Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies lopettaa z- ja v-kirjainten käytön protestina sodalle

(ANTAA) Espoolainen paikallinen mies Markku Stalin (kok.) on ryhtynyt Suomen oloissa merkittävään mielenilmaukseen Venäjän hyökkäyssotaa vastaan. Stalin ilmoitti viikonloppuna lopettaneensa kokonaan v- ja z-kirjainten käytön, koska kirjaimet ovat saaneet sodan seurauksena synkkiä sivumerkityksiä.

”Vitutti, anteeksi harmitti aivan helve siis paljon Venäjän tuota niin noin niiden toiminta. Huh zittu, eikun”, Stalin perustelee päätöstään.

Stalin kertoo, että protesti on aiheuttanut hieman ristiriitoja ja kommunikaatiovaikeuksia kotona hänen vaimonsa Zorron kanssa, mutta hän korostaa, että omien arvojen vuoksi on oltava valmis kärsimään myös menetyksiä. Hänen mukaansa nykypäivänä ihmiset turvautuvat usein vain helppoihin symbolisiin eleisiin ja hyvesignalointiin sen sijan, että tehtäisiin todellisia rakenteellisia muutoksia.

”Olen harkinnut myös nimenmuutosta, koska nykyinen aiheuttaa nykyään harmia jo arjessakin. Olenkin miettinyt uudeksi nimekseni Juhani Stalinia”, hän jatkaa.

Aiemmin esimerkiksi Lappeenrannan bussiyhtiö lopetti z-kirjaimen käytön linjojensa tunnisteena. Syynä olivat ”saatanan urpot asiakaspalautteet joita ei enää jaksettu selvistä päin”.

Yksi vastaus aiheeseen “Paikallinen mies lopettaa z- ja v-kirjainten käytön protestina sodalle”

Venäjän toimia ei voi hyväksyä. Maan on otettava mallia USA:sta, joka vain pommittaa ja tappaa ihmisiä 9000 mailin päässä Amerikasta. ”Uhka se on uhka ameriikkalaiselle libertylle & freedomille, vaikka tulisi 15 000 km:n päästäkin”, sanoi USA:n kenraali Norman Schwarzkopf haudan takaa viime tiistaina paikallista aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti aloittaa kommarittoman ja homottoman sisältöyhteistyön Alfa-tv:n kanssa

(VILHONVUORI) Talousvaikeuksiin ajautunut homoton ja varmuudella ei-vihervasemmistolainen televisiokanava Alfa-tv on löytämässä ratkaisun toimintansa jatkon turvaamiseen. Kansainvälinen media- ja suksivoidekonserni Lehti...

Close