä”, sanoo instituutin jalkapallokerhon vetäjä Wolfgang Ödeema.

Tutkimus on julkaistu vertaisarvioidussa Journal of High Jufo Classification for Dubious Reasons -tiedelehdessä.

2 vastausta aiheeseen “Uusi tutkimus varoittaa: Ihmisten loppuunpalamisen co2-päästöt huomattavasti luultua suuremmat”

Loppuunpalaminen sentään tuottaa vain hiilidioksidia, sen sijaan punavihreässä kuplassa mätäneminen metaania joka on paljon pahempi kasvihuonekaasu.

Ehdotan ratkaisuksi, että koko maailman syntitaakkaan ainoina syyllisinä me suomalaiset jätämme kaikki lapset tekemättä, jotta lapsillemme saadaan onnellisempi tulevaisuus ilman tulvia, paarmoja, veden muuttumista vereksi, tsunameja, heinäsirkkoja, ydinsotaa ja muita synnintekijöiden ansaitsemia rangaistuksia. Ilmaston nimessä ja veressä. Totisesti. Amen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies tyrmistyi, kun ruokala ei enää tarjoa lounaaksi sananvapautta

(VETELI) Paikallinen mies Markku (nimi muutettu, oikea nimi: Pekka) koki elämänsä järkytyksen tiistaina, kun hän kuuli ettei paikallinen ravintolayritys enää...

Close