Kategoriat
Seksivau Talous

Lehti aloittaa kommarittoman ja homottoman sisältöyhteistyön Alfa-tv:n kanssa

(VILHONVUORI) Talousvaikeuksiin ajautunut homoton ja varmuudella ei-vihervasemmistolainen televisiokanava Alfa-tv on löytämässä ratkaisun toimintansa jatkon turvaamiseen. Kansainvälinen media- ja suksivoidekonserni Lehti on ylimääräisessä yhtiökokouksessaan Pääsky pubin wc-tiloissa päättänyt aloittaa kanavan kanssa laajan sisältöyhteistyön. Sopimukseen sisältyy myös optio ostaa Kimmo Sasin Alfa-osakkeet Mähösen palautuspullokassin hinnalla.

Lehden multimedia- ja CD-ROM-julkaisuyksikön päällikkö Martti-poni kertoo, että päätöksen taustalla oli ennen muuta yhteinen arvopohja, ei niinkään voiton tavoittelu.

”On tärkeää, että alati yhdenmukaistuvassa mediaympäristössä säilyy sananvapaus, monipuolinen äänien kirjo ja ettei tarvitse nähdä homoja yäk”, hirnahtaa Martti-poni.

Yhteistyö tuo joitakin muutoksia kanavan ohjelmistoon, mutta Lehti-konserni rauhoittelee vakiokatsojia: kaikki tutut suosikit jatkavat Alfan aalloilla.

”Totta kai, sillä myös meidän johtoryhmän mieliohjelmiin kuuluvat kanavan sellaiset klassikot kuten ’Katkera sivuraiteelle joutunut toimittaja jankkaa ilman käsikirjoitusta’ sekä ’Kai nyt yhä saa sanoa neekeri’”, kertoo konsernin viestintäjohtaja Joukko Huolestuneita Äitejä.

Lehden sisällöntuotantokoneisto on jo valmistelemassa lukuisia uusia ohjelmakonsepteja Alfa-tv:lle. Luvassa on muun muassa koko perheen viihdehupaelmia ilman kommareita tai homoja, yhteiskunnallisia asiaohjelmia ilman kommareita ja homoja, ja viikon luontoääni ilman kommareita ja homoja.

”Kanava säilyy jatkossakin raikkaana vaihtoehtona kaikille, jotka ovat väsyneet seuraamaan Yleisradion kanavilta omia harhojaan, ynnä Mervolan Pekalle”, todetaan konsernin pörssitiedotteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
UWU-sawawiittoteoweetikoiden kesäjuhwiwwa innostuttiin Sanna Mawinin Biwdewbewg-matkasta :3

(KAWAII) Pääministeri Sanna Marinin (mjäääy) kohua herättänyt vierailu niin sanotussa Bilderberg-kokouksessa Yhdysvalloissa on noussut pääteemaksi tämänvuotisilla UWU-salaliittoteoreetikoiden kesäjuhlilla. Juhlat järjestetään...

Close